AGAMES 討論區

標題: 有關FB分享活動,,, [打印本頁]

作者: 芭比貓    時間: 2013-1-29 04:04:58     標題: 有關FB分享活動,,,

代FD問
3. 分享改版消息動態到你的生活時報,注意必須於右上角選擇【公開】分享,活動人員方可看到你的參加。

未滿18碎fb最多都只可以整到【朋友的朋友】
咁係咪姐係18UP/FB報大數 先有得玩?

----------------------------------------------------------------------
18 歲以下未成年用戶可以分享的最多人數為朋友的朋友數量

作者: label25000    時間: 2013-1-29 06:27:24

下....乜唔得架咩...咁你試下熄左佢唔好公開個年齡試下 ...其實你改佢做18UP咪得囉..佢鬼知你是唔是18DOWN 啊
作者: 芭比貓    時間: 2013-1-29 07:30:07

label25000 發表於 2013-1-29 06:27
下....乜唔得架咩...咁你試下熄左佢唔好公開個年齡試下 ...其實你改佢做18UP咪得囉..佢鬼知你是唔是18DOWN  ...

FB唔係無FD 唔通真係要未18UP要為左個活動昆人18UP:O
我主要想問既係除左要set做18up仲有冇第2d方法...

ps.FB唔記得幾時開始末成年唔比公開 不過都幾耐下:P
我代FD問 我18UP左
作者: tszfung0730    時間: 2013-1-29 11:29:58

我都幫人搞緊-.-
作者: 北風    時間: 2013-1-29 14:05:08

是旦啦,
GM無咁衰, 留左名都應該照有咖啦.
唔通真係逐個CHECK咩.
作者: game9394    時間: 2013-1-29 17:08:51

朋友的朋友是甚麼?
是朋友的朋友朋友朋友朋友朋友朋友朋友嗎?==
作者: pgchicken    時間: 2013-1-29 17:49:51

乜而家FB分到咁細架喇咩岩岩幫你問左,朋友的朋友都OK
作者: 芭比貓    時間: 2013-1-29 19:09:25

pgchicken 發表於 2013-1-29 17:49
乜而家FB分到咁細架喇咩岩岩幫你問左,朋友的朋友都OK

THANK YOU !!
佢地要保障兒童呀麻><
作者: 芭比貓    時間: 2013-1-29 19:10:25

game9394 發表於 2013-1-29 17:08
朋友的朋友是甚麼?
是朋友的朋友朋友朋友朋友朋友朋友朋友嗎?==

姐係你同A係FD     A同B係fd      
B可以見到你d野0.0;;

作者: label25000    時間: 2013-1-30 09:43:31

芭比貓 發表於 2013-1-29 07:30
FB唔係無FD 唔通真係要未18UP要為左個活動昆人18UP:O
我主要想問既係除左要set做18up仲有冇第2d方法...{: ...

我諗就算改都係 改 一個星期咋麻..

我都係18up

所以我是唔知佢唔可以公開..XD
作者: label25000    時間: 2013-1-30 09:44:07

北風 發表於 2013-1-29 14:05
是旦啦,
GM無咁衰, 留左名都應該照有咖啦.
唔通真係逐個CHECK咩.

你又有道理啵...但你咁講一講...佢除時真係會CHECK

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2