AGAMES 討論區

標題: 30號更新及活動小問題 希望gm一入 [打印本頁]

作者: leekyo    時間: 2013-1-28 16:36:30     標題: 30號更新及活動小問題 希望gm一入

1.FB分享活動
係咪每個AC只可以拎一次?
如果AC內有兩位或以上人物 可唔可以全部人物都拎到稱號?
另外如果有我有幾個AC 可唔可以用一個FB分享 再打哂所有既名出泥拎到稱號?

2.其實30號個更新 有冇改到變身任個BUG
因為公告只係講左  ii) 翻新「秋葉原」至「仙麟湖」的主線任務玩法。
冇講到有冇解決到
ps :: 新職原因 推使好想了解

3.iii)全職業開放全新一轉技能,並因應新職業技能開放調整舊有職業技能以維持應有的職業水準。自「1/30(三)維護後~2/6(三)維護前」可無限次數重置技能,且技能學習費用均一價調整為「10銅」,請玩家盡情體驗新技能。

係所有技能定只係新技能係10銅?

問題少年 好果覺得廢問請唔好見怪
作者: 小氣球    時間: 2013-1-28 16:48:29

所有
作者: pgchicken    時間: 2013-1-28 17:26:26

一帳號只能拎得獎品一次,我地唔會重復派獎,而且獎品係我地塞入去你帳號到,所以正路黎講係只有一個角色可以得到獎品

如果你練多過一隻角色,唔駛急,日後會有其他活動送呢個稱號

作者: qqaazz1998    時間: 2013-1-28 17:32:09

pgchicken 發表於 2013-1-28 17:26
一帳號只能拎得獎品一次,我地唔會重復派獎,而且獎品係我地塞入去你帳號到,所以正路黎講係只有一個角色可 ...

+5%抗性
作者: leekyo    時間: 2013-1-28 17:42:50

一帳號只能拎得獎品一次,我地唔會重復派獎,而且獎品係我地塞入去你帳號到,所以正路黎講係只有一個角色可 ...

係咪真嫁

咁例如我有5個ac 咁可唔可以用一個fb分享 再打哂d名出泥
定係都要分別用番5個fb分享?
作者: pgchicken    時間: 2013-1-28 17:54:23

leekyo 發表於 2013-1-28 17:42
係咪真嫁

咁例如我有5個ac 咁可唔可以用一個fb分享 再打哂d名出泥

分別用5個fb分享,同一個fb account留幾個名,我地只會揀第一個派
作者: qqaazz1998    時間: 2013-1-28 17:58:49

pgchicken 發表於 2013-1-28 17:54
分別用5個fb分享,同一個fb account留幾個名,我地只會揀第一個派

不停見到你
作者: joelok051205    時間: 2013-1-28 19:22:11

係咪分享過就一定會有個稱號??
作者: game9394    時間: 2013-1-29 17:11:14

個塞字令我笑左=3=
作者: game9394    時間: 2013-1-29 17:13:22

qqaazz1998 發表於 2013-1-28 17:58
不停見到你

人家想出名別理他/她吧= =
作者: qqaazz1998    時間: 2013-1-29 17:16:14

game9394 發表於 2013-1-29 17:11
個塞字令我笑左=3=

me too
作者: pgchicken    時間: 2013-1-29 17:50:48

joelok051205 發表於 2013-1-28 19:22
係咪分享過就一定會有個稱號??

理論上係,至少我暫時諗唔到有咩特殊情況會無

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2