AGAMES 討論區

標題: 《新晴空物語》最新改版即將登場! [打印本頁]

作者: pgchicken    時間: 2013-1-18 16:19:00     標題: 《新晴空物語》最新改版即將登場!

讓玩家期待已久,超豐富改版內容的全新改版《新晴空物語》,將於本月月尾登場!這次改版包含眾多內容,包括新職業、新技能、新地圖及副本、與NPC對話方式顯示變更等等,就讓小記先為大家介紹部份改版內容吧!

全新改版「劇場版」
這次的改版名稱為《劇場版》,這個名字的由來,是因為遊戲與NPC對話方式的大轉變。此次改版加入了情境式對話,把原本看起來呆版乏味的文字變得更加生動活潑。將可愛的角色與 NPC 增添了表情動作與有趣的對話內容,讓玩家更容易融入晴空的冒險世界之中,享受全新的視覺感受。

新增一轉技能!
為了讓玩家在技能上有更多選掉,改版將會加入全新一轉技能!除了原有的一轉技能之外,本次改版將新增 55 個全新技能,有了更多的技能使每個職業能夠組合出不同的創新玩法,搭配出你獨一無二的超強角色。

想知道更多改版資訊,請留意遊戲官網的最新消息!
《新晴空物語》官方網站:http://gd.alta.hk/
《新晴空物語》Facebook粉絲專頁:http://gd.alta.hk/facebook.html

作者: 芭比貓    時間: 2013-1-18 16:20:50

係咪可以平價學技@@??
作者: yomas    時間: 2013-1-18 16:32:05

靜係話加1轉技? 姐係又唔改鳳j 同 戰場大技?
作者: pgchicken    時間: 2013-1-18 16:42:34

yomas 發表於 2013-1-18 16:32
靜係話加1轉技? 姐係又唔改鳳j 同 戰場大技?

「就讓小記先為大家介紹部份改版內容吧」

仲有好多,一次講唔哂

作者: jasoncheung523    時間: 2013-1-18 16:47:19

辛苦GM們=.=...我地等到傻晒了
作者: 淚小雲v3v    時間: 2013-1-18 16:54:50

pgchicken 發表於 2013-1-18 16:42
「就讓小記先為大家介紹部份改版內容吧」

仲有好多,一次講唔哂 ...

我反而想知隻新職 有冇機會今次改版出埋
作者: pgchicken    時間: 2013-1-18 17:05:37

淚小雲v3v 發表於 2013-1-18 16:54
我反而想知隻新職 有冇機會今次改版出埋

如無意外,會出埋
作者: 雪山小鳥    時間: 2013-1-18 17:24:30

海ser 300%經有咩用? d lv70玩家有咩補償?
補番海set 一週年稱號  +5%抗就差唔多
作者: HANA    時間: 2013-1-18 19:56:35

0.0 5知有無跟台版一樣,,,,學技10銅呢0.0
作者: vincentyoman    時間: 2013-1-19 00:21:43

雪山小鳥 發表於 2013-1-18 17:24
海ser 300%經有咩用? d lv70玩家有咩補償?
補番海set 一週年稱號  +5%抗就差唔多

睇你個樣都系個d吾系用好多錢系隻game到,但又系到想拎著數既人
作者: 雪山小鳥    時間: 2013-1-19 07:27:43

vincentyoman 發表於 2013-1-19 00:21
睇你個樣都系個d吾系用好多錢系隻game到,但又系到想拎著數既人

睇你個樣 就知係一種狗眼看人低既人
公測我就開始玩
我新ser 都全+10 唔知你玩左幾錢咁勁啦
新ser 出時裝膠盒都抽左幾千蚊啦
我舊ser 幾個ac都有哩個名啦
我唔係人生攻擊
我正係知道你係小學雞
掉既錢 分分鍾 可能係你幾年 儲既飯錢喳

可能我有眼不識泰山 你係果種月花十萬玩既戰士
係你眼中可能幾萬蚊 係條雞毛
亦都有可能係李生個仔 如果係既 唔該你收購埋間公司

作者: game9394    時間: 2013-1-19 08:06:09

vincentyoman 發表於 2013-1-19 00:21

小屁孩去吃泥^^
我用好多錢系隻game到 我是想拎著數既人
作者: vincentyoman    時間: 2013-1-20 02:47:11

雪山小鳥 發表於 2013-1-19 07:27
睇你個樣 就知係一種狗眼看人低既人
公測我就開始玩
我新ser 都全+10 唔知你玩左幾錢咁勁啦

或者你吾系我所講既個d人,但系一定有人系咁,我對此作出道歉,同埋我吾系你口中所講既小學雞,但樓上有人講野又吾清楚,又系到話人屁孩,個d人系未我就吾知啦
作者: F仔﹏    時間: 2013-1-20 03:00:49

= =~咁魔戰使係米同步?
作者: F仔﹏    時間: 2013-1-20 03:13:05

10樓位兄台=-=~
你咁講會撻到好多人~
我都唔係用左好多錢玩~
但d ac入點個個都過20張600點~仲有D呃$包~
好老實講句:以個世界無人有著數會唔去拎~
屋企人都講:見到錢都要識執~執到既米佢本事lo~兄台~
我玩晴空都為左拎著數~
作者: vincentyoman    時間: 2013-1-20 07:54:27

F仔﹏ 發表於 2013-1-20 03:13
10樓位兄台=-=~
你咁講會撻到好多人~
我都唔係用左好多錢玩~

我從頭到尾都系講緊系e個世界有人吾系用好多錢但系又系到拎著數,我重申我冇話用過錢既吾比拎,所以系吾會撻到好多人,吾該睇清楚先回
作者: yoyo:$    時間: 2013-1-20 10:32:55

比較有興趣知低價學技同免費洗技
作者: F仔﹏    時間: 2013-1-20 12:59:00

vincentyoman 發表於 2013-1-20 07:54
我從頭到尾都系講緊系e個世界有人吾系用好多錢但系又系到拎著數,我重申我冇話用過錢既吾比拎,所以系吾 ...

我梗係有睇清楚先回啦,係你講既野惹人誤會ja
作者: vincentyoman    時間: 2013-1-20 16:00:53

F仔﹏ 發表於 2013-1-20 12:59
我梗係有睇清楚先回啦,係你講既野惹人誤會ja

我講得咁清楚你都誤會我冇辦法
作者: abc789957123    時間: 2013-1-21 14:02:28

讚好
作者: lawrencecc    時間: 2013-1-21 16:37:26

比較有興趣知低價學技同免費洗技 *2

作者: 小雪神神    時間: 2013-1-21 16:43:52

比較有興趣知低價學技同免費洗技 +3

作者: 小雪神神    時間: 2013-1-21 17:14:40

比較有興趣知低價學技同免費洗技 +3

作者: pgchicken    時間: 2013-1-21 17:35:18

低價學技同免費洗技將於技能調整後推出一週
作者: HANA    時間: 2013-1-22 18:54:25

0.0依個消息最正,,,,Like....

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2