AGAMES 討論區

標題: 鳳狙改弱之我見(本人非鳳) [打印本頁]

作者: karara691    時間: 2012-12-29 11:03:50     標題: 鳳狙改弱之我見(本人非鳳)

我本人有主玩雲狩同埋絕影,果時仲係2轉,未出「凝神勁」既年代
鳳狙感覺都算強勢職業,至少1炮秒到所有野,雖然有排儲氣....
但係總算係1個有缺撼既職業

出左3轉之後,招「凝神勁」,強到難以形容
除左令鳳炮可以無間斷輸出(唔好同我講果3秒啦...)
仲要加攻....基本上除左塔可以食到2野,無職頂得住(唔好講果D 1萬攻都無,果D收工啦)

而家鳳狙大改弱,我唔反對今次係砍左好大刀
本人無玩鳳狙,但係都覺得咁改係合理
至少整返個平衡度出黎,你發每1炮之前,都要諗下你呢炮到底可以點樣影響戰局
唔會不停咁  凝神勁>射>凝神勁>射>凝神勁>射  無限LOOP就殺光光

我玩火山口都見過有鳳狙唔係腦殘射,善用自己果招強雷震逼出想殺自己既絕影
戰場都見過神擺陷阱神走位,1挑5鳳狙

希望咁多位唔好因為鳳狙改平衡而放棄...問心果句..
你自己都會覺得鳳狙強得過火啦....砍呢1刀,不無道理....

作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 11:38:48

如果鳳狙唔強 就唔叫做鳳狙啦 改到廢成咁 不如唔好要個職好過
作者: 雪山小鳥    時間: 2012-12-29 12:10:56

=_=扣90%mp又點?自己可以張自動吃水果道調較道10%就食mp水 ,3至4秒之後又可以射多炮
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 12:14:54

水水bb 發表於 2012-12-29 11:38
如果鳳狙唔強 就唔叫做鳳狙啦 改到廢成咁 不如唔好要個職好過

邊個話 叫鳳狙 就一定要強嫁
作者: 3C.    時間: 2012-12-29 12:26:29

yynojj 發表於 2012-12-29 12:14
邊個話 叫鳳狙 就一定要強嫁

呢啲咪睇完廣告之後既歪理囉:)
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 12:28:20

其實有巴打絲打 po 條廣告link 黎比我睇下
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 13:58:04

3C. 發表於 2012-12-29 12:26
呢啲咪睇完廣告之後既歪理囉:)

歪理? 算吧啦 你又話隻職過強 咁不如話+10過強 改到+5 你都傻既 我真係冇咁多精神打咁多廢野 咁我玩個陣真係睇左個廣告先決定玩e個職 如果唔係我一早做左ec了  佢要改既話 得 無問題 但咁樣同欺騙有咩分別? 你轉左職緊係咁講 對自己好既就支持 不利就反對 ok 明白 you win
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 14:07:31

水水bb 發表於 2012-12-29 13:58
歪理? 算吧啦 你又話隻職過強 咁不如話+10過強 改到+5 你都傻既 我真係冇咁多精神打咁多廢野 咁我玩個陣 ...

"對自己好既就支持 不利就反對" 全世界也是如此你我也不例外
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 14:08:50

yynojj 發表於 2012-12-29 14:07
"對自己好既就支持 不利就反對" 全世界也是如此你我也不例外

唔好意思 我轉左玩神謀鬼好耐  請你對玩e個職既人公平小小^^
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 14:12:30

水水bb 發表於 2012-12-29 14:08
唔好意思 我轉左玩神謀鬼好耐  請你對玩e個職既人公平小小^^

又話睇到廣告先玩鳳狙  即係都有玩鳳狙la 晒氣
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 14:15:25

yynojj 發表於 2012-12-29 14:12
又話睇到廣告先玩鳳狙  即係都有玩鳳狙la 晒氣

我想你清楚 我又唔係鳳狙最勁個位 我萬攻都唔夠(改左對我有咩影響? 出技等耐小小 攻小d姐 最多小d on隻人物 對我影響不大 )   改左對現在玩緊鳳狙既人係好唔公平 你唔好下下為自己諗 為下現在玩緊鳳狙既人諗下啦 咁不如話+10過勁 改到+5 你都on_ 既
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 14:20:39

水水bb 發表於 2012-12-29 14:15
我想你清楚 我又唔係鳳狙最勁個位 我萬攻都唔夠(改左對我有咩影響? 出技等耐小小 攻小d姐 最多小d on隻人 ...

事實上 +8ge鳳狙 同+10ge其他職 一打一 鳳狙都會贏 塔王除外
加上 你過唔過萬攻 關唔關鳳狙下修事
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 14:22:45

yynojj 發表於 2012-12-29 14:20
事實上 +8ge鳳狙 同其他+10ge其他職 一打一 鳳狙都會贏 塔王除外
加上 你過唔過萬攻 關唔關鳳狙下修事 ...

請另行開po討論
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 14:23:37

水水bb 發表於 2012-12-29 14:22
請另行開po討論

點解要另行開po 無離題
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 14:27:22

水水bb 發表於 2012-12-29 14:22
請另行開po討論

我諗佢都系被鳳J秒戈D黎.先會甘多野講JA

唔好怪人LA人地比人秒得多自然想鳳J技能下修
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 14:28:21

提淽 發表於 2012-12-29 14:27
我諗佢都系被鳳J秒戈D黎.先會甘多野講JA

唔好怪人LA人地比人秒得多自然想鳳J技能下修 ...

明顯啦 你做咩爆佢出來 人地要面架
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 14:32:35

水水bb 發表於 2012-12-29 14:28
明顯啦 你做咩爆佢出來 人地要面架

好似講到全世界 得我比鳳狙秒  事實上 所有人打戰場 10次死 其中8次 都係因為鳳炮

另外你地都幾鐘意人身攻擊ge wo
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 14:34:09

yynojj 發表於 2012-12-29 14:32
好似講到全世界 得我比鳳狙秒  事實上 所有人打戰場 10次死 其中8次 都係因為鳳炮 ...

喂 你唔好屈得就屈 我幾時有講你講到全世界  得你比隻職秒? 你隻眼有問題?
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 14:36:26

"唔好怪人LA 人地比人秒得多自然想...."

仲唔係講到好似 得我鳳狙秒
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 14:39:30

水水bb 發表於 2012-12-29 14:34
喂 你唔好屈得就屈 我幾時有講你講到全世界  得你比隻職秒? 你隻眼有問題?  ...

認真. 系好多職比鳳J秒丫 .旦全世界都唔止佢一個~,~'

系人都可以升番隻嫁拉..甘佢地自己懶冇心機!

又要燒埋鳳狙戈淡?

大佬玩鳳狙唔洗付出努力邊有結果啊.

成日話人,人生攻擊佢.到底佢明不明何謂人生攻擊?

唔討論得就咪學人出聲喇.唔該佢~,~'
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 14:42:05

yynojj 發表於 2012-12-29 14:36
"唔好怪人LA 人地比人秒得多自然想...."

仲唔係講到好似 得我鳳狙秒

何謂果D? 全世界只有你1個唔系鳳狙既玩家存在系戰場?

你連理解能力都有問題.唔該你番去讀多幾年書.

先再發揮你既理論拉
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 14:42:36

提淽 發表於 2012-12-29 14:39

就係唔明點解要針對鳳狙隻職 我唔覺佢有幾屈 戰場方面姐 但有冇諗過隻職在其他方面如何? 佢未玩過 比人秒得多 就講到隻職好_屈咁 隻職點屈都唔會屈過塔啦我諗 出左就唔好改 一係就唔好出 i hate T.T
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 14:44:32

其實我都明白 打戰場要分工 即話塔王負責吸人 比打手殺  打手負責殺人 但係鳳狙下下秒  甘補c 做咩  d隊友一下比人秒  仲補咩  加上全世界唔係只有鳳狙係打手  其他職都可以打手   而家 其他職只係做把
流動把  由比鳳狙秒  遲d禁大技 想殺鳳狙只有鳳狙秒鳳狙  
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 14:45:01

提淽 發表於 2012-12-29 14:42
何謂果D? 全世界只有你1個唔系鳳狙既玩家存在系戰場?

你連理解能力都有問題.唔該你番去讀多幾年書.

所以我想話同佢再討論落去 只會浪費自己精神 不如休息下好過了
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 14:47:02

提淽 發表於 2012-12-29 14:39

何謂人生攻擊 小弟中文水平低唔識
都話我有鳳狙ac了
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 14:48:20

水水bb 發表於 2012-12-29 14:42
就係唔明點解要針對鳳狙隻職 我唔覺佢有幾屈 戰場方面姐 但有冇諗過隻職在其他方面如何? 佢未玩過 比人秒 ...

甘我一直建議 戰場一定要下修  其他唔改
滿意未?
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 14:49:51

水水bb 發表於 2012-12-29 14:42
就係唔明點解要針對鳳狙隻職 我唔覺佢有幾屈 戰場方面姐 但有冇諗過隻職在其他方面如何? 佢未玩過 比人秒 ...

如果鳳狙改左甘玩鳳狙既玩家仲點立足=.=?我想問..唔單止系為自己所問

鳳J去刷裂,1下重炮先殺得戈個1,2隻..要升LV升到下年?呢點已經系鳳狙既唔好之處拉
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 14:52:03

yynojj 發表於 2012-12-29 14:48
甘我一直建議 戰場一定要下修  其他唔改
滿意未?

招技本來就係隻職既特色 因什麼要改廢佢? 佢既下場好快會好似道法咁
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 14:52:04

提淽 發表於 2012-12-29 14:49
如果鳳狙改左甘玩鳳狙既玩家仲點立足=.=?我想問..唔單止系為自己所問

鳳J去刷裂,1下重炮先殺得戈個1,2隻 ...

遊戲設計 無預你單刷裂  想打裂請組塔王
只是塔王太強  唔需要鳳狙幫手清怪
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 14:52:42

yynojj 發表於 2012-12-29 14:47
何謂人生攻擊 小弟中文水平低唔識
都話我有鳳狙ac了

甘你升到幾多VL啊?主玩邊隻職丫?

咩裝丫?求其開隻鳳J帳就話自己有玩?仲得了既
作者: 3C.    時間: 2012-12-29 14:53:01

討論咁多做乜
GM唔改鳳狙 汁快D
改鳳狙 汁慢D

GM你自己考慮啦

作者: yynojj    時間: 2012-12-29 14:53:28

水水bb 發表於 2012-12-29 14:52
招技本來就係隻職既特色 因什麼要改廢佢? 佢既下場好快會好似道法咁

特色就是 遠攻 秒殺 唔洗cd  
這是應該嗎?
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 14:53:43

提淽 發表於 2012-12-29 14:49

鳳J去刷裂,1下重炮先殺得戈個1,2隻 ...

我新手個陣 打雪裂 鳳狙 狂射 升得超慢 又食藥 最後要搵人帶升 沖到61 真係唔可以講到狙有幾屈咁 要諗下隻職在其他方面如何 對隻職很唔公平......
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 14:55:44

提淽 發表於 2012-12-29 14:52
甘你升到幾多VL啊?主玩邊隻職丫?

咩裝丫?求其開隻鳳J帳就話自己有玩?仲得了既 ...

任何事都有主次  升左隻塔王 再由塔王 帶升 升鳳狙 或者帶升 供裝比鳳狙 更有效率吧
作者: 3C.    時間: 2012-12-29 14:55:48

高輸出有硬直是好正當
你不如叫GM唔好出CD
比你地任秒啦

加3秒CD嘈嘈閉
凝神勁都要CD啦
你地要走冇人留你
鳳狙都係佔小數

我諗GM會識取捨
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 14:55:49

yynojj 發表於 2012-12-29 14:53
特色就是 遠攻 秒殺 唔洗cd  
這是應該嗎?

應該的 出左就唔好改 同欺騙冇分別
作者: 3C.    時間: 2012-12-29 14:56:33

水水bb 發表於 2012-12-29 14:55

你去告佢囉
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 14:57:12

3C. 發表於 2012-12-29 14:56
你去告佢囉

我有話要告咩? 請你睇清楚
作者: 3C.    時間: 2012-12-29 14:58:07

水水bb 發表於 2012-12-29 14:57

咁你退出吧啦

作者: 提淽    時間: 2012-12-29 14:58:40

yynojj 發表於 2012-12-29 14:55
任何事都有主次  升左隻塔王 再由塔王 帶升 升鳳狙 或者帶升 供裝比鳳狙 更有效率吧 ...

甘你既意思姐系同時要玩2隻? 玩塔先可以帶狙升?

有冇真系甘多人可以升晒2隻帶啊?升完一隻又到1隻?時間多得制?

有幾多個人會甘做啊? 唔好諗得甘易喇.用腦唔該

作者: yynojj    時間: 2012-12-29 14:59:27

水水bb 發表於 2012-12-29 14:55

online game 汁果時 洗唔洗問下你意見
你一開始玩果時 簽過協議書   無話 欺唔欺騙
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 15:00:21

3C. 發表於 2012-12-29 14:58
咁你退出吧啦

我又有話退出?你退唔好?討論姐 咁認真做咩? 點解agame咁多屈狗架 我冇講過話我講過  
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 15:01:01

提淽 發表於 2012-12-29 14:58
甘你既意思姐系同時要玩2隻? 玩塔先可以帶狙升?

有冇真系甘多人可以升晒2隻帶啊?升完一隻又到1隻?時間多 ...

雙開 同時進行  
又鬧人 無腦  這一定不是人生攻擊
作者: 3C.    時間: 2012-12-29 15:02:06

水水bb 發表於 2012-12-29 15:00
我又有話退出?你退唔好?討論姐 咁認真做咩? 點解agame咁多屈狗架 我冇講過話我講過   ...

出乜都要嘈一餐
就係你地係度阻住曬D更新進度
唔滿意咪唔好玩囉

作者: 提淽    時間: 2012-12-29 15:02:34

水水bb 發表於 2012-12-29 14:57

唔關人地事既人地緊系口響喇

什麼官方捨棄鳳J隻GAME可以持久D  WO.1大篇歪理

就算鳳J比起其他職系少人玩D.旦如果下修.為鳳J好既人會心淡LOL

玩得既都系因為佢本身勁先勁嫁姐.改左仲有意義?

作者: yynojj    時間: 2012-12-29 15:03:35

提淽 發表於 2012-12-29 15:02

什麼官方捨棄鳳J隻GAME可以持久WO.1大篇歪理

官方唔下修 仲多人心淡
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 15:04:14

yynojj 發表於 2012-12-29 14:59
online game 汁果時 洗唔洗問下你意見
你一開始玩果時 簽過協議書   無話 欺唔欺騙 ...

我都話改唔改都唔關我事 我唔係鳳狙最勁個位 但唔該你對玩緊鳳狙既人公平一些 同番某某人講 玩鳳狙既人唔一定有正身 有d正身就係鳳狙了 為下人諗下 唔好咁自私吧  我都回過 隻game唔係我 我無權叫佢唔好改 你有冇睇過我d回復? 唔好睇d唔睇d 唔該 另外 你咩假設? online game汁果時 問我意見? 說什麼? 我不明白 我有叫佢問我意見咩? 咁真係同欺騙冇分別 要明白分別的意思 好嗎?
作者: 3C.    時間: 2012-12-29 15:05:10

什麼官方捨棄鳳J隻GAME可以持久WO.1大篇歪理

改左你秒唔秒到人先?
唔好針著係改技問題
未出鳳狙都改火盾啦
咁實有心理準備比人改技

依家改左秒唔到人?(你秒唔到真係要檢討下)
冇硬直咪算偷笑
都唔知有乜好嘈
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 15:05:38

3C. 發表於 2012-12-29 15:02
出乜都要嘈一餐
就係你地係度阻住曬D更新進度
唔滿意咪唔好玩囉

咁樣你唔好話+10過強 改到+5 on_既
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 15:05:39

yynojj 發表於 2012-12-29 15:01
雙開 同時進行  
又鬧人 無腦  這一定不是人生攻擊

2隻一隻升何其困難? 你估升一隻70LV好簡單?

其實你70LV過未? 呢D帶唔帶升關鳳狙咩事?

離晒題.講廢話彈遠D ,我叫你用腦系因為你講既野完全冇D作用U KNOW?
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 15:06:24

yynojj 發表於 2012-12-29 15:03
官方唔下修 仲多人心淡

甘睇下點囉^^  甘就要睇下自私既人同受害者邊個有道理D   ZZ
作者: 3C.    時間: 2012-12-29 15:06:46

水水bb 發表於 2012-12-29 15:05
咁樣你唔好話+10過強 改到+5 on_既

你又廢UP乜野呀
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 15:06:50

水水bb 發表於 2012-12-29 15:04
我都話改唔改都唔關我事 我唔係鳳狙最勁個位 但唔該你對玩緊鳳狙既人公平一些 同番某某人講 玩鳳狙既人唔 ...

你簽協議書果時 就承認左官方有權力改遊戲數據了  你一開始已承認了 點算欺騙
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 15:07:48

什麼官方捨棄鳳J隻GAME可以持久D  WO.1大篇歪理

唔好要個職算啦 唔洗煩 留隻職係到做乜姐? 只會令自己更傷心 我打左咁多野完全冇人明白我想表達d咩 我明白 我表達能力差 但某某人唔好咁屈我好冇? 我又話要告佢 退game咩? 屈得就屈
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 15:08:23

提淽 發表於 2012-12-29 15:06
甘睇下點囉^^  甘就要睇下自私既人同受害者邊個有道理D   ZZ

你有咩道理  一開始鳳狙已是過強 而家下修係修正錯誤而已
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 15:08:39

3C. 發表於 2012-12-29 15:05
改左你秒唔秒到人先?
唔好針著係改技問題
未出鳳狙都改火盾啦

我就系中意最原始既鳳J.  SO?

你又何尚唔系一尾系到嘈?
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 15:09:06

3C. 發表於 2012-12-29 15:06
你又廢UP乜野呀

咁你話過強就要改 咁+10唔算過強?^^ 我都唔想講依d 係你要我搵依d做假設^^ 點廢up都唔會夠你廢up ok?^^
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 15:09:44

提淽 發表於 2012-12-29 15:08

你個人的喜好 就要其他職屈就你了?
作者: 3C.    時間: 2012-12-29 15:09:49

水水bb 發表於 2012-12-29 15:07
唔好要個職算啦 唔洗煩 留隻職係到做乜姐? 只會令自己更傷心 我打左咁多野完全冇人明白我想表達d咩 我明 ...

我提議你去告/退GAME囉
屈乜屈
其實你識唔識中文?
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 15:10:11

yynojj 發表於 2012-12-29 15:06
你簽協議書果時 就承認左官方有權力改遊戲數據了  你一開始已承認了 點算欺騙 ...

請明白什麼叫做分別 其實我已經唔想再同你討論落去 好煩 我打左咁多野 你都唔明我想表達d咩 同你討論落去 哂精神姐 休息下好過
作者: 3C.    時間: 2012-12-29 15:10:53

提淽 發表於 2012-12-29 15:08

好似你反對改喎
我支持叫嘈?
作者: 3C.    時間: 2012-12-29 15:12:05

水水bb 發表於 2012-12-29 15:09
咁你話過強就要改 咁+10唔算過強?^^ 我都唔想講依d 係你要我搵依d做假設^^ 點廢up都唔會夠你廢up ok?^^ ...

我發覺你真係.......
+10比+5過強都UP得出

{:gd16:}{:gd16:}1打接實啦你
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 15:12:12

3C. 發表於 2012-12-29 15:09
我提議你去告/退GAME囉
屈乜屈
其實你識唔識中文?

唔好意思 我岩岩睇唔到你有講過(提議) 依2個字喎 你隻眼有問題? 另外 我唔識中文 就唔會識得註冊晴空ac 唔好咁on_ 得唔得? 我明白我中文水平係低小小 但我相信你唔會好我好多^^
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 15:12:17

yynojj 發表於 2012-12-29 15:08
你有咩道理  一開始鳳狙已是過強 而家下修係修正錯誤而已

官方出得甘就緊系有測試過喇,佢地都能接受,點解要改?

錯與對不是你能決定請自重,另外唔好同我講D冇作用廢話,

覆我戈陣.唔該你用個腦組職下先好覆我
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 15:12:55

水水bb 發表於 2012-12-29 15:10
請明白什麼叫做分別 其實我已經唔想再同你討論落去 好煩 我打左咁多野 你都唔明我想表達d咩 同你討論落去 ...

我諗"無分別"應該 是 "一樣"的意思吧
  同欺騙無分別=同欺騙一樣?
作者: 3C.    時間: 2012-12-29 15:13:33

水水bb 發表於 2012-12-29 15:12
唔好意思 我岩岩睇唔到你有講過(提議) 依2個字喎 你隻眼有問題? 另外 我唔識中文 就唔會識得註冊晴空ac  ...

咩叫含意呀
咁你去告佢啦<-唔係提議係乜?
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 15:14:22

3C. 發表於 2012-12-29 15:10
好似你反對改喎
我支持叫嘈?

你支持系因為對你有SO姐,唔好話我睇死你喇

冇著數你會系到甘多爹?
作者: 3C.    時間: 2012-12-29 15:14:39

水水bb 我真係頂你唔順
講埋d野9唔答8
我決定無視你算
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 15:15:07

3C. 發表於 2012-12-29 15:13
咩叫含意呀
咁你去告佢啦

你打字都懶得打(提議)依2個字 就算吧啦 討論做咩 冇心討論咪唔好回囉 又冇人迫你回 回得咁求其 我誤解你既意思好正常
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 15:16:01

yynojj 發表於 2012-12-29 15:09
你個人的喜好 就要其他職屈就你了?

不如你搵D有重點既POINT出黎拉一.一

唔好無中生有拉==' OK?
作者: 3C.    時間: 2012-12-29 15:16:22

提淽 發表於 2012-12-29 15:14
你支持系因為對你有SO姐,唔好話我睇死你喇

冇著數你會系到甘多爹? ...

你理得我有冇SO姐
阻Q住曬d進度
退出咪退出囉你 冇人想留你
冇1隻game係fit到曬全部人架lo

作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 15:17:28

3C. 發表於 2012-12-29 15:12
我發覺你真係.......
+10比+5過強都UP得出

你講乜我就要做乜?^^ +10咩唔係廢過+5好多咩?你話過強 咁改到+5囉 唔洗煩 算了 咁樣不如用膠囊來講  你話(過強就要改) 咁不如全部變哂初膠 唔好要中膠同高膠
作者: 3C.    時間: 2012-12-29 15:18:57

水水bb 發表於 2012-12-29 15:17
你講乜我就要做乜?^^ +10咩唔係廢過+5好多咩?你話過強 咁改到+5囉 唔洗煩 算了 咁樣不如用膠囊來講  你話 ...

....................................................
無言
膠囊個個有得沖
+10個個有得沖
鳳炮凝神個個職有得用?
你d咩理據黎架
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 15:19:57

3C. 發表於 2012-12-29 15:18
....................................................
無言
膠囊個個有得沖

鳳狙夠可以個個都有得做? 乜隻職只可以某幾個人做既咩? 你on_? 又係你話既(過強就要改) 明白
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 15:20:29

3C. 發表於 2012-12-29 15:16
你理得我有冇SO姐
阻Q住曬d進度
退出咪退出囉你 冇人想留你

唔比人覆番你講既野咪唔好睇AGAME囉.

你AGAME個名點出名法.系人都知拉

枉你仲系到大條道理WO

好再你都識用腦講FIT唔FIT到姐.出戈陣鳳狙已經系甘嫁拉.改黎托?

你接受唔到有鳳狙呢個職你咪退晴空囉.相信冇人想留你
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 15:23:48

提淽 發表於 2012-12-29 15:16
不如你搵D有重點既POINT出黎拉一.一

唔好無中生有拉==' OK?

鳳炮 遠射程 秒殺任何全抗滿ge職業(唔開神盾塔王也不例外 )  cd時間短  有小小範圍(配合塔王無敵)

有陷阱技 近戰 無可能 殺到鳳狙 遲d禁大技 只有鳳狙先殺到鳳狙
遠戰  唔秒鳳狙 只有被反殺的下場 (but 遠戰得好少職有暈技)

總括而言 遲d禁大技  又唔下修 就變成鳳狙無敵
鳳狙只會死係其他鳳狙之下
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 15:24:22

TO 水水B.  乜你冇睇佢之前唱人地個POST.之後比人唱番轉頭.

講既野可信程度有幾多我真系唔戀知喇
作者: edmund2009    時間: 2012-12-29 15:24:44

如果唔滿意下修鳳狙既話,不如上修其他職?
有D人明用因為廣告既吸引,我夠睇左官方既職業描述都先玩個D職啦!
神巫>(繼承了九尾天狐的火炎之力,同時也能夠此使用強大的法術來招換式神炎魔,除了能夠使用火燄燃燒一切大地外,也能夠使用高輸出法術傷害來擊退敵人。)禁不如將隻炎魔改到D王怪夠高防高血高攻,火系技能改到一出就秒到人
御靈>(繼承了九尾天狐的冰雪。之力,能夠將世間一切事物冰封起來,在冰封敵人暫緩攻擊的同時,為自身的隊友獲取短暫時間能夠使其治癒,是個攻守同時兼顧的冰霜法師。)佢話將萬物冰封,不如改成冰錐範圍加到50公尺,咁先叫做將萬物冰封咖嘛。
狂衛>(精通防禦技巧並使用鋼鐵般的身軀,保護著同伴,並在攻擊敵人時可以使用微量的回復技巧支援著隊友,鐵壁一般的萬能戰士。)我未見過狂衛開左D咩防禦技能可以保護其他職業?鋼鐵身驅點解在鳳狙面前一樣和其他職一隻如此脆弱,咁不如改成招技防衛指令,+防上到75%防75%抗咁先係我地想到既狂衛
鬼策>(能夠控制天雷法術的策術師,最擅長使用的法陣為背水之陣,不但能透過雷電之力增加隊友的攻擊力外,同時也因吸收雷電之力而提身移動速度,讓敵人無法準確的攻擊到自己。) 吸收雷電之力提升移動速度?無法讓敵人準確攻擊自己?係鳳狙面前,你認為鳳狙會準確唔到?人地禁2個制就KO你。咁就應該改成閃避同跑速上升到100%啦。
職業眾多不能盡錄
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 15:25:31

yynojj 發表於 2012-12-29 15:23
鳳炮 遠射程 秒殺任何全抗滿ge職業(唔開神盾塔王也不例外 )  cd時間短  有小小範圍(配合塔王無敵)

有陷 ...

好快就會出一轉大技 咁你咪用一轉大技屈隻職囉 唔好成日諗佢戰場方面有幾勁啦 其他方面都要諗下
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 15:28:26

水水bb 發表於 2012-12-29 15:25
好快就會出一轉大技 咁你咪用一轉大技屈隻職囉 唔好成日諗佢戰場方面有幾勁啦 其他方面都要諗下 ...

你講黎講去都係e句" 唔好成日諗佢戰場方面有幾勁 啦 其他方面都要諗下 ..." 有d新意ok?
我一直強調 下修鳳狙係戰場ge威力
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 15:28:42

提淽 發表於 2012-12-29 15:24
TO 水水B.  乜你冇睇佢之前唱人地個POST.之後比人唱番轉頭.

講既野可信程度有幾多我真系唔戀知喇 ...

咁又唔好太直接 我個陣未玩agame討論 唔知  人地都要面架
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 15:28:58

yynojj 發表於 2012-12-29 15:23

有陷 ...

甘你不如講到我明拉.如果鳳狙個職本身唔勁.甘我玩黎托啊?
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 15:29:35

edmund2009 發表於 2012-12-29 15:24
有D人明用因為廣告既吸引,我夠睇左官方既職業描述都先玩個D職啦 ...

好好既意見 回左先睇 haha
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 15:30:45

提淽 發表於 2012-12-29 15:28
甘你不如講到我明拉.如果鳳狙個職本身唔勁.甘我玩黎托啊?

即話 個個都想勁 就要玩鳳狙 唔好玩其他職
令晴空物語變成鳳狙物語?
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 15:31:18

yynojj 發表於 2012-12-29 15:28
你講黎講去都係e句" 唔好成日諗佢戰場方面有幾勁 啦 其他方面都要諗下 ..." 有d新意ok?
我一直強調 下修 ...

咁佢既特色來 點解要改廢佢係戰場方面 改左用邊招打人? 你on_? 你比d新意仲好 係你要我係咁重復我之前回既野囉
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 15:32:24

yynojj 發表於 2012-12-29 15:30

又鳳狙物語 唉 比d新意好冇 聽到厭
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 15:33:40

水水bb 發表於 2012-12-29 15:31
咁佢既特色來 點解要改廢佢係戰場方面 改左用邊招打人? 你on_? 你比d新意仲好 係你要我係咁重復我之前回 ...

下修 加3秒 即係要你 秒人頻率低d 唔係叫你唔用鳳炮
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 15:34:13

唉 休息陣了 同你討論落去真係哂左我好多精神 等等再討論啦
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 15:35:10

水水bb 發表於 2012-12-29 15:32
又鳳狙物語 唉 比d新意好冇 聽到厭

事實如此  難道 你呀媽聽你叫佢做 "呀媽"都會厭?
作者: kaming416    時間: 2012-12-29 15:35:29

edmund2009 發表於 2012-12-29 15:24
有D人明用因為廣告既吸引,我夠睇左官方既職業描述都先玩個D職啦 ...

比個good 你
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 15:36:26

水水bb 發表於 2012-12-29 15:28
咁又唔好太直接 我個陣未玩agame討論 唔知  人地都要面架

我都唔想講到甘盡=.=

1陣人地為左呢樣疊馬啊

旦我深信一個人人品如何.講D野就如何:)

如果佢唔系話相信GM識取捨..我都唔會甘著=.=

難道要希生鳳狙先可以換回晴空人流?大家都知晴空有幾多人玩.

唔會因為鳳狙就話少D人玩.除非戈D人根本無心玩拉
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 15:38:23

yynojj 發表於 2012-12-29 15:30

喂. 好野就大家可以一齊共享嫁拉. 冇分你我嫁BO

其他職一樣有自己既優勢系到嫁~正系得鳳J先有好處咩家陣?
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 15:39:45

提淽 發表於 2012-12-29 15:38
喂. 好野就大家可以一齊共享嫁拉. 冇分你我嫁BO

其他職一樣有自己既優勢系到嫁~正系得鳳J先有好處咩家陣 ...

有咩優勢 也是難逃被鳳炮秒殺的命運
作者: 3C.    時間: 2012-12-29 16:28:43

提淽 發表於 2012-12-29 15:24

講既野可信程度有幾多我真系唔戀知喇 ...

你有你講 我有我繼續賣
唔夠人講搵其他野講
作者: 3C.    時間: 2012-12-29 16:33:12

提淽 發表於 2012-12-29 15:36
我都唔想講到甘盡=.=

1陣人地為左呢樣疊馬啊

要取捨呢個係事實
唔輪到你吠2吠就可以改變到

一味係度反對
提議下有咩改重好
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 16:36:08

3C. 發表於 2012-12-29 16:33
要取捨呢個係事實
唔輪到你吠2吠就可以改變到

似你系到吠多d啵 1有人講你人格有問題就即刻起晒盾甘.

難怪你黑甘多人憎.呢d都系事實黎嫁wo
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 16:37:21

3C. 發表於 2012-12-29 16:28
你有你講 我有我繼續賣
唔夠人講搵其他野講

唔夠你講?系因為你太自大姐.

你講得你講野好有point下?旦我唔覺WO, SOR

我都唔覺你可以比到D乜野實際意見囉

作者: butter._.    時間: 2012-12-29 16:39:32

yynojj 發表於 2012-12-29 15:39

中pt:D
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 16:52:36

yynojj 發表於 2012-12-29 15:39

所以? 旦鳳狙打裂唔店也是鐵一般的事實

鳳J可以系戰場上有所得益.旦對鳳J黎講,裂縫何尚唔系一個關口?

作者: yynojj    時間: 2012-12-29 16:57:12

提淽 發表於 2012-12-29 16:52
所以? 旦鳳狙打裂唔店也是鐵一般的事實

鳳J可以系戰場上有得益.旦裂縫何尚唔系一個關口?

你問下d人 覺得戰場 會戰重要d 定打裂重要d ?

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2