AGAMES 討論區

標題: 關於改弱鳳狙們的走向!鳳狙們請入! [打印本頁]

作者: kang0123    時間: 2012-12-28 22:39:48     標題: 關於改弱鳳狙們的走向!鳳狙們請入!

如果港版跟台版改弱鳳狙,
我會退出晴空,
買左咁多點整勁隻職,
而家要改弱,好似俾人昆左一樣,
我作為一個鳳狙玩家對官方好失望。

本人係一個唔打戰場既鳳狙,
要講戰場鳳狙有幾屈既人,
請另行開post討論,多謝合作。

作者: 水水bb    時間: 2012-12-28 23:13:35

我唔知投乜好 公平? 一開頭個職個技講明個傷害幾多 最後又改番 嗯 感覺就像比人昆的一樣
作者: 提淽    時間: 2012-12-28 23:16:28

跟本都系同一道理..

哄店左你買保險,之後間公司汁左,唔付責任唔賠償比你冇乜分別

我唔希望有呢個情況出現.!

作者: my1ove    時間: 2012-12-28 23:21:14

我無所謂 只希望官方咪做咁多舊魚既野就得
一係原封不動 一係88隻職
快 靚 正~ 搞店
作者: 龍雍    時間: 2012-12-28 23:28:19

轉玩塔王LO~ 一定好~  
MP又少 又夠硬~

第時係一條MP 射一次~

幾時都係個句~

記住,唔係你玩遊戲,而係遊戲玩你。
放鬆D啦~
作者: kang0123    時間: 2012-12-28 23:28:57

在此呼籲各位玩家買點前,請三思!
唔係到時投資左後悔莫及!
作者: 水水bb    時間: 2012-12-28 23:38:04

其實佢改得依樣野 其他野都可以改啦 買點前真係要諗下 佢改左個職個技 我感覺好似比人昆的一樣 好難受囉 我玩鳳狙隻職係睇左個廣告先玩架
作者: travis_tak    時間: 2012-12-28 23:41:29

唔想玩咪離開囉,冇人迫你玩。

作者: 水水bb    時間: 2012-12-28 23:45:13

travis_tak 發表於 2012-12-28 23:41
唔想玩咪離開囉,冇人迫你玩。

我冇話過唔想玩
作者: travis_tak    時間: 2012-12-28 23:46:20

水水bb 發表於 2012-12-28 23:45
我冇話過唔想玩

我話樓主
作者: 水水bb    時間: 2012-12-28 23:48:02

travis_tak 發表於 2012-12-28 23:46
我話樓主

但其實佢要改 開頭就唔好出個廣告引d人玩隻職啦 個感覺同比人昆冇分別
作者: vincentyoman    時間: 2012-12-29 00:10:03

改弱系正常既,你下下秒人有咩好玩?更何況只系改小小攻,未又系秒到人?你玩吾玩冇人迫你,而塔王硬系正常,吾系點樣做坦?
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 00:13:48

vincentyoman 發表於 2012-12-29 00:10
改弱系正常既,你下下秒人有咩好玩?更何況只系改小小攻,未又系秒到人?你玩吾玩冇人迫你,而塔王硬系正常 ...

咁隻職聽講名就知可以秒到人 咁樣唔秒人點叫鳳狙?^^
作者: joelok051205    時間: 2012-12-29 10:48:36

唔草氣我都比人秒= =改廢又有咩分別!_!
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 13:38:32

水水bb 發表於 2012-12-29 00:13
咁隻職聽講名就知可以秒到人 咁樣唔秒人點叫鳳狙?^^

認真說,其實鳳J個名同秒人冇關系既.

不過如果真系下修=.= 感覺真系比人水左甘LOL

人有情緒.發洩下都系正常

有損自己利益既野.當然要同官方以事論事!

講出黎保障自己姐. 唔系為鳳J好既人立壞心腸.我地都唔好理D自私精喇

作者: YAU♥.    時間: 2012-12-29 13:41:06

應該係話
多玩家投訴先整弱隻鳳狙
如果係甘出隻職就吾好講到有幾甘勁
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 13:51:45

提淽 發表於 2012-12-29 13:38
認真說,其實鳳J個名同秒人冇關系既.

不過如果真系下修=.= 感覺真系比人水左甘LOL

跟本就係自私 又唔見佢地話道法過廢 改勁佢?^^
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 13:53:45

水水bb 發表於 2012-12-29 13:51
跟本就係自私 又唔見佢地話道法過廢 改勁佢?^^

其實好認真=.=

玩得鳳J既人都系因為佢個職本身勁先玩.

新職唔勁的話,玩黎托啊? 系咪甘講先.
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 14:02:28

提淽 發表於 2012-12-29 13:53
其實好認真=.=

下年又出新職 到時d人唔好又話個職過強又要改(出得就唔好改啦 同欺騙冇分別姐) 我又笑架啦......
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 14:06:56

水水bb 發表於 2012-12-29 14:02
下年又出新職 到時d人唔好又話個職過強又要改(出得就唔好改啦 同欺騙冇分別姐) 我又笑架啦...... ...

每一隻GAME都系同一個宗旨(打怪既GAME)

只有遇強愈強.唔系點叫新職?

我相信總有1日..鳳J會比其他新職超越!
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 14:12:20

提淽 發表於 2012-12-29 14:06
每一隻GAME都系同一個宗旨(打怪既GAME)

只有遇強愈強.唔系點叫新職?

嗯 下年可能有比鳳狙更屈既職業 但其實招技可以話鳳狙既特色 冇左招技 真係好難生存到 隻職大技又廢......我只係hate佢出左又要改 不如唔好出好過出 比咁大既希望人做咩? 改左唔好要個職好過了 已經冇左本身既特色了 可以遺棄了
作者: yynojj    時間: 2012-12-29 14:16:35

水水bb 發表於 2012-12-29 14:12
嗯 下年可能有比鳳狙更屈既職業 但其實招技可以話鳳狙既特色 冇左招技 真係好難生存到 隻職大技又廢..... ...

即話官方 錯估鳳狙ge威力 就應該一直讓他錯下去  任他變成鳳狙online
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 14:19:48

yynojj 發表於 2012-12-29 14:16
即話官方 錯估鳳狙ge威力 就應該一直讓他錯下去  任他變成鳳狙online

請問你呢 你文肓定隻眼有問題?  有問題最好就快d睇下醫生 可能仲有得醫既 講真你真係好煩 樓主已經話左e個po 要討論既話自己開po討論 你有冇睇?
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 14:20:14

嗯 下年可能有比鳳狙更屈既職業 但其實招技可以話鳳狙既特色 冇左招技 真係好難生存到 隻職大技又廢..... ...

我相信GM出得鳳狙..已經知鳳狙個性能如何威猛:)

斷估GM唔系冇試過試測鳳J.佢出得姐系佢都可以接受到LOL

GM出得既話..連官方都認同..甘其他人何必甘勞嘈?
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 14:20:57

算啦 其實我已經唔洗再同你討論落去 你睇完醫生先啦 唔阻你 88 好心你回之前就睇下樓主打乜先回啦 咁都要人教
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 14:25:38

提淽 發表於 2012-12-29 14:20
我相信GM出得鳳狙..已經知鳳狙個性能如何威猛:)

斷估GM唔系冇試過試測鳳J.佢出得姐系佢都可以接受到LOL

咁佢要改就唔好出個職啦 玩左咁耐 真係有d感情放左落去 佢改mp消耗量 我都唔同意 因為我已經睇慣用佢用幾多mp 先可以出到e招 可能我玩game太過認真掛 但我又唔係鳳狙最勁個位 佢改左對最勁個個影響先最大 對我有咩影響? 唔會好大姐 d人講到我為自己咁 傷左
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 14:35:07

水水bb 發表於 2012-12-29 14:25
咁佢要改就唔好出個職啦 玩左咁耐 真係有d感情放左落去 佢改mp消耗量 我都唔同意 因為我已經睇慣用佢用幾 ...

出聲支持鳳J既人.都系保障自己既利益,冇錯嫁WO

出聲都系為左所有宜家仲有長玩鳳J既人好(唔會單止系自己既利益)

有D人就系成日驚住戰場同PVP比鳳J秒.

秒得多.個人就易燥.我自己都有隻神巫去打戰場LA.又咪比人射1下死.

我隻神巫70 LV.要整過D裝簡直易如反掌.

我隻狙都未70LV.我已經睇好佢為乜?咪系因為佢本身個職勁我先諗住搞下隻狙.

甘咁岩台灣出左下修..佢地咪有位入囉
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 17:56:01

提淽 發表於 2012-12-29 14:35
出聲支持鳳J既人.都系保障自己既利益,冇錯嫁WO

出聲都系為左所有宜家仲有長玩鳳J既人好(唔會單止系自己 ...

你都講台灣晴空既膠囊同hk唔同啦 跟本就唔可以同tw比 唔改好過改啦 改左到時一定有好多罵戰 我唔想見到依d囉 現在格幾日都見到人嘈了 睇到厭啦d罵戰 唔想on晴空輕鬆下都睇到有人嘈囉T.T
作者: 提淽    時間: 2012-12-29 17:58:56

水水bb 發表於 2012-12-29 17:56
你都講台灣晴空既膠囊同hk唔同啦 跟本就唔可以同tw比 唔改好過改啦 改左到時一定有好多罵戰 我唔想見到依 ...

台灣制度唔計福利方面都算.

旦系裝備同膠囊呢2樣野都唔同,甘點可以混埋一體黎講?

如果真系要改鳳J既,唔該GM大大跟台灣出+15同跟番台灣戈邊既膠囊:$

無謂下修左D技令鳳J輸出低左..我相信總會有人因為下修左而沖+15裝既

作者: marcohong95    時間: 2012-12-29 19:43:51

我嘅ID:霜茶
LV:69
SER:森之國
我隻人咁難升,我唔想再玩過,DEL 晴空算╯ 3╰
作者: hg999351    時間: 2012-12-29 19:48:42

唔會再有心情玩呢隻GAME啦下話
作者: marcohong95    時間: 2012-12-29 19:51:25

hg999351 發表於 2012-12-29 19:48
唔會再有心情玩呢隻GAME啦下話

如果真係改到咁q弱
我相信班鳳j都會唔玩
到時人數大流失
ALTA聽執都得了≧﹏≦
作者: hg999351    時間: 2012-12-29 19:54:09

玩咁耐改廢佢,真係大整古Zz
作者: marcohong95    時間: 2012-12-29 19:55:59

hg999351 發表於 2012-12-29 19:54
玩咁耐改廢佢,真係大整古Zz

靜觀其變ㄟ(≧◇≦)ㄏ
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 23:18:12

marcohong95 發表於 2012-12-29 19:43
我嘅ID:霜茶
LV:69
SER:森之國

茶 之前我同你同會^^
作者: 水水bb    時間: 2012-12-29 23:19:09

提淽 發表於 2012-12-29 17:58
台灣制度唔計福利方面都算.

旦系裝備同膠囊呢2樣野都唔同,甘點可以混埋一體黎講?

咪係囉 點可以混埋講 hk跟本就唔同tw  
作者: 淚仔v3v    時間: 2012-12-30 03:36:00

改左之後會繼續玩鳳狙既大有人在
只係改cd耐d ja.   小左30%攻  你覺得秒唔到人?

作者: 淚仔v3v    時間: 2012-12-30 03:40:34

出廣告果陣  都未有3轉啦 2轉儲氣有+攻?
作者: ctb    時間: 2012-12-30 04:47:48

1系就一開始改廢佢 玩甘耐先黎改隻職 .哂氣
又唔諗下人地砌好哂隻人一改 甘整好哂裝既鳳狙點生存

作者: 小思韻    時間: 2012-12-30 04:58:22

改到90%先用1招技真係好過份
我而家有7千魔
計埋出凝神一共用6千5百魔
出完3秒後食一支65水回到去3千魔
再等4秒食第2支5千5百魔
再等4秒食第3支先夠出第2下鳳炮
再計埋第2次鳳炮前既凝神,一共要12秒時間+3支魔水
打副本王出完第一下鳳炮後,
我諗出招陷阱或出其他細招都會令出鳳炮cd時間更加長
基本上變左半招/整招大技<--視乎用法
原本鳳炮cd4秒,我打一場64大約10分鐘
以改版後鳳炮既cd時間,打場64副要成30分鐘
加上大約估計打一場64要用1set65魔水
簡直就係曬時間曬錢
如果真係跟台灣咁改法
森之國
小思韻
66級鳳狙
會於改版後退出晴空物語

ps:我數學唔叻如果計錯數請幫忙修正

作者: ctb    時間: 2012-12-30 05:02:08

小思韻 發表於 2012-12-30 04:58
改到90%先用1招技真係好過份
我而家有7千魔
計埋出凝神一共用6千5百魔

改完真系唔洗打64= =d錢都補唔返d mp水.
作者: marcohong95    時間: 2012-12-30 12:25:48

水水bb 發表於 2012-12-29 23:18
茶 之前我同你同會^^

嗯。。。。但而家唔同了•﹏•
作者: marcohong95    時間: 2012-12-30 12:33:26

ctb 發表於 2012-12-30 05:02
改完真系唔洗打64= =d錢都補唔返d mp水.

打單人囉64。。。。
1個鐘一次差唔多•﹏•
作者: yanchon1314    時間: 2012-12-30 14:27:33

其實寧願戰場禁大技都吾好改到D鳳J廢左甘.
人地見好玩.辛辛苦苦升左泥為既系玩得開心先會DOM錢落隻鳳J度.
E+一句吾該就改..講真.令好多玩鳳J既人對隻GAME失望/心碎
除非想快D汁粒:)吾系既..希望HK吾會跟台灣改廢鳳J
如果1句話太強甘點解吾改埋塔皇呢..E+吾系鳳J根本冇職打得入塔皇甘制..甘又對其他職好公平?
跟住個個走晒去玩塔皇跟住又見多人玩太勁又改廢佢?
會吾會膚淺左D?
作者: iamahtung    時間: 2012-12-30 15:01:16

水水bb 發表於 2012-12-28 23:13
我唔知投乜好 公平? 一開頭個職個技講明個傷害幾多 最後又改番 嗯 感覺就像比人昆的一樣 ...

傷害幾多其實無乜點昆你wo, 佢都仲係最高傷害既一個職業
作者: faifrank    時間: 2012-12-30 15:56:51

我買D點全部抽星光 冇用過係D裝到
作者: vincentyoman    時間: 2012-12-30 16:28:16

faifrank 發表於 2012-12-30 15:56
我買D點全部抽星光 冇用過係D裝到

哈哈xd
作者: 草もち    時間: 2012-12-30 17:59:16

問心個句你會吾會認為尼個職太勁?

作者: 水水bb    時間: 2012-12-30 18:08:44

iamahtung 發表於 2012-12-30 15:01
傷害幾多其實無乜點昆你wo, 佢都仲係最高傷害既一個職業

咁都唔叫昆? 咁點先叫昆? 開頭已經講左個傷害係幾多 我相信玩e個職既人大多數就係因為佢勁先玩  佢依家改左個傷害 仲要90%mp 引咁多人玩e個職後 現在咁多人就改傷害 再加上個廣告問題 我相信唔係得我一個睇左個廣告先玩e隻職  其實唔好諗隻職戰場方面啦 其他方面又點? 打裂升lv都不能呀
作者: marcohong95    時間: 2012-12-30 21:48:00

水水bb 發表於 2012-12-30 18:08
咁都唔叫昆? 咁點先叫昆? 開頭已經講左個傷害係幾多 我相信玩e個職既人大多數就係因為佢勁先玩  佢依家改 ...

可以打怪升lv,用雷眠牙咪得(>^ω^<)
作者: 水水bb    時間: 2012-12-30 23:33:11

marcohong95 發表於 2012-12-30 21:48
可以打怪升lv,用雷眠牙咪得(>^ω^

一隻一隻咁攻 有排升啦 已經証明左隻職冇技可以用來升lv 仲要改埋招技 可以講唔洗玩
作者: pugpig862    時間: 2012-12-31 01:39:51

快 靚 正~ 搞店
作者: 昏昏    時間: 2012-12-31 17:13:28

又唔係禁你招技 出慢d姐 洗死咩
作者: IamSuper成仔v3v    時間: 2013-1-1 02:01:52

`-原本我都唔係挽鳳J
`-後未挽挽下走左去挽鳳J
`-當我收曬攻時符文石 裝個陣
`-你就同我講話要改廢鳳J
`-系就系有d唔捨得
`-如果真係改廢晴空係甘先
作者: climbc37092    時間: 2013-1-1 14:47:28

新年快樂 勝到開行
作者: jasoncheung523    時間: 2013-1-1 15:18:46

其實我覺得冇改弱...心水清既玩家一睇就知係染眼法
再加上戰場大技都禁左...
作者: helix5b28    時間: 2013-1-1 17:09:48

提淽 發表於 2012-12-29 13:53
其實好認真=.=

但係e+下修左鳳g唔係照樣秒人咩?
只係秒人同秒人之間多左時間唔秒得,
而未修之前,鳳g 5秒唔洗秒一個人,(唔係一個
唔通你覺得唔係過強?
e+只係從''過強''變成''強''姐...
我覺得唔應該一喳左就反對囉
唔該唔好人身功擊我,謝
作者: helix5b28    時間: 2013-1-1 17:14:02

’’冇左本身既特色了’’
唔通’’過強’’係特色..
我都知一個職的特色好緊要,
但係乜鳳g的特色係’’風狂秒殺’’
唔係單單秒殺喳咩..?
e+只係由風狂秒殺,變番做秒殺喳wor..
作者: 水水bb    時間: 2013-1-1 21:08:28

helix5b28 發表於 2013-1-1 17:14
’’冇左本身既特色了’’
唔通’’過強’’係特色..
我都知一個職的特色好緊要,

我只係一個垃圾既狙 要反對應該係最強既狙反對 唔係我 改左對我有咩影響? 最多咪攻小d 等耐d姐 我萬攻都唔夠 但佢洗唔洗-90%mp 改成咁 我連副本都唔洗打啦 我好小打戰場 之前某人話過強就要改 我都唔想搵d on_野做假設
作者: 水水bb    時間: 2013-1-1 21:13:53

回23樓點評 咁個po 樓主已經講明另行開po架啦 仲有我唔想再同佢討論 因為點講都係佢講哂 佢仲回我 咁我只好咁講吧 我有我支持 佢有佢反對 又唔見其他人反對 我話佢文盲?
作者: 提淽    時間: 2013-1-1 21:33:42

水水bb 發表於 2013-1-1 21:13
回23樓點評 咁個po 樓主已經講明另行開po架啦 仲有我唔想再同佢討論 因為點講都係佢講哂 佢仲回我 咁我只好 ...

我已經唔想同D人講D無意思既野。

一切系點,官方自有決定
作者: 水水bb    時間: 2013-1-1 21:42:51

提淽 發表於 2013-1-1 21:33
我已經唔想同D人講D無意思既野。

一切系點,官方自有決定

咁又係 我都唔想一個一個咁回 太多人反對我說的野 要改既話 我又冇權叫佢唔好改既 只係討論姐 終於明白現在打字海係冇用 得番來就係比人話垃圾 佢地仲叫我睇番我之前回過d咩同諗下先好回啦 叫我用下腦喎 我覺得唔洗囉 同佢地洗鬼哂咁多精神回咩 ? 你都唔好哂咁多精神回啦 訓下覺好過 我又想搵d咁無聊既假設出來講咩? 係佢地迫我
作者: 提淽    時間: 2013-1-2 19:30:50

水水bb 發表於 2013-1-1 21:42
咁又係 我都唔想一個一個咁回 太多人反對我說的野 要改既話 我又冇權叫佢唔好改既 只係討論姐 終於明白現 ...

總會有D支持同反對既人.甘各有各甘自己比意見咪得囉.

都唔明D人是咪得閒得制,系都要做D野去引你注意,反對你講既野.

求勝心切既人都系甘嫁拉..反對人地所講既,總有自己的一套理據去支持自己
作者: iamahtung    時間: 2013-1-2 23:12:43

水水bb 發表於 2012-12-30 18:08
咁都唔叫昆? 咁點先叫昆? 開頭已經講左個傷害係幾多 我相信玩e個職既人大多數就係因為佢勁先玩  佢依家改 ...

佢出廣告果陣都未有3轉既60%-,-
就算佢60變30, 佢當時同你講既傷害都仲係到仲要多左30%添-,-
我覺得打裂升lv呢個問題的確係一個重點黎
我有隻70鳳+10全套, 1轉果兩招技打怪都係打得3萬幾, 果兩招技仲要點滿
睡眠之後可以慢慢開鳳炮係好事, 只係咁樣導致左鳳狙變成只有一招技可以打人咁解
3轉技由60%變30%, 只會變相秒唔到一d真真正正有谷血谷抗既坦(如狂衛,無開盾既塔王)
但應該要比人秒既職, 依舊會秒到
而且我覺得個重點應該係扣mp果到, 導致出完鳳炮, 就乜技都出唔到
更加逼使鳳狙不能打裂打副升lv, 又令人唔肯組佢地
應該加1轉技既攻擊力, 以及加cd時間而非扣mp/禁用道具
作者: 水水bb    時間: 2013-1-2 23:35:56

iamahtung 發表於 2013-1-2 23:12
佢出廣告果陣都未有3轉既60%-,-
就算佢60變30, 佢當時同你講既傷害都仲係到仲要多左30%添-,-
我覺得打裂 ...

現在......招技改唔改我已經唔想再理咁多 感覺真係好似比人欺騙一樣 但諗番轉頭 唔係我玩隻game 係隻game玩我 所以我明白的 招技就算改左都冇得防架啦 反正tw個邊已經改左 我相信香港好快會改招技 但改還改 真係要諗下隻職第日會點 冇左招技同現在既天道一樣 好難搵組 升lv團 會任團 副本 好難有人會組的 難聽d講 無視你掛^^ 天道廢到咁 我已經好心痛 自問一下 大家諗下一出晴空個陣 有幾多人玩緊道法?(聽朋友講 真係好多道法 - -) 但出左二轉之後 一個一個咁減小 就快絕種啦 我唔想狙好似道法下場咁 我都唔想日日上agame回d叫罵戰 因為我都冇咁多時間理依d野 最重要就係個exam 但招技真係改左 要諗下佢日後點樣做人啦 我覺得出d勁既大技比佢 最小比狙自己打到個y位先 現在+8既狙都唔會夠打y位 大技太廢 講真 招技修左之後 我真係諗唔到用咩技打怪 唔通用狂同雷牙? 一隻一隻咁打 有排啦 休息下好過了 再加上 4連射果招 要用弓先用到招技 弩係用唔到的......
作者: iamahtung    時間: 2013-1-2 23:43:53

水水bb 發表於 2013-1-2 23:35
現在......招技改唔改我已經唔想再理咁多 感覺真係好似比人欺騙一樣 但諗番轉頭 唔係我玩隻game 係隻game ...

晴空果陣...多道法...係因為補師= =絕少道法係以打手為前提去做= =
係出左二轉之後先出左天道, 先有人作為純打出道
天道點廢法我就唔太清楚, 無玩過, 由裝game到而家都只玩御靈

狂同雷牙我覺得重點只係攻擊力, 佢攻擊力真係比其他職都低好多, 盡管佢寫好多
係, 我明白如果跟足台灣去改, 鳳狙真係會比人無視
所以, 我都反對扣mp, 反對禁用道具
而且應該比鳳狙有其他打法, 扣mp只會更新焗住d鳳j淨係得鳳炮用
就算想說4連射可以解禁令弩也能用的話就多一招技...
但我開過十幾lv試...同狂/雷牙比好像更差= =...攻擊力上...
寧願佢提升狂/雷牙的攻擊力好像比較好-..-
作者: 水水bb    時間: 2013-1-3 06:28:09

iamahtung 發表於 2013-1-2 23:43
晴空果陣...多道法...係因為補師= =絕少道法係以打手為前提去做= =
係出左二轉之後先出左天道, 先有人作 ...

嗯 唔講天道 依家靈仙都係好小人玩緊 招4連射 我新手果陣點到最高 但佢要用弓先用到 攻擊力已經小左好多 再加上招技4連射又點 我真係唔覺佢有攻4下- - 我轉左弩之後 就點到雷牙最好 其實2招冇咩分別 4連射用左又冇能力值加 不過真係要修招技既話 出d實用既技能比狙好過啦 1轉技我睇過 出左同冇出冇咩分別 得招陷阱有小小有用 但d人真係咁易中陷阱咩?
作者: 水水bb    時間: 2013-1-3 06:29:21

狙係其他方面其實係好唔得的......
作者: helix5b28    時間: 2013-1-3 22:29:09

水水bb 發表於 2013-1-1 21:08
我只係一個垃圾既狙 要反對應該係最強既狙反對 唔係我 改左對我有咩影響? 最多咪攻小d 等耐d姐 我萬攻都 ...

其實你係高手好垃圾好,都唔多關我事....
你有冇發覺你回我呢個Po好似冇咩意C...
同埋大家都唔係想100%跟官方改狙姐...
一路都係講緊戰場....副本都唔洗打啦...?
大家就係想打副不至抺殺D狙
所以米話戰場先扣90%mp...你。的副本可以打囉-____-''??

我e+係米可以爆矖粗咁話你冇睇過我(地)D野跟住話”唔想討論既 就唔好回人”
作者: 水水bb    時間: 2013-1-3 22:55:14

helix5b28 發表於 2013-1-3 22:29
其實你係高手好垃圾好,都唔多關我事....
你有冇發覺你回我呢個Po好似冇咩意C...
同埋大家都唔係想100%跟 ...

反正打左字海出來 到最後咪又係比人話垃圾 你有眼見架啦? 是是但但回下咪算囉 一改我覺得隻game唔會講咩方面 一改就全部方面架啦 戰場方面招技就修 其他方面就唔修 乜你覺得有可能既事咩? 你都係捉字姐 咁你慢慢啦 唔阻你 嗯 高手好垃圾好唔關你事 依樣野你可以無視 係比某話我自私既人閱讀這句 如果令你誤會左就真係唔好意思啦
作者: 水水bb    時間: 2013-1-3 22:56:28

自從有人好認真咁打超多字既文章出來 比人話垃圾開始 回po我唔會咁認真 特別係回某d人
作者: 水水bb    時間: 2013-1-3 23:03:53

提淽 發表於 2013-1-2 19:30
總會有D支持同反對既人.甘各有各甘自己比意見咪得囉.

都唔明D人是咪得閒得制,系都要做D野去引你注意,反 ...

我明白你既心情 我都唔明d人做乜加埋把口入來 都唔係同緊佢討論 仲慘就係 一句 __攻擊 就講哂 如果係__攻擊既話 點解唔禁言? 姐係唔係__攻擊啦 依家d人真係...... 唉 我冇咁多時間回埋d膠po 我有我反對 佢有佢支持 唔通我討論 反對狙修招技都要問過佢? 反正打左咁多字出來 比某某人話垃圾 咁咁認真打咁多字出來有咩意思 得出2個字? 垃圾?咁係人都唔會再用咁多心機打咁多字出來啦 反正都冇人會明白 難道話人垃圾的3C 佢咁做唔算__攻擊?
作者: iamahtung    時間: 2013-1-3 23:04:26

水水bb 發表於 2013-1-3 22:55
反正打左字海出來 到最後咪又係比人話垃圾 你有眼見架啦? 是是但但回下咪算囉 一改我覺得隻game唔會講咩 ...

戰場方面招技就修...其他方面就唔修...
唔係好睇得明...姐係好似復活咁?
戰場cd30秒, 副本/野外就變返0cd咁?
作者: 水水bb    時間: 2013-1-3 23:09:53

iamahtung 發表於 2013-1-3 23:04
戰場方面招技就修...其他方面就唔修...
唔係好睇得明...姐係好似復活咁?
戰場cd30秒, 副本/野外就變返0cd ...

乜有可能既事咩? 會咁複雜? 戰場就修 其他方面就唔修 隻game真的會咁做? 一修就全部方面都修架啦 通常d game 你睇唔明好正常 因為我好求其咁回某某人 所以你可以無視的
作者: iamahtung    時間: 2013-1-3 23:15:48

水水bb 發表於 2013-1-3 23:09
乜有可能既事咩? 會咁複雜? 戰場就修 其他方面就唔修 隻game真的會咁做? 一修就全部方面都修架啦 通常d g ...

以前復活0cd就係咁...星空武鬥場同戰場都好嚴重
以前係封門果陣有個0cd係到就根本一面倒-,-
星空都係...只要有個0cd復活1救4...勝負就基本上都定了
於是就改左戰場及星空場復活cd最低30秒了
其實本身台灣無記錯係連副本同街場都係最低cd30秒, 多人反對之後改返, 只限戰場及星空
作者: 提淽    時間: 2013-1-4 05:21:45

水水bb 發表於 2013-1-3 23:03
我明白你既心情 我都唔明d人做乜加埋把口入來 都唔係同緊佢討論 仲慘就係 一句 __攻擊 就講哂 如果係__攻 ...

冇野講咪搵D位入囉有D人.算拉..全世界又唔系得我地2個玩鳳狙既

仲有更多玩鳳狙既人唔出聲,甘咪由佢地 我都唔想再升了

1話台灣戈邊下修左已經心淡

宜家下唔下修仲系未知,知數=.=.. 掛波都晒我錢

改邊樣都唔好嫁拉,改邊樣都系影響到鳳狙打副本身既速度嫁拉.

宜家d人講到甘非要佢下修些小不可,甘再玩都冇意思。(無謂人唔好搭爹)

唯有回頭是岸~_~' 反正因為玩鳳狙既人晒左好多心機同錢都大有人在

下修左之後,比你全身+晒10甘又點,就算依然可以秒到人.

是旦刷一場副本打小怪有幾麻煩,大家想像得到

甘姐系冇乜實際用途拉.玩黎仲有乜意思,打怪仔都打到甘

不過經過呢次之後..出咩新職都唔會玩因為遲早又會好似今次甘

開開心心甘諗住升個隻新職黎玩下,點知又要改廢佢,甘根本就系廣告與內容不相符。

不過此終決定權都系官方到,睇下官方遲下,下左咩決定先.睇下再玩唔玩番鳳狙..

作者: iamcpk1    時間: 2013-1-4 05:42:17

比人昆了
作者: 多此一愛    時間: 2013-1-4 10:07:00

強烈要求官方同玩家睇呢篇回覆
http://forum.gamer.com.tw/Co.php ... 121021&subbsn=0
同一篇文 11樓 ID天氣有些涼涼
如果都仲覺得改廢左 咁無野講了
作者: 紫紫紫    時間: 2013-1-4 15:35:00

其實狙點玩都係秒秒同秒....秒小左人真係咁吾值得玩???
Gm出獵人隻職個陣我諗都冇乜諗過要俾玩家拎黎打副...
Btw天樂同狙點解可以差甘遠
作者: 提淽    時間: 2013-1-4 15:44:38

其實官方出鳳狙呢個職為乜,其實你我都唔洗猜度-.-

因為整個職出黎點用系自己選擇的。

宜家對自己有影響當然要反映,人之常情。

仲有=.=如果新職比舊職水皮..甘新職點吸引人?

作者: kenny=)    時間: 2013-1-5 03:38:40

提淽 發表於 2013-1-4 15:44
其實官方出鳳狙呢個職為乜,其實你我都唔洗猜度-.-

因為整個職出黎點用系自己選擇的。

你咁講...即係幫代理趕人走?
唔走就唔該轉玩鳳j?

作者: 帥魚o    時間: 2013-1-5 11:03:11

vincentyoman 發表於 2012-12-29 00:10
改弱系正常既,你下下秒人有咩好玩?更何況只系改小小攻,未又系秒到人?你玩吾玩冇人迫你,而塔王硬系正常 ...

-.-你都傻既
鳳j:擁有不死火鳥鳳凰神的火炎術,透過自身凝神之力,能夠將其攻擊強化至高段輸出,能有效協助隊友在戰場上戰無不勝。

塔皇:透過青眼麒麟的力量,將自身力量強化更高階的地方,使其自身能夠成為在隊友前方最強而有力的防護。

職業介紹係咁講...點解鳳j秒人就唔正常...塔王硬就正常?
作者: kenny=)    時間: 2013-1-5 11:11:30

講9唔搭8邊及你?
睇咩post都見你成隻狗咁係度咬人

作者: helix5b28    時間: 2013-1-9 00:00:39

水水bb 發表於 2013-1-3 23:03
我明白你既心情 我都唔明d人做乜加埋把口入來 都唔係同緊佢討論 仲慘就係 一句 __攻擊 就講哂 如果係__攻 ...

其實我真係唔想嘈,,,
''唔通我討論 反對狙修招技都要問過佢?''
乜''討論''唔係有正有反又講大家的理解,的乜野,
呢D先叫討論唔係咩-0-??
EM,,,姐係你覺得,,得你同呀提淽一齊,
''我明白你既心情''
先係討論=0=????
得正方一面倒咁支持先叫討論- -?

''做乜加埋把口入來''
orz乜你唔係想''討論''咩- -?

''一改我覺得隻game唔會講咩方面 一改就全部方面架啦''
em,,0cd復活係咩泥,,可唔可以食架...

我只係叫大家唔好人身功擊Orz
同埋如果我咁樣叫你(地)唔好得個嘈字,理性d咁討論咁都仲有咩得罪你(地)的我道歉,
但係唔該,可唔可以比番小小專重
作者: 水水bb    時間: 2013-1-9 02:35:24

helix5b28 發表於 2013-1-9 00:00
其實我真係唔想嘈,,,
''唔通我討論 反對狙修招技都要問過佢?''
乜''討論''唔係有正有反又講大家的理解,的 ...

希望今次係我最後一次係e個貼到回你啦 我都唔想嘈 但我只想講 由某某人話人垃圾個陣 已經唔係討論 再講 我又唔識佢 佢回我講埋d人唔明既野做咩?都話左佢有佢反對 我有我支持 如果你要捉字既話 你慢慢捉啦 我真係唔會阻你......唔係正方方面咁支持先叫討論 係人品問題姐 話人言語攻擊? 佢自己又點 話人垃圾? 正常既話 你比人話都唔通由得佢架啦 反正招技改定唔改 唔係我們決定 講多哂精神 但佢洗唔洗話人垃圾先 人地都係打咁多字出來發表意見 得出來就係垃圾依2個字 咁我都唔會專重佢  值得專重咩? 其實你可以睇下我們之前既回復(有關狙既職都睇下 周圍咁講我) 其實佢自己又唔係支持佢先叫討論? 人身攻擊 我就唔信佢冇 如果係人身攻擊 點解唔禁言? 姐係唔係人身攻擊啦 咁講咁多做咩  你d野始終回番話人垃圾既人好d 我都明白你既心情 我唔會再嘈 話哂你教左我咁多野 其實佢都唔會好得去邊 如果你話我們錯既話 言語攻擊既話 唔該你話埋佢  好啦 夜啦 大家都累 晚安
作者: 水水bb    時間: 2013-1-9 02:41:30

提淽 發表於 2013-1-4 05:21
冇野講咪搵D位入囉有D人.算拉..全世界又唔系得我地2個玩鳳狙既

仲有更多玩鳳狙既人唔出聲,甘咪由佢地{:q ...

嗯 講多都哂精神 改定唔改真係唔係我們決定 就算佢正係係戰場方面到修改左 其他方面冇修 已經破壞左隻職本來有既特色 我都冇咩心機升到佢70了 掛波算 會任都廢事做 哂我金 我覺得佢今次改得依樣野 其他野都可能會改 睇下樣野對你們好定壞姐 好咪支持 壞咪反對囉 大把人係咁?是嗎? 今次 鳳狙塔皇 下次又唔知到咩 近排agame真係多左好多唔識既人回埋哂d廢話 我都懶得回了 雖然係討論 人人都可以發表意見 但可唔可以唔好咁多事
作者: 提淽    時間: 2013-1-9 22:02:12

水水bb 發表於 2013-1-9 02:41
嗯 講多都哂精神 改定唔改真係唔係我們決定 就算佢正係係戰場方面到修改左 其他方面冇修 已經破壞左隻職 ...

我已經唔想再回貼~,~'

損失既又唔止我地2個.佢地唔出聲咪由佢

說話我都沒再升lv了.晒心機
作者: fairyland    時間: 2013-1-10 12:29:02

1.  退出晴空
作者: 水水bb    時間: 2013-1-11 06:05:45

提淽 發表於 2013-1-9 22:02
我已經唔想再回貼~,~'

損失既又唔止我地2個.佢地唔出聲咪由佢

嗯 我都小on左隻狙了 轉左職 佢改就改 唔改就算 哈 反正依d野係隻game決定
作者: 提淽    時間: 2013-1-11 06:57:54

水水bb 發表於 2013-1-11 06:05
嗯 我都小on左隻狙了 轉左職 佢改就改 唔改就算 哈 反正依d野係隻game決定

我都會HEA玩下隻鳳狙既:(

不過5會掛波升
作者: 水水bb    時間: 2013-1-11 07:00:56

提淽 發表於 2013-1-11 06:57
我都會HEA玩下隻鳳狙既:(

不過5會掛波升

嗯 現在d經波真係好貴 係咁升 想升一隻60真係好難 我都係搵人帶裂 唔掛波 慳番d電 哈
作者: 提淽    時間: 2013-1-11 07:02:21

水水bb 發表於 2013-1-11 07:00
嗯 現在d經波真係好貴 係咁升 想升一隻60真係好難 我都係搵人帶裂 唔掛波 慳番d電 哈 ...

比多小小玩都冇所謂既..旦佢真系下修就沒興趣了
作者: 水水bb    時間: 2013-1-11 07:04:44

提淽 發表於 2013-1-11 07:02
比多小小玩都冇所謂既..旦佢真系下修就沒興趣了

隻職隨左戰場方面好 其他方面都廢到唔知講乜好 我之前做65會任 次次打得最慢係我囉 大技又廢- - 我過萬攻都咁慢打怪 打14隻姐 其他人仲小攻過我仲攻得快過我 如果要修既話 真係出下d升lv大技比隻職 唔想隻職絕種
作者: kiTCD    時間: 2013-1-11 18:29:31

同意改弱鳳狙
作者: 帥魚o    時間: 2013-2-14 00:12:08

個個諗戰場自私到死
唔諗下鳳狙難升到死
普怪一隻隻打累鬼死
鳳狙單刷副本難打死
世王鳳狙幾乎次次死
次次等3秒CD痛苦死
食65MP水貴到心痛死
秒唔到怪/人唯有等死
何解GM把鳳狙搞死?!?
作者: 呀FunG    時間: 2013-2-15 00:28:56

請問有冇玩天樂既人?
既然一轉職同為獵人,我想知天樂們既諗法
唔通天樂打單人副同升LV就易好多?
作者: 帥魚o    時間: 2013-2-15 01:10:10

呀FunG 發表於 2013-2-15 00:28
請問有冇玩天樂既人?
既然一轉職同為獵人,我想知天樂們既諗法
唔通天樂打單人副同升LV就易好多? ...

天樂係附助型
其實好多職業都分攻/防.主/附
而附助型黎講...御0,0仙,玄陽果d附助吸引d姐

附助同主動型無得比既
作者: siu961030    時間: 2013-2-15 17:00:25

真係好好笑l0l
晴空岩岩開戈時係陰陽挽晒,
開左2轉係雲狩,武尊係戰場挽晒
神巫勁過御0,當佢轉御0有招冰准時就御0勁過神巫
pvp就疾風挽晒
當佢出左鳳j時就鳳j挽晒
出埋3轉就塔皇挽晒絕影pvp挽晒
戰場/水色關左大技,都係鳳j挽晒~
你呢d睇時勢轉職挽ge人跟本冇資格講野
我呢d1早比gm放棄左ge疾風都未出聲幾時到你出聲?
出3轉後疾風有閃同冇閃冇咩分別,又低防又低血又低攻又低傷
鳳砲傷成600%改低d你真係有能力ge米又秒到人,
冇能力唔好挽喇
作者: siu961030    時間: 2013-2-15 17:08:31

帥魚o 發表於 2013-2-14 00:12
個個諗戰場自私到死
唔諗下鳳狙難升到死
普怪一隻隻打累鬼死

你真係勁好笑- -
鳳狙比你講到咁,
咁0仙叫咩?
唔好咁自私喇,
大把職仲難升難刷副難打王喇~
除左補職有邊個唔係日日食hp/mp水-_-?

作者: 帥魚o    時間: 2013-2-15 17:13:31

siu961030 發表於 2013-2-15 17:08
你真係勁好笑- -
鳳狙比你講到咁,
咁0仙叫咩?

0仙玩既係附助-.-唔係主攻

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2