AGAMES 討論區

標題: 有圖有真相 情緣閣 會長 淚xTING 小學雞 敢做唔敢認 [打印本頁]

作者: elkie8888    時間: 2012-12-27 00:35:42     標題: 有圖有真相 情緣閣 會長 淚xTING 小學雞 敢做唔敢認

淚xTING:【詞語過濾】= =封鎖完我之後系互頻唱我 有冇小朋友D?卡信呢D野行為小學雞先會做 要唱衰我都搵第二樣啦 傻仔

PLS 假如玩家們, 你地比人卡信, 知道果個係佢分身, 你地會點?講番件事出來....還要屈人地屈佢,作故仔,有圖有真相, 佢自己都認左個AC 係佢

我今次真係忍唔到了, 佢D 行為
1.十字位搶場, 我都算了, 我地係細公會一定搶唔WIN 你地 OK 讓你地
2.SER 3我地公會掛點, 佢地成堆SER 6 轉來SER 3 做掛點, OK 伺服器我地各玩家都有份的, 我同公會的人去掛焰唔理佢地
3. 淚X TING 開細號同神收飛機.....後來卡人信....還要話人作故仔呃人,還要吹到話係我開個AC 來卡人信屈佢....大佬呀, 你想點呀, 做人唔好咁過份囉, 有D 野自己心照啦

PLS 你想1 溝2 又係我屈你, 我唔想天使傷心我先唔登你的文章出來,做人唔好咁過份!!!!!你的野我唔講唔代表冇人知

我凡事都已經對你留一線,都已經冇講事發前一日26.12你係樹海同我嘈的事2:30am~5:00am,你自己封鎖唒佢ac,反話人,我都已經冇講咩,件事發生後第二日就出現卡信事件,我地55互頻話:麻煩岩岩收信的,密一密番!唔好卡信!後來冇人密佢佢先係公會頻講,公會人先講係你分身,他先用雷上64頻叫你唔好卡信,後來我先叫他影相,公告哩件事,根本就係你自編自導自演

同你嘈來冇意思,我不會再回應你任何回應,同時希望你自重,唔好再做其他小動作攪我公會的人

最後送你一句金句,希望你回頭是岸,唔好再咁末黑我心中的你

不從惡人的計謀,不站罪人的道路,不坐䙝慢人的座位,惟喜愛耶和華的律法,畫夜思想,這人便有福!(詩1:1-2)
作者: bibio3o    時間: 2012-12-27 00:40:03

流星真係好慘-0-
比人蝦到上心口-0-
作者: deedee1314    時間: 2012-12-27 00:44:36

淚xTiNG D人簡直冇品.講埋一堆垃圾藉口就踢人:)  流星我支持你
作者: 紫香草    時間: 2012-12-27 00:48:22

ting估唔到你變成咁囉,,之前係神之成日叫人和睦相處唔好搞事,,依家竟然為啖唔知咩氣咁玩幻影軍團既會員,,次次人地都忍讓好心就咪搞咁多事啦...玩game洗唔洗搞成咁?好過份囉...私人恩怨禍及無辜,,仲要揾後台成班情緣黎屈黎人轉頭!!睇錯你囉!!
作者: roseblack    時間: 2012-12-27 00:53:52

作為一個男仔有必要咁樣蝦一個女仔麻?無論邊個岩同邊個錯都好 男人唔該有D風度!如果你真係覺得星星屈你既 唔該你"晴"清一下 唔好下下話人屈你~
作者: butter._.    時間: 2012-12-27 00:57:44

我個舊ac喎:o
作者: ctb    時間: 2012-12-27 01:00:30

冇品
作者: 音符v3v    時間: 2012-12-27 01:04:53

無玩咁耐
估吾到ting會變成咁
真系無眼睇... 點解可以咁細路仔
忍讓下啦做男仔
咁小家比人睇吾起咖
作者: elkie8888    時間: 2012-12-27 01:14:46

音符v3v 發表於 2012-12-27 01:04
無玩咁耐
估吾到ting會變成咁
真系無眼睇... 點解可以咁細路仔

音音
作者: 3C.    時間: 2012-12-27 01:16:04

1.搶十字位 口同鼻呦
2.掛s3係因為s6有delay 先轉去s3  更何況情緣本身掛開s3  
3.洋蔥0v0 ac我都有 是咪TING本人我唔知
作者: 淚xTiNG    時間: 2012-12-27 01:16:55

第1:我無需要澄清 我乜都冇做過
你地自已叫gm check ip
我自己有隻金字 洗收多隻紫字??
隻人我成個月冇on過
未查清楚就開哂世p互p唱我 想點?

第2:搶場條友我一直都覺得佢好有問題
上次我已經吊左佢 而家仲踢埋
一條友搶場 你鬧哂成個會?

第3:你自己問番哂所有霜之森既人
情緣既掛點系ser3..已經系幾耐之前開始?
佢同神之合左會 先會去左ser6
而家你連個會都解埋 我地番去原本個掛點又有咩吾合理?
吾該 吾好再亂咁作故仔黎屈我
少少野就即刻開互頻唱
我收野洗開分身卡信??
你地自己搵gm check清楚ip先慢慢唱啦
做得出我會吾認?
仲有 再一次吾該 睇清楚我聖誕節打比你果篇野
我寫到明 我祝福你同雷玟
系你理解吾到?
你中意既可以post埋出黎 比人評理
我問心無愧
而你地 就一次又一次 系度屈我?
作者: elkie8888    時間: 2012-12-27 01:51:44

淚xTiNG 發表於 2012-12-27 01:16
第1:我無需要澄清  我乜都冇做過
你地自已叫gm check ip
我自己有隻金字 洗收多隻紫字??

邊個屈邊個大家心照, 你的行為只會令人公憤!!世p 再多的粗口 ,只係比人覺得你地爛口冇品, 你想玩人, 唔該先諗下個後果, 如果gm 你真係睇到, 我都想你查下係邊個開個ac 咁玩人,唔好比機會人入, 話我屈佢....
作者: 淚xTiNG    時間: 2012-12-27 01:57:57

冇錯 心照
個ac本來就系我收番黎比人幫手打會戰用
好多人都有我ac
要屈我既吾該查清楚先好屈
屈人屈得咁理直氣壯 請自重
作者: 戰之龍    時間: 2012-12-27 09:07:34

睇見都覺得好好笑
作者: 楓煞    時間: 2012-12-27 09:12:34

冇品
作者: 紫凝*    時間: 2012-12-27 09:51:10

尋日同樓主收左野人品5錯,
supp+u

做男仔就大方點吧應該..

作者: elkie8888    時間: 2012-12-27 10:06:55

淚xTiNG 發表於 2012-12-27 01:57
冇錯 心照
好多人都有我ac

日久見人心, 你同cy 真係有得揮,咁都可以反話人屈你,勁
作者: elkie8888    時間: 2012-12-27 10:16:06

紫香草 發表於 2012-12-27 00:48
ting估唔到你變成咁囉,,之前係神之成日叫人和睦相處唔好搞事,,依家竟然為啖唔知咩氣咁玩幻影軍團既會員,,次 ...

賤人年年有, 今年特別多
作者: elkie8888    時間: 2012-12-27 10:19:00

roseblack 發表於 2012-12-27 00:53
作為一個男仔有必要咁樣蝦一個女仔麻?無論邊個岩同邊個錯都好 男人唔該有D風度!如果你真係覺得星星屈你既  ...

算啦, 我相信agame 討論區的人眼睛係雪亮的
作者: darto    時間: 2012-12-27 10:21:53

淚xTing 做男人做到你咁cheap精既話, 你就真係賤男中既賤男, 垃圾中既垃圾~~回收場都唔要你呢d廢物..XD 廢人
作者: game9394    時間: 2012-12-27 10:25:44

elkie8888 發表於 2012-12-27 01:51
邊個屈邊個大家心照, 你的行為只會令人公憤!!世p 再多的粗口 ,只係比人覺得你地爛口冇品, 你想玩人, 唔該 ...

吾好搞大件事拉 不如兩人做番朋友
作者: game9394    時間: 2012-12-27 10:29:33

淚xTiNG 發表於 2012-12-27 01:57
冇錯 心照
好多人都有我ac

吾好再鬥 不如平心靜氣地說 話吾定有解決方法呢
作者: elkie8888    時間: 2012-12-27 10:33:35

3C. 發表於 2012-12-27 01:16
1.搶十字位 口同鼻呦
2.掛s3係因為s6有delay 先轉去s3  更何況情緣本身掛開s3  
3.洋蔥0v0 ac我都有 是咪TI ...

3c 我希望你中立睇件事,11樓的回覆者都認左十字位搶場的事,掛點s6 轉s3由於8大公會,其中有3個公會係ser3, 我唔覺得來左會比s 6/其他ser更順,我都有主動因為哩件事去揾ting 傾,問佢係咪一定要ser3 , 如果真係要, 我地會去其他ser,因為真係太lag,但佢冇任何的回覆,哩點我好失望!第3 點係神之的人都知佢果時成日都有開ac,我地幻影的主力都知佢係ting 的分身,我相信冇人比佢更無聊
作者: elkie8888    時間: 2012-12-27 10:39:46

game9394 發表於 2012-12-27 10:25
吾好搞大件事拉 不如兩人做番朋友

唔係我攪佢...昨日佢地話我, 我一個世p 都冇罵番佢地,一向我都自問冇同佢鬥,真係唔知點解佢做係背後做咩多小動作
作者: 3C.    時間: 2012-12-27 11:39:04

elkie8888 發表於 2012-12-27 10:33
3c 我希望你中立睇件事,11樓的回覆者都認左十字位搶場的事,掛點s6 轉s3由於8大公會,其中有3個公會係ser3, ...

其實我已經好中肯
1.十字搶場 我一無所知
又係口同鼻呦
2.其實去咩SER又洗唔洗咁執著
TING都有勸過情緣番去S6掛
但太LAG加上情緣中意番去S3度避一避
咁都要入TING數?
你話TING勸人去S3迫走你地 就可以唱佢姐
3.全部都係你假設姐.
洋蔥0v0 公家AC係事實
係咪TING開都未肯定到
而成日開係因為我叫音韻打金副
你可以問番
亦都唔排除有人用佢隻AC搞事

未肯定到就唔好講住
有證據既慢慢唱都未遲.
更何況TING有幾可出世頻搵交嘈?
作者: 3C.    時間: 2012-12-27 11:40:34

elkie8888 發表於 2012-12-27 10:39
唔係我攪佢...昨日佢地話我, 我一個世p 都冇罵番佢地,一向我都自問冇同佢鬥,真係唔知點解佢做係背後做咩 ...

世頻係你地出先
情緣d人睇唔過眼先還擊
請搞清楚成件事
唔好乜都入TING數
作者: elkie8888    時間: 2012-12-27 12:17:55

3C. 發表於 2012-12-27 11:40
世頻係你地出先
情緣d人睇唔過眼先還擊
請搞清楚成件事

我出世p 講咩?你地互頻話係我屈佢卡信, 我先出世p話登左件事出來,係神之的人都知個ac 係ting 收番來,我出世p 有罵過任何人?唔係我咩都入佢數, 有d 野真係大家有眼睇的,卡人信係小事, 事主都只係想佢退件(如果唔要)其後公會人問佢邊個卡信, 先知係ting 的分身,咁你都話係公家,佢知道發生咁既事, 係咪應該不用1小時主動登入退件??但佢冇, 還要出世p同互頻反話人屈佢,還要講咁難聽的說話,哩個先係問題的精要,我地公會的人等1 小時退件影相求番個公道,咁都係我地的錯???
作者: 淚xTiNG    時間: 2012-12-27 13:06:18

elkie8888 發表於 2012-12-27 12:17
我出世p 講咩?你地互頻話係我屈佢卡信, 我先出世p話登左件事出來,係神之的人都知個ac 係ting 收番來,我出 ...

知吾知互頻唱我果個 封鎖左我 好多人密我 話有人唱我卡信 我先知咩事 咁到底系邊個搞小動作??吾識密我同我講架?未搞清楚就唱住人先 咁算系咩意思?
作者: 淚xTiNG    時間: 2012-12-27 13:25:20

elkie8888 發表於 2012-12-27 10:06
日久見人心, 你同cy 真係有得揮,咁都可以反話人屈你,勁

邊個屈邊個...真系心照 你自己理性少少睇清楚咩事先啦 我吾想搞到咁 少少野就開哂互頻世頻 仲post埋上agame 咁樣對我公平?我有冇開過post講番我同你既野出黎? 我就系吾想同個發展到而家呢種關系...要做既 要講既 我都冇保留咁對你講哂...我衷心想祝福你 都要比你吊番轉頭 我真系吾明你諗緊咩
作者: 鬆弛花:)    時間: 2012-12-27 13:30:24

留名                 
作者: 寂寞熊君    時間: 2012-12-27 13:30:36

識淚咁耐 他未衰到會卡人信 同埋 做左唔認囉
加上個ac 公家 唔一定係他用

作者: 寂寞熊君    時間: 2012-12-27 13:34:24

你一開始點解唔私下密他做咩卡信
如果真係唔係淚做既 你叫他退 他一定退番比你o
唔清楚係唔係他做 就話人 對他好唔公平囉

作者: 音音    時間: 2012-12-27 13:47:41

寂寞熊君 發表於 2012-12-27 13:34
唔清楚係唔係他做 就話人  ...

肥熊
作者: DENNIS    時間: 2012-12-27 13:55:52

流星姐姐根本就有心想搞事。係你d人開世p話ting卡信先。仲要話人係狗。你d人唔尊重我地。我地洗【詞語過濾】尊重你?
你話我地係狗.難道我要同你講番對唔住?

作者: elkie8888    時間: 2012-12-27 14:11:09

寂寞熊君 發表於 2012-12-27 13:34
唔清楚係唔係他做 就話人  ...

你地所指的公家都係情緣圍內的人?我爆世p 講過咩?冇啦啦d 人會冇事揾野來話佢?我公會的只係知道果個係佢分身, 冇人知有邊個用過,而你地的世p 又講咩, 相信好多人都見到, 我對事不對人, 冇話針對邊個, 只係我再忍唔到你地咁對我公會的人了

公平2 個字,是問又幾時有人比過我公會呀?
我宜家就係上來求公平,求公道!

作者: elkie8888    時間: 2012-12-27 14:12:15

DENNIS 發表於 2012-12-27 13:55
流星姐姐根本就有心想搞事。係你d人開世p話ting卡信先。仲要話人係狗。你d人唔尊重我地。我地洗【詞語過濾 ...

我有話過你係狗?求相 thx
作者: DENNIS    時間: 2012-12-27 14:19:48

elkie8888 發表於 2012-12-27 14:12
我有話過你係狗?求相 thx

文盲?你D人呀。雷玟。唔好同我講你唔識佢呀。呀姐
作者: iamahtung    時間: 2012-12-27 14:29:26

雷玟收皮啦吊你, 你果次搶場仲要講到我錯呢獲我都未lun鬧夠你
我同我個fd打左成半個鐘, 你轉ser入黎夠膽死同我講你早過我地入黎??
仲要話唔想同我嘈比個場我?? 你on唔【詞語過濾】啲?
由呢件事都睇【詞語過濾】得出你份人點【詞語過濾】樣啦戇【詞語過濾】, 咪就係屈得就屈果種人囉!
咪【詞語過濾】話我大公會恰你細公會阿, 我公會8強不入, 仲要無名小公會
不過算啦, 我公會細唔【詞語過濾】細你都會屈【詞語過濾】人地架啦, 哂氣
作者: iamahtung    時間: 2012-12-27 14:31:01

DENNIS 發表於 2012-12-27 14:19
文盲?你D人呀。雷玟。唔好同我講你唔識佢呀。呀姐

算罷啦, 個雷玟琴日先係互頻話哂所有幫手既人係ting既忠誠狗ja, 我Iam牙彤在場比人話埋一份, 我笑

作者: 3C.    時間: 2012-12-27 15:23:25

你自己都未肯定到分身係ting卡信就咪出post話人
咁樣對佢好唔公平

TOPIC已完

作者: my1ove    時間: 2012-12-27 16:10:10

洗唔洗搞到咁而加 一人小句啦 咁橪多3唔橪7識7既人散橪哂

P.s豬頭搶二香?有無問過我;(
作者: game9394    時間: 2012-12-27 17:57:37

淚xTiNG 發表於 2012-12-27 13:25
邊個屈邊個...真系心照 你自己理性少少睇清楚咩事先啦 我吾想搞到咁 少少野就開哂互頻世頻 仲post埋上aga ...

若果你真是做過 請誠心講對吾注
你話你是清白 但點解你又鬧人地 那麼人地認為一定是你
作者: game9394    時間: 2012-12-27 18:03:43

唉 一對再來一對
這帖快變戰埸= =

作者: 淚xTiNG    時間: 2012-12-27 18:35:24

game9394 發表於 2012-12-27 17:57
若果你真是做過 請誠心講對吾注
你話你是清白 但點解你又鬧人地 那麼人地認為一定是你 ...

如果有個人 封鎖完你之後公開唱你 你會點做??我乜都冇做過 無啦啦好多人密我話互頻有人唱我卡信 我自己望互頻..乜都見吾到 呢d算吾算小動作???
作者: game9394    時間: 2012-12-27 19:11:03

淚xTiNG 發表於 2012-12-27 18:35
如果有個人 封鎖完你之後公開唱你 你會點做??我乜都冇做過 無啦啦好多人密我話互頻有人唱我卡信 我自己望 ...

你有冇同佢面對面問過?
可能他知道不是你做的
另一個辦法就問可以用你ac的人 睇下d人有冇唱人
作者: 淚xTiNG    時間: 2012-12-27 19:29:43

game9394 發表於 2012-12-27 19:11
你有冇同佢面對面問過?
可能他知道不是你做的
另一個辦法就問可以用你ac的人 睇下d人有冇唱人 ...

如果佢覺得系我做既 大可以密我問清楚 但佢冇咁做 一開波就出頻唱我 你覺得我同佢仲有冇商量既餘地?
作者: elkie8888    時間: 2012-12-27 19:32:23

game9394 發表於 2012-12-27 19:11
你有冇同佢面對面問過?
可能他知道不是你做的
另一個辦法就問可以用你ac的人 睇下d人有冇唱人 ...

我地封鎖你?真係好笑,你忘記左事發前一日,3:00am你係樹海自己封鎖雷他地,天使,釣果時都係度,駛唔駛我又post相呀?邊個攪小動作呀宜家
作者: ~AI~    時間: 2012-12-27 19:34:03

冇品
作者: 淚xTiNG    時間: 2012-12-27 19:38:04

elkie8888 發表於 2012-12-27 19:32
我地封鎖你?真係好笑,你忘記左事發前一日,3:00am你係樹海自己封鎖雷他地,天使,釣果時都係度,駛唔 ...

我冇封鎖過雷玟 我封既只系佢2個低lv既分身 你自己問下佢有冇封到我先啦 佢系65頻唱我架 好笑既系邊個?你地幾時變到咁衝動?吾識問清楚?一開波就洗頻唱我 互頻仲未夠 仲要爆埋世p 型d架?
作者: elkie8888    時間: 2012-12-27 19:49:37

淚xTiNG 發表於 2012-12-27 19:38
我冇封鎖過雷玟 我封既只系佢2個低lv既分身 你自己問下佢有冇封到我先啦 佢系65頻唱我架 好笑既系邊個?你 ...

我地冇封鎖你囉,你自己封鎖人,就反話人唱你,我地互頻唱你咩?如果你係冇做係咪應該問你的人邊個開你ac,而唔係爆世p話卡人信一小時要退,加埋難聽的說話呀?我爆世p只係講事實係點agame見
作者: elkie8888    時間: 2012-12-27 20:08:14

我凡事都已經對你留一線,都已經冇講事發前一日你係樹海同我嘈的事2:30am~5:00am,你自己封鎖唒佢ac,反話人,我都已經冇講咩,件事發生後第二日就出現卡信事件,我地55互頻話:麻煩岩岩收信的,密一密番!唔好卡信!後來冇人密佢佢先係公會頻講,公會人先講係你分身,他先用雷上64頻叫你唔好卡信,後來我先叫他影相,公告哩件事,根本就係你自編自導自演
作者: elkie8888    時間: 2012-12-27 20:29:56

Pls 人的容忍係有個極限,由頭到尾我冇要求你講對唔住,你唔開ac退件,講咁難聽的野,我先爆世p有咩agame見
作者: 淚xTiNG    時間: 2012-12-27 20:31:13

elkie8888 發表於 2012-12-27 19:49
我地冇封鎖你囉,你自己封鎖人,就反話人唱你,我地互頻唱你咩?如果你係冇做係咪應該問你的人邊個開你ac ...

邊個爆世p先??
由頭到尾我冇封過雷玟隻霸星
佢有冇封我然後出互頻唱我就真系要你自己問番佢本人先知

作者: 淚xTiNG    時間: 2012-12-27 20:31:59

elkie8888 發表於 2012-12-27 19:49
我地冇封鎖你囉,你自己封鎖人,就反話人唱你,我地互頻唱你咩?如果你係冇做係咪應該問你的人邊個開你ac ...

邊個爆世p先??
由頭到尾我冇封過雷玟隻霸星
佢有冇封我然後出互頻唱我就真系要你自己問番佢本人先知

作者: elkie8888    時間: 2012-12-27 20:32:06

不從惡人的計謀,不站罪人的道路,不坐䙝慢人的座位,惟喜愛耶和華的律法,畫夜思想,這人便有福!(詩1:1-2)
作者: 淚xTiNG    時間: 2012-12-27 20:37:52

elkie8888 發表於 2012-12-27 20:08
我凡事都已經對你留一線,都已經冇講事發前一日你係樹海同我嘈的事2:30am~5:00am,你自己封鎖唒佢ac,反話人 ...

仲好講??果晚你地已經屈緊我收隻寵去溝女
我系度捉寵
你地就黎搶哂我啲怪
我有冇講出黎唱你?
你自己問心
作者: DENNIS    時間: 2012-12-27 20:41:59

算吧啦。條友出黎扮晒可憐 博同情?可能有人會by.但我覺得你好恐怖 lol
作者: 3C.    時間: 2012-12-27 20:43:28

淚xTiNG 發表於 2012-12-27 20:37
我系度捉寵
你地就黎搶哂我啲怪

收寵個單野
佢只係代天使問 是咪重有人想出多過2100收寵
廢事d人嘈
但你又歪曲TING搵寵溝女
真係睇到笑左出黎
作者: ms3wu7tt    時間: 2012-12-27 20:43:38

elkie8888 發表於 2012-12-27 20:32

不從惡人的計謀,不站罪人的道路,不坐䙝慢人 ...

聖經都出埋:O
作者: DENNIS    時間: 2012-12-27 20:44:13

廿到munla。仲咁幼稚。係到恰小deedee ting lo
作者: DENNIS    時間: 2012-12-27 20:45:49

仲要講到自己好無菇咁。個post第一句就詞語過濾。wow 好驚驚
作者: 淚xTiNG    時間: 2012-12-27 20:46:16

elkie8888 發表於 2012-12-27 20:32

不從惡人的計謀,不站罪人的道路,不坐䙝慢人 ...

都系呢句
我問心無愧
你地自己叫gm check ip
吾好再亂屈人
作者: 3C.    時間: 2012-12-27 20:46:32

DENNIS 發表於 2012-12-27 20:44
廿到munla。仲咁幼稚。係到恰小deedee ting lo

喂 唔好人身攻擊
對事唔好對人
作者: elkie8888    時間: 2012-12-27 20:51:22

淚xTiNG 發表於 2012-12-27 20:37
我系度捉寵
你地就黎搶哂我啲怪

金寵件事係雲尼同kaka同你的關係,我只係知佢地講天使收左隻寵,我為左升幻影軍團個會先做會任到2:30am,點知會咁好采見到你,又係你話你成日不在電腦前,咁難得見到你,緊係捉住你講ser3掛點其他公會上的問題啦

你一直捉寵無視我地,唔打隻怪,你會企定定用心聽嗎?

算啦,由你點講吧,我不再回應你啦
作者: 淚xTiNG    時間: 2012-12-27 20:56:40

elkie8888 發表於 2012-12-27 20:51
金寵件事係雲尼同kaka同你的關係,我只係知佢地講天使收左隻寵,我為左升幻影軍團個會先做會任到2:30am ...

原來搶人怪都可以有啲咁既理由
作者: DENNIS    時間: 2012-12-27 21:01:41

elkie8888 發表於 2012-12-27 20:51
金寵件事係雲尼同kaka同你的關係,我只係知佢地講天使收左隻寵,我為左升幻影軍團個會先做會任到2:30am ...

你一直捉寵無視我地,唔打隻怪,你會企定定用心聽嗎? 呢句真係高級技巧 姐姐不槐為姐姐
咁都比你諗到

下次我去十字位打你公會d人打緊既怪 我實會同佢講 :我係為左同佢傾計先迫不得已打佢d怪
作者: 紫香草    時間: 2012-12-27 21:18:38

DENNIS 發表於 2012-12-27 21:01
你一直捉寵無視我地,唔打隻怪,你會企定定用心聽嗎? 呢句真係高級技巧 姐姐不槐為姐姐
咁都比你諗到

哇!!你咁講又過份左好多喎
對事唔好對人啦
你講d野擺明想代表哂情緣人
有心去揾人地恰人地公會既人啦
咁樣你地都好唔講道理好小學雞姐
人地咁你又要咁?
作者: DENNIS    時間: 2012-12-27 21:21:54

紫香草 發表於 2012-12-27 21:18
哇!!你咁講又過份左好多喎
對事唔好對人啦
你講d野擺明想代表哂情緣人

其人之道還治其人之心
我個人立場姐 別想太多^_^
作者: 紫香草    時間: 2012-12-27 21:22:01

你自己親口講架!!
日後情緣搶親幻影會員場大家知邊面搞事先啦
到時唔洗嘈話邊個惹邊個先
因為有證據   撐流星
作者: 紫香草    時間: 2012-12-27 21:24:08

DENNIS 發表於 2012-12-27 21:21
其人之道還治其人之心
我個人立場姐 別想太多^_^

哦…你講野都要小心架
係你先好講啊..
講得出咁既野就入你數架

作者: DENNIS    時間: 2012-12-27 21:27:25

紫香草 發表於 2012-12-27 21:24
哦…你講野都要小心架
係你先好講啊..
講得出咁既野就入你數架

係呀 係我DeNnIs輝講架 極真御靈 認為me 5好認錯第2個
作者: DENNIS    時間: 2012-12-27 21:28:29

紫香草 發表於 2012-12-27 21:22
你自己親口講架!!

我親口講架 係呀 個人名義ma
你係文盲嗎^_^
仲有你叫咩名?開名先 啦我開左la^_^
作者: 3C.    時間: 2012-12-27 21:30:11

紫香草 發表於 2012-12-27 21:22
你自己親口講架!!

你咁樣就想合理化佢地搶ting怪係岩?
打橫黎講
作者: DENNIS    時間: 2012-12-27 21:31:06

3C. 發表於 2012-12-27 21:30
你咁樣就想合理化佢地搶ting怪係岩?
打橫黎講

算啦  佢地最多借口
閃閃縮縮 呸
作者: game9394    時間: 2012-12-28 10:11:05

其實呢...
你地鬥完未... = =
作者: 3C.    時間: 2012-12-28 10:34:09

game9394 發表於 2012-12-28 10:11
其實呢...
你地鬥完未... = =

係理論唔係鬥
作者: 水水bb    時間: 2012-12-28 16:07:35

好複雜...... 到現在都唔知邊個岩邊個錯  我未清楚都係最好唔好講咁多野算啦 回下算
作者: 孤單心事    時間: 2012-12-28 16:49:09

哇= = 你2個做咩搞成咁?
作者: 乂ChIng晴乂    時間: 2012-12-28 17:27:35

打機姐!!搞禁多野做咩呀? 你地都散左啦!!!  仲要搞埋禁多呢D野做咩 ?仲有你地既野咪自己解決囉  唔好成日拎人地個公會名出黎得唔得 ???情緣既人點串咀都一個字都冇提個你公會名...你成日一出世頻就出人公會名咩意思先?唔係搵交嘈咁係咩?

作者: yanchon1314    時間: 2012-12-28 20:23:43

直覺話我知1直都系雷玟系度搞事屈淚ting
仲有我次次見親你地嘈都系流星既人開世p話人先.
講真淚ting有幾可開世頻話人.旁觀者有眼睇的:)
淚ting都吾理你啦流星姐姐..你地都散左.
1系就大家吾好理大家米好.
何必閒來無事屁股痕癢又搵d野泥話淚ting:)
你系吾甘心定系咩?
就算人地系小學雞甘點.?你都吾細啦可.?
仲同小學雞斤斤計較.?
人地講甘大段野面對你解釋自己冇做過..
你系要屈人有做過甘樣.甘你想點.?
話人之前有冇諗下自己已經理虧左.?
旁人吾想理你地既事..你就系甘搞d事出泥引人注意.
有冇覺得自己煩左dddd?
退一步海闊天空啊:) 請自量吧!!
作者: 紫紫紫    時間: 2012-12-28 21:57:49

其實使咩搞到咁呢-_-如果想知係咪真伙卡信何不直接問本人..一黎就開P會唔會屈左D
為左面子搞到朋友都冇.成日做花生戲比人睇真係好好玩?
難得ting對天使都唔差你地成日走黎搞E樣個樣引人注意...
真心想問流星係咪對ting有意思-.-定係唔甘心ting對天使咁好..如果唔係搞咁多野比人睇做咩
人地ting都冇搞你地你地就唔好咁喇:(
作者: DENNIS    時間: 2012-12-29 01:07:00

而家人地入左某會會戰打我地
睇下聽日佢地羸左之後又會有咩講

作者: 3C.    時間: 2012-12-29 01:46:03

DENNIS 發表於 2012-12-29 01:07
而家人地入左某會會戰打我地
睇下聽日佢地羸左之後又會有咩講
...

有機會輸囉
作者: DENNIS    時間: 2012-12-29 10:29:09

3C. 發表於 2012-12-29 01:46
有機會輸囉

我話係佢地羸左之後..睇清楚^_^
作者: Kenya    時間: 2012-12-29 18:45:02

流星..支持你

作者: 衰仔書包    時間: 2012-12-31 02:41:12

咁耐沒玩另一個ser...會長你發生左咩事..

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2