AGAMES 討論區

標題: 唉..我是新手.好大問題~~ 官方者請入 [打印本頁]

作者: 獵手師    時間: 2012-12-22 01:29:09     標題: 唉..我是新手.好大問題~~ 官方者請入

小弟是一個1個玩返晴空的人.
問題係小弟以用左1000HK ,去買背包同抽野
問題就係到,嘩都 o n 9 9 次 次都係出垃圾一定就係幣..
可以出的平凡的既架~
又見到的70LV 成+10 又要時服~頂級~寵既都未計...大佬打機J
吾洗咁多野丫~

咁官方,你想要幾多錢,先有齊,不如直接的丫...喂.問題係有架.係你吾想去解決
我以見係可以教下新手..點玩先叫好玩...玩左幾日都知成日都要用錢...點會有好玩...~
我寫等得出..就如左俾人話!

作者: Hin0    時間: 2012-12-22 01:31:24

d野样样都貴~_~
作者: 3C.    時間: 2012-12-22 02:08:55

1000可以收1萬金買野
係你自己用黎抽野
抽野實有風險架
所以冇得怨
作者: label25000    時間: 2012-12-22 04:08:29

其實關 iphone咩事= =...本人都唔中意iphone
作者: ctb    時間: 2012-12-22 09:24:59

關iphone咩事+1 .
作者: joelok051205    時間: 2012-12-22 11:38:37

玩左百幾蚊我都已經夠做= =隻GAME有好多搵錢方法 用GAME錢都收到好多野= =
作者: iamcpk1    時間: 2012-12-22 12:15:23

咁貴...
作者: bravecollection    時間: 2012-12-22 13:23:18

其實你有冇諗過,你見到個D又+10,又全身攻時個人玩在幾耐...
你自己又玩在幾耐....
1000 話多唔多,話少又唔少...係你未完全認識隻GAME的物價同內情之前,就用在呢1000,
咁用完梗係覺得唔抵啦....
搵個有D人氣的公會,問下D舊人先啦.....買野抽獎..同睹錢沒咩分別,十賭 9 片.....自己諗啦...
E+未算黑啦,以前抽隻藍騎,藍時...下下要用成百幾粒 先抽到,仲要29點=1....
作者: s10011121    時間: 2012-12-22 15:47:38

thx for sharing
作者: label25000    時間: 2012-12-22 16:30:40

好似有D膠個POST
作者: 楓煞    時間: 2012-12-23 07:32:12

玩GAME姐:)
唔洗放咁多精神同時間去玩架
開心就OK
作者: 草もち    時間: 2012-12-23 22:15:51

講真就算有點我都吾會去抽野
去買下exp/wp波波
一d自用
一d拎去放  
賣完得到d錢買坐騎/時裝好過
假如你57lv左右
就梗係收金裝拉...

作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2012-12-24 11:45:33

時間=金錢
你肯洗錢就已經慳左好多時間,不過你扲去抽野就預左唔一定抽到...
+10裝,全身時裝,又唔一定要洗錢先有...
作者: 00852340    時間: 2012-12-24 12:00:24

iphone 點解會咁多人買<<<<我答你一句~

iphone 好賣唔係因為佢好用~而係好炒

我想問番你~你口中所謂中垃圾係D咩垃圾??如果你話得紫字,金字先唔係垃圾咁GM都幫你唔到
作者: 芭比貓    時間: 2012-12-25 23:44:14

我覺得 你1000蚊買背包都用左唔小- -

我重玩開頭用左800蚊抽野 都係無咩好野中(大約值200幾蚊)
不過依d好睇運~依加覺得抽野都係等活動送拉   

仲有睇你講話幣 咁應該係抽星光拉=_=
星光真係睇你運氣 一係係咁中..一係咩都唔中

不過依加睇反好似收野好過 抽野都係當玩下好拉

同埋 人地玩70lv全+10 所哂ge時間係比唔到
如果咩野有錢可以做到 隻game仲有咩好玩??
作者: jasoncheung523    時間: 2012-12-26 01:20:06

其實=.= 樓主的字眼表達得太唔清楚...

不過隻game真係要用幾多錢下

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2