AGAMES 討論區

標題: gm唔該入黎~你個系統好大問題 [打印本頁]

作者: 00852340    時間: 2012-12-18 19:22:39     標題: gm唔該入黎~你個系統好大問題

[attach]4943[/attach][attach]4944[/attach]
自從上星期更新開始~副本入面經常出現不隱定情況(例如:小怪重生,怪物重復出現)<<我相信好多人試過

仲有~組隊下裝備所有人放棄既時候果件裝會同滿包情況一樣~消失左唔係地上面

仲有~隊員資料顯示異常(44金副果張圖既紅圈)已經好耐~請問肯整番佢未~

如果落地既物品一定會消失咁~出左d唔岩職業既金裝一樣會消失~唔該優先處理左頭2個問題

塔王一次彈唔彈得起哂d怪我都唔旨意咁快搞掂.....不過唔該你地唔好再問點樣會出現呢d情況~

我只知我正正常常入到副本入面就出現咁既情況

作者: 00852340    時間: 2012-12-18 23:22:05

咁快跌左落第2頁= =
作者: joelok051205    時間: 2012-12-19 13:34:21

隻game太多問題- -多人投訴!_!
作者: STAR    時間: 2012-12-19 15:52:23

關於物品掉落後無法拾取同塔皇彈怪問題係更新維護公告未有修正既通知令大家較擔心,敬請見諒。
我地已經趕係維護之前將問題解決並且公佈左修正說明。
而其尚有其他未修正既問題,希望可以於客服中心回報,咁樣問題會更加快解決。
客服中心:cs@gd.alta.hk

作者: iamcpk1    時間: 2012-12-23 11:38:42

太多問題

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2