AGAMES 討論區

標題: 星空幣.....大家入黎投下票撐撐啦 /口\vv [打印本頁]

作者: label25000    時間: 2012-12-17 03:14:35     標題: 星空幣.....大家入黎投下票撐撐啦 /口\vv

gm....可唔可以調高下d 星空幣勝方所得數, 或者d星空裝既需求幣數量呀...

因為依家真係好難儲d幣呀

第一 , 以前打水色, 羸一場有12個幣, 依家又改左

第二, 依家基本上得星空同水色 (叫做有d人玩下咁)

第三, 或者不如增加 星空同 水色既節數, 或者入場數可以減d, 因為有時真係好難開場, 同埋根本冇人打5打5既, 不如轉埋佢啦

第四, 寵戰都加埋有星空幣令, 得d寵幣冇咩用既

依家一場唔計有活動啦, 羸先得3粒, 會唔會難左d呀, 一套 60都要成 7百幾都唔知止唔止 (冇正式計但眼睇果度都唔少 = =), 又要到特定lv先入得星空

保守計唔輸都要打240場左右,一日都打唔到10場有時, 仲要有d時間夾唔岩又冇得打, 點解唔開d 午夜場呀, 星空又唔係要有管理員看住既

好彩都起馬打一個月, 唔好彩真係2個月唔奇

有冇計呀gm

作者: label25000    時間: 2012-12-17 15:19:26

堆下先
作者: 涼粉    時間: 2012-12-17 17:18:04

真係要正視一下,
星空幣取得確實有困難
作者: label25000    時間: 2012-12-17 18:02:03

係啦... 其實以前唔覺得有問題...原因...一來多人玩...二來有水色頂住..草得快好多...

但依家d 設定...同真實好似脫節左囉...係時候要改下喇...
作者: 水水bb    時間: 2012-12-18 11:11:49

我對星空裝冇咩興趣 但我覺得星空裝幾百先得1樣 咁要玩幾多場先有??? 其實好難嬴架 嬴左得3 太小了 出既時間又唔岩......
作者: label25000    時間: 2012-12-19 10:17:58

但我好想整套星空裝麻
作者: label25000    時間: 2012-12-19 10:18:34

GM 入黎睇下啦..好多都想改丫..
作者: pgchicken    時間: 2012-12-19 17:25:21

睇左,星空場數時間既問題會再催下台灣(明明佢地之前話改)
作者: label25000    時間: 2012-12-20 10:14:01

好丫....

期實晴空真係幾好玩架...但可以跟貼下實制人流情況 而對活動 同掉寶等各樣作有限度調整就太好喇

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2