AGAMES 討論區

標題: 森ser 大昆狗 <<<<cute版塔塔>>>>扮GM昆你AC/PW [打印本頁]

作者: roseblack    時間: 2012-12-16 14:39:59     標題: 森ser 大昆狗 <<<<cute版塔塔>>>>扮GM昆你AC/PW

玩咁耐晴空 我真係第一次真真正正遇到昆狗

昆狗ac:cute版塔塔 63lv 塔皇 (森ser)

事件係點?自己睇

如果gm見到呢個post  可唔可以跟進一下cute版塔塔呢位玩家~~~~

新手們注意 有人自稱gm或用任何途徑向你套取ac/pw 千祈唔好比對方 活動獎勵只係會派序號!!! 請玩家好好保護個人帳號/密碼

作者: HELLOKITTY    時間: 2012-12-16 14:56:34

多謝樓主~

呢位人兄真係搞笑,呃人都用下個腦啦,唔係以為咁都會有人信下話,再講如果真係gm既又點會唔知我地ac,真係on_

另外又令我諗返起尋日有人爆世p放未入2000點1:2 先金後點....唉 d人真係.......
作者: roseblack    時間: 2012-12-16 14:58:18

依家收ac太平 高lv都未必有保証 交易都係面交/搵信譽好既老玩手好d
作者: ` [★]Meiji.    時間: 2012-12-16 15:18:05

笑大人個口
作者: 健v3v    時間: 2012-12-16 15:26:10

真係笑死我~!
如果GM真係送野,
GM都會放係商城個個購物暫存 or 寄比我地
等我地自己拎啦
作者: vincentyoman    時間: 2012-12-16 15:46:54

GM會吾知你咩PW?= = 笑死
作者: 芭比貓    時間: 2012-12-16 17:06:43

GM要入你ac 仲洗鬼PW

作者: 涼粉    時間: 2012-12-16 17:26:43

派粒膠俾佢
作者: label25000    時間: 2012-12-16 17:38:16

wa....個q版塔塔就係 kai得咁緊要既= =...信佢果個都要檢討下...真係呃3歲既都唔信啦
作者: sandyyeung    時間: 2012-12-16 17:55:27

由於唔知點解開唔到帖,,所以借一借位thx樓主
~~~~~~~~~~囧×肥林林囧(6x lv)<<大家認住佢啦~~~~~~~

同公會都呃,仲要係fd尼

為左隻金騎出賣自已人格 ----------------------你係得既

仲要吹大到話係個fd上左你ac,仲用埋添(sor我唔見你用wo),唔還唔賠,人地密你就back人,即落線

fb都bel埋,仲唔係身有屎仲要吹到del game lol警已報,等x街啦你

佢細ac:肥林林~~~~~小比比

---------唉 大家真係要小心小心~

作者: butter._.    時間: 2012-12-16 23:06:13

痴線佬呀頂:o)
作者: jasoncheung523    時間: 2012-12-16 23:12:55

笑到我暈~"~
作者: takashi    時間: 2012-12-16 23:59:16

想呃我老婆=.=都傻傻地.....
作者: flowers0540    時間: 2012-12-17 00:28:25

我都見到尼條乜手塔塔-.-果人我用隻溝通 係55互p 收野-.-條友冇啦啦密我 收唔收點話乜1:1 全收1:2-.-我笑左lor 加上佢個名咁臭 真係得新手/傻仔先會信-
作者: 紫紫紫    時間: 2012-12-17 14:11:21

好好笑牙笑到我估吾到呃人既質素咁低b....小學鷄既極品
作者: kevinCCK    時間: 2012-12-17 17:47:23

話條友真係智障
題外話:GM有幾可會沖過嚟密你派禮物?
           GM派禮物唔用番GM00幾個AC?
作者: Kenya    時間: 2012-12-17 20:03:20

佢入左黑名單咖啦....各公會都吾收佢..
作者: vincentyoman    時間: 2012-12-17 22:01:55

先金後點有咩問題?= =
作者: 楓煞    時間: 2012-12-18 08:53:51

sandyyeung 發表於 2012-12-16 17:55
由於唔知點解開唔到帖,,所以借一借位thx樓主
~~~~~~~~~~囧×肥林林囧(6x lv)

我想問下佢分身個名係咪叫小比比ovo

作者: 水水bb    時間: 2012-12-18 11:23:31

大家小心d啦 得閒上下agame睇下 唔好中招
作者: kaming416    時間: 2012-12-18 13:59:33

水水bb 發表於 2012-12-18 11:23
大家小心d啦 得閒上下agame睇下 唔好中招

之前係第2個po有人話你係cute版塔塔
作者: 水水bb    時間: 2012-12-18 17:43:15

kaming416 發表於 2012-12-18 13:59
之前係第2個po有人話你係cute版塔塔

希望you快d回答邊個po? 冇証明唔好屈我喎 搵唔到就請刪內容  我game名凍檸水bb^^ 60lv 神謀鬼策
作者: roseblack    時間: 2012-12-18 23:58:10

仲之就要小心d 叫身邊既朋友上多d黎 agames 我都係玩左半年先識上呢個論壇咋所以你地要提醒身邊朋友多d上黎睇晴空依家發生緊咩事
作者: 13251325    時間: 2012-12-19 01:19:52

請你將就一下...比個AC我爆啦XD
作者: kaming416    時間: 2012-12-20 18:41:13

水水bb 發表於 2012-12-18 17:43
希望you快d回答邊個po? 冇証明唔好屈我喎 搵唔到就請刪內容  我game名凍檸水bb^^ 60lv 神謀鬼策 ...

http://forum.agames.hk/forum.php ... age%3D4&page=10
自己睇 洗唔洗特登屈你!?
作者: abc789957123    時間: 2012-12-20 19:50:09

而家仲有人扮gm
作者: 水水bb    時間: 2012-12-20 20:35:32

kaming416 發表於 2012-12-20 18:41
http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=87688&extra=page%3D4&page=10
自己睇 洗唔洗特登 ...

我睇唔到囉 邊到有我名呀? 我名凍檸水bb喎
作者: kaming416    時間: 2012-12-20 21:28:03

水水bb 發表於 2012-12-20 20:35
我睇唔到囉 邊到有我名呀? 我名凍檸水bb喎

你自己睇下190到193樓 d對話啦
比小小前文後理咁睇下啦

作者: 水水bb    時間: 2012-12-23 18:44:02

kaming416 發表於 2012-12-20 21:28
你自己睇下190到193樓 d對話啦
比小小前文後理咁睇下啦

哇 你咁樣講哂啦 人講我就係 咁你話我昆 咁報警拉我啦 你屈我不如報警算 明屈囉 咁我聽人講你係岩岩青山出來 咁有冇人信? 仲有193樓之前send個訊息問我係邊個啦 唔信你問下佢 拎d証明話我係個個人ok? 冇証明又話我係 咁樣對我好唔公平喎 不過都冇咩所謂啦 反正把口係你既 你打乜我又控制唔到 要屈慢慢屈夠佢啦 我只係想講 如果我係個個人 我即刻退game 凍檸水bb講既 仲有你又知192樓同我講緊野? 我覺得佢唔係同我講緊囉
作者: 水水bb    時間: 2012-12-23 18:45:41

點睇都唔覺192樓係同我講緊野囉- -
作者: iamcpk1    時間: 2012-12-23 18:49:29

笑笑笑笑
作者: 水水bb    時間: 2012-12-23 18:51:02

iamcpk1 發表於 2012-12-23 18:49
笑笑笑笑

有咩好笑 比人屈到咁仲笑得出 嗚
作者: kaming416    時間: 2012-12-23 19:59:51

水水bb 發表於 2012-12-23 18:44
哇 你咁樣講哂啦 人講我就係 咁你話我昆 咁報警拉我啦 你屈我不如報警算 明屈囉 咁我聽人講你係 ...

我幾時有屈你!?你發雞盲!? 咪打左話有人話囉
190樓話知你係邊個?
你自己191樓話 好多人知你係邊個
192樓就明顯係答番190樓果條問題嫁啦
如果唔係點解193樓會回番192樓!?
你真係小小logic都無!?
由頭到尾都係話緊有人話你係
我有講係我話你!?係你死要話我話你係炸喔

作者: 水水bb    時間: 2012-12-23 20:22:32

kaming416 發表於 2012-12-23 19:59
我幾時有屈你!?你發雞盲!? 咪打左話有人話囉
190樓話知你係邊個?

咁你唔信咪搵番193樓問我係邊個囉 唔係屈叫咩? 人講你又信 你正到我一on晴空就比大把fd問我係唔係個個人 對我影響幾大 你知唔知道先? 仲有佢同我講做咩唔回復我? 我點知佢同我講咩......
作者: kaming416    時間: 2012-12-23 20:29:29

水水bb 發表於 2012-12-23 20:22
咁你唔信咪搵番193樓問我係邊個囉 唔係屈叫咩? 人講你又信 你正到我一on晴空就比大把fd問我係唔係個個人  ...

我由頭到尾都係話有人指出你係 <--係有人指出 唔係我呀 睇真小小
咁你答啦
190樓話知你係邊個?
192樓就明顯係答番190樓果條問題嫁啦
如果唔係點解193樓會回番192樓!?
明顯就係192樓答左190樓條問題啦
跟住佢就話係(就咁睇都知192樓指果個人係你囉 如果唔係點解193樓會答番佢呀)
咁我只係講番出黎only
你係咁講 我話你係 我話你係 由頭到尾我都無講過我話你係喔

作者: 楓煞    時間: 2012-12-23 20:30:37

信果條友一定係on膠仔黎
作者: iamcpk1    時間: 2012-12-23 21:10:17

好鬼正
作者: 水水bb    時間: 2012-12-24 13:53:51

kaming416 發表於 2012-12-23 20:29
我由頭到尾都係話有人指出你係

咁你問下193樓 我依家搵192樓又搵唔到佢 回左佢 佢又冇回我 咁你想我點? 聽人講就係 已經玩哂了 一個傳言真係勁 依家先明白 192樓唔理我都冇計架 我一直都唔知佢係回緊我囉 回左佢4日啦 佢完全冇回番我 想我點? 一on晴空就比人問 我agame見到個貼有人話你係某個人 有冇咁既事? 我已經唔想再玩晴空了 唔想再睇到依d問題 冇野好講囉 識左咁耐既fd 都唔信我......
作者: 水水bb    時間: 2012-12-24 13:55:12

kaming416 發表於 2012-12-23 20:29

190樓問我係唔係小夢夢bb 我答唔係 佢係我家姐 唔信問番佢 我搵唔到190樓同192樓 小夢夢bb唔好意思 冇心係到講你......
作者: 水水bb    時間: 2013-1-1 20:56:24

你自己睇啦 佢回左我啦 我比佢罵 你開心啦?  一早已經話明佢唔係同我講 係都唔信聽人講係塔 係你誤會左佢既意思 依家你開心啦?^^ 我比佢罵到唔知講咩好了
作者: my1ove    時間: 2013-1-1 21:33:33

咁都信我就真係笑死= = ...

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2