AGAMES 討論區

標題: 消費送七色..?同龍年包...超有問題 [打印本頁]

作者: flowers0540    時間: 2012-12-16 08:04:20     標題: 消費送七色..?同龍年包...超有問題

-.-講真e加星光32g=1 龍年包就1:4點品收 個上下明顯唔同
消費送七色....仲衰  你話1千點我諗都有人考慮...你3千 gm你有冇病-.-
作者: bravecollection    時間: 2012-12-16 08:18:36

講真物價日日都變...冇人叫你即買即賣....

消費送七色...明顯係針對個D 比大錢玩的玩家....既少少回饋
佢SET 得洗3000點先送,明顯 唔預你地班學生......

之前都有試過入250點送7色啦~期期搞既野都唔同,咁唔岩你咪當佢沒搞過囉..
好明顯,森SER 呢2日既物價係下跌在.....之前250,280的瑪刀, 依家見人掛賣200 件
WP波波都平在...
點解????多在人買裝備包囉~~~  
作者: flowers0540    時間: 2012-12-16 08:20:03

唉-.-再咁洛去 真係冇得救..
作者: 3C.    時間: 2012-12-16 08:38:34

星光架金剛上左3星期啦
又扣起天鵝
唉..gm踢一踢先郁一郁
膠囊又未出
設計時裝又未出
個背包時裝收藏又扣起

作者: flowers0540    時間: 2012-12-16 08:40:52

星光架金剛-.-我想佢快d變走佢 好7
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-12-16 14:58:18

flowers0540 發表於 2012-12-16 08:40
星光架金剛-.-我想佢快d變走佢 好7

剛出ge時候d人貴收 依家跌到2500 :(
作者: takashi    時間: 2012-12-16 17:11:54

2500都冇人要啦...

作者: label25000    時間: 2012-12-16 17:41:10

其實d 點品價比都冇話一定既....講真我有點品我中意1比10都得架= =..不過唔知有冇人買姐
3000點7色就真係高左d ...1500都接受到
作者: flowers0540    時間: 2012-12-16 18:10:19

label25000 發表於 2012-12-16 17:41
其實d 點品價比都冇話一定既....講真我有點品我中意1比10都得架= =..不過唔知有冇人買姐
3000點7色就真係高 ...

冇錯千5都接受到真係-.- 3000太高了叫d學生仔咁玩
作者: 水水bb    時間: 2012-12-18 11:05:50

算啦 開始唔想玩晴空啦 我知金價跌 隻game唔想既 是d人拉高個價......龍包好記得暑假我580金有啦 抽左幾個玩下 依家跟本就唔捨得買 太貴了 可能我唔慣依家既金價價錢

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2