AGAMES 討論區

標題: 消費送七色..? [打印本頁]

作者: nateriver    時間: 2012-12-15 16:16:51     標題: 消費送七色..?

活動時間:
12月15日00:00 至 12月16日23:59:59

活動詳情:
於活動時間內,消費滿3000點,可獲得七色天隕(不可交易) x1

活動獎勵:
可獲得七色天隕(不可交易) x1

有幾多個會買3000點黎拎七色架0.0?!

小弟家境貧困..買不起:'(

作者: 00852340    時間: 2012-12-15 17:24:59

彩佢有味
作者: nateriver    時間: 2012-12-15 18:03:01

話唔定有D入開點數既覺得無乜野..多粒野送而已0.0
作者: 健v3v    時間: 2012-12-15 23:09:02

會唔會係用725蚊換一粒七色天隕 -口-
作者: nateriver    時間: 2012-12-16 01:30:38

健v3v 發表於 2012-12-15 23:09
會唔會係用725蚊換一粒七色天隕 -口-

出去收.725都唔知有幾多粒-口-
作者: flowers0540    時間: 2012-12-16 07:56:09

未必嫁-.-又唔可以用尼個睇法 可能有d人一定草定左點 又見到咁岩有尼d活動 走去放點品 都大把`
作者: bravecollection    時間: 2012-12-16 08:19:22

消費送七色...明顯係針對個D 比大錢玩的玩家....既少少回饋
佢SET 得洗3000點先送,明顯 唔預你地班學生......

之前都有試過入250點送7色啦~期期搞既野都唔同,咁唔岩你咪當佢沒搞過囉..
好明顯,森SER 呢2日既物價係下跌在.....之前250,280的瑪刀, 依家見人掛賣200 件
WP波波都平在...
點解????多在人買裝備包囉~~~  
作者: 芭比貓    時間: 2012-12-16 12:48:38

bravecollection 發表於 2012-12-16 08:19
消費送七色...明顯係針對個D 比大錢玩的玩家....既少少回饋
佢SET 得洗3000點先送,明顯 唔預你地班學生... ...

d人用哂強化轉移(黃金刀),瑪刀自然跌=,=
WP係星光好似易抽左...我都抽到十幾個-33-

裝備包$120..1個包得2個WP. 你話因為咁平左我唔多覺-_-

3000點唔係問題,但係佢時間係set 1日 又唔早通知...仲要係消費
比大錢洗玩家既玩家可能早幾日用完一次,又要再用/大部份返工族都唔會理佢 唔好只係話學生
真正得益可能只係幾個人
作者: kevinCCK    時間: 2012-12-17 17:50:06

等佢好似之前咁入200點送7色先入點啦
3000點仲要係消費真係彩佢都_ _ _
作者: jasoncheung523    時間: 2012-12-17 18:13:55

重復D 咁既活動=.=...傻既都知當我地ATM
想有玩家買3000點賺下外快
作者: 小貝v3v    時間: 2012-12-18 20:37:45

唔會~~~~

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2