AGAMES 討論區

標題: 問野 [打印本頁]

作者: paulpk522    時間: 2012-11-25 11:11:38     標題: 問野

點解冇咩用中介人既?- -
搞到我唔係好知物價
仲有弩點有? 我係想轉龍X既
仲有果D點數計番有幾多?
果D金/銀/銅幣
有D咩用? 係唔係用黎同玩家交易?同升技?
仲有點有大量既金/銀/銅幣?
作者: 磨菇義大利飯    時間: 2012-11-25 11:30:57

中介人 指拍賣? 拍賣收既手續費好貴,直接叫頻就免手續費

弩:打怪/製作(30lv以上)

點數係Acard? HKD1:4點數

金銀銅=錢 交易/維修/傳陣/拍賣/寄信/技能....一大堆
作者: zero0512    時間: 2012-11-25 14:35:38

作者: paulpk522    時間: 2012-11-25 14:58:07

磨菇義大利飯 發表於 2012-11-25 11:30

仲有我想問下點睇乜野係物埋同(術埋)?<<<唔記得左係咩
作者: 格仔餅    時間: 2012-11-25 15:40:07

paulpk522 發表於 2012-11-25 14:58
仲有我想問下點睇乜野係物埋同(術埋)?

只分物攻/術攻OR物爆/術爆,姐係你玩邊一方面姐...裝備同個個職的技能會講
同要睇你2轉轉咩,2轉可以分野為物/術職的有不少
作者: paulpk522    時間: 2012-11-25 15:45:19

格仔餅 發表於 2012-11-25 15:40
只分物攻/術攻OR物爆/術爆,姐係你玩邊一方面姐...裝備同個個職的技能會講
同要睇你2轉轉咩,2轉可以分野 ...

唔該哂
作者: a0ailoveyou    時間: 2012-11-27 16:45:00

磨菇義大利飯 發表於 2012-11-25 11:30

如果拍賣唔洗稅就好
作者: 磨菇義大利飯    時間: 2012-12-6 01:08:47

paulpk522 發表於 2012-11-25 14:58
仲有我想問下點睇乜野係物埋同(術埋)?

d技能有講的,無講咩屬就多數物理

要知物理定術法就依呢個程序 1. 技能有無講咩屬?  →【有】 2. 武器有無屬性? →【有】 技能就本身果個屬(術法),唔會變,普攻就武器果個屬
                                                       ↓【沒有】                          ↓ 【無】
                                             2. 武器有無屬性?            出技就係果個屬(術法),唔會變,普攻就物理
                                             ↓【有】       ↓【沒有】
                                         技能+普攻       技能+普攻
                             係武器個屬(術法)        都係物理

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2