AGAMES 討論區

標題: 昆狗 趙山河0v0 今次衰係你手啦 [打印本頁]

作者: 草蟲蟲    時間: 2012-11-3 15:51:14     標題: 昆狗 趙山河0v0 今次衰係你手啦

昆狗 趙山河0v0<--睇過個post知佢有前科架啦@@
話說今日去打55副 同組既:趙山河0v0立即邀我結情
我拒絕佢就話:女女唔要我啦:&(我就接受睇下你玩咩:$)

打完55副後佢就問我打唔打巨獸.我就梗係話打啦:$
重頭戲黎啦~
[attach]4556[/attach]
[attach]4557[/attach][attach]4558[/attach][attach]4560[/attach]
[attach]4559[/attach]

就係咁我支傳糖就咁比左佢啦:)
之後呢,佢話想要我個狗骨,咁我就扮出去補習:P(果到唔記得CAP圖-~-)唔係冇埋仲得了既:$?
到佢覺得我真係唔係到啦:$ 又一幕重頭戲
[attach]4561[/attach]
仲唔比我見到:$?賣我支傳糖啦!!!

咁我就即刻復活啦..睇完笑左xd

4:30我係咪太仁慈呢:$?
我支糖9成9拎唔番架啦..但係咁睇清個人既人格都唔錯xd

作者: 提淽    時間: 2012-11-3 16:11:05

女人錢都呃=.= 5 die都沒用

不過樓主冇睇昆狗名單有佢名咩=.=甘都信,條友比好多人唱過wo
作者: 悅儿x    時間: 2012-11-3 16:11:32

叼染佢
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2012-11-3 16:12:17

出名昆野既...咁都仲借...
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2012-11-3 16:12:53

多枝傳武...乜會打快好多架咩~?

咁你都信架~
作者: romifung424    時間: 2012-11-3 16:13:37

用d符號都ON膠過人. 又Cheap又賤.
趙山河0v0 你唔係好有米, 用HK$2XX收左你FD呢個廢a/c架咩? 做咩咁節墮連枝傳糖都要呃呀?
作者: 草蟲蟲    時間: 2012-11-3 16:22:25

提淽 發表於 2012-11-3 16:11
女人錢都呃=.= 5 die都沒用

不過樓主冇睇昆狗名單有佢名咩=.=甘都信,條友比好多人唱過wo ...

我知昆狗名單有佢呀,但係果陣隊有人識佢
咪睇下佢會唔會玩野:X點知就咁比佢玩走支傳糖-~-
作者: 提淽    時間: 2012-11-3 16:26:25

草蟲蟲 發表於 2012-11-3 16:22
我知昆狗名單有佢呀,但係果陣隊有人識佢
咪睇下佢會唔會玩野:X點知就咁比佢玩走支傳糖-~- ...

比支傳糖黎試佢人格0,0 5值
作者: 草蟲蟲    時間: 2012-11-3 16:31:09

提淽 發表於 2012-11-3 16:26
比支傳糖黎試佢人格0,0 5值

冇計..當時冇諗過比佢昆左之後點-~-
搞到依加望到晴空都冇mood玩-~-
作者: 提淽    時間: 2012-11-3 16:33:37

草蟲蟲 發表於 2012-11-3 16:31
冇計..當時冇諗過比佢昆左之後點-~-
搞到依加望到晴空都冇mood玩-~-

甘佢之後點,有冇退組解情之後黑你名單?

定繼續扮野話玩多陣=='
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-11-3 16:34:08

昆狗真係防不勝防嫁 要小心D呀
另外就算對方同你同公會又好 但平時明明同你冇講過野 一黎問你借野都咪借呀 理得佢話你小家又好 呢D始終都係用點/金買嫁
下次小心D呀><
作者: 提淽    時間: 2012-11-3 16:35:55

HELLOKITTY 發表於 2012-11-3 16:34
另外就算對方同你同公會又好 但平時明明同你冇講過野 一黎問你借野都咪借呀 ...

說得對 錢銀呢d野分明d好,保障自己
作者: 草蟲蟲    時間: 2012-11-3 16:37:34

提淽 發表於 2012-11-3 16:33
甘佢之後點,有冇退組解情之後黑你名單?

定繼續扮野話玩多陣=='

我解左情啦..佢3點幾開始就冇上過
作者: 草蟲蟲    時間: 2012-11-3 16:38:41

HELLOKITTY 發表於 2012-11-3 16:34
另外就算對方同你同公會又好 但平時明明同你冇講過野 一黎問你借野都咪借呀 ...

因為第一次發生呢d咁既野~''~下次真係要打醒十二分精神
作者: 提淽    時間: 2012-11-3 16:38:58

草蟲蟲 發表於 2012-11-3 16:37
我解左情啦..佢3點幾開始就冇上過

甘衰格,話晒都算情,甘都昆

下次唔好借野比人最安全
作者: 00852340    時間: 2012-11-3 16:41:14

下次小心D啦.....
我只可以講一句,無論點都好都唔好借野比人....
就算佢會還番比你~你唔好以為你借過野比佢下次你有事佢就會幫番你
扮睇唔到,唔應你機....乜都做得出.....
網上同現實一樣~除了自己什麼人也不要信
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-11-3 16:48:42

草蟲蟲 發表於 2012-11-3 16:38
因為第一次發生呢d咁既野~''~下次真係要打醒十二分精神

依家昆狗咁多 點防姐 所以最好既係咩都唔好借 理得佢同你同公會/同你講過1 2句野丫 除非真係識左而又一齊玩好耐啦 咁又唔同咁講呀  
好耐之前同公會有個人無啦啦問我借紅狐俾佢用一用再俾返我(平時都冇講過野既-.-) 我都冇借俾佢 我理得佢話我小家丫 係呢個時勢冇法子><
小心呀BABE
作者: my1ove    時間: 2012-11-3 17:13:38

女人糖都呃.條友無橪用
作者: 呀FunG    時間: 2012-11-3 17:34:56

見過真人,有電話又識得既咪借囉
但都係要小心,有D人唔熟唔食
又或者一9反面就爆AC
作者: jacky01260326    時間: 2012-11-3 19:17:50

昆狗 昆女人錢 報案
作者: roseblack    時間: 2012-11-3 23:58:14

你唔好比返支武佢麻@@
作者: kins8553    時間: 2012-11-4 00:06:34

呢條友早就知佢係昆狗架啦
之前仲係互頻話帳號轉手
比人圍插佢仲係度扮可憐
估唔到仲可以昆到人
真係咩人都有....
P.S 唔係笑樓主蠢 不過就有點兒那個 ... ...
作者: wasonip282    時間: 2012-11-4 06:10:54

呃女人錢 人格低劣
作者: 雨天娃娃AVA    時間: 2012-11-4 13:13:08

佢真系好9-.-
戈日見佢放都知佢冇咁有錢-.-
作者: 婷仔0v0    時間: 2012-11-4 14:49:29

條友咁9架影衰埋人地個會
你以後要戴眼識人
作者: 水水bb    時間: 2012-11-4 15:58:05

佢跟本就昆狗一名之前大把人唱過佢 但佢話no本人 所以冇咩人理佢 e+又出名番 我懷疑佢同一個人 是本人又話no本人 上次我放野 我放得貴 話我0n狗 我廢9事理佢
作者: `泡泡ovo    時間: 2012-11-4 17:25:35

唉  好恐怖
作者: atray    時間: 2012-11-4 18:07:21

咁衰ga e個人= =
作者: SIU_YA    時間: 2012-11-4 22:50:30

好多昆狗都昆完人扮轉左手 唉.....唔只佢一個係咁 話轉手都係昆人方式黎 千萬唔好信
作者: issac_ning    時間: 2012-11-5 13:00:27

E條友個名都臭過垃圾箱入面d屎啦
你咁都仲要信佢-"- 幫你唔到......
不過你唔係囉左佢支水槍咩? 當唔好蝕咁多=_=
作者: vincentyoman    時間: 2012-11-5 22:29:51

佢黑左你,你就見吾到佢ON架啦
作者: butter._.    時間: 2012-11-5 22:31:20

issac_ning 發表於 2012-11-5 13:00
E條友個名都臭過垃圾箱入面d屎啦
你咁都仲要信佢-"- 幫你唔到......
不過你唔係囉左佢支水槍咩? 當唔好蝕 ...

寄番益左佢o_o
作者: 水水bb    時間: 2012-11-6 17:02:27

佢扮no本人 各位要小心d 個次 我見佢打英文 唔識打中文 我仲諗佢真no本人 但之後佢是識打中文 扮得好勁 各位小心d先得
作者: wasonip282    時間: 2012-11-7 02:54:17

佢下次又扮放AC:O 佢就黎易手俾自己
作者: abc008096    時間: 2012-11-7 08:49:41

女人糖都呃.條友無橪用
作者: 3C.    時間: 2012-11-7 11:31:52

鄧你慘~~~~~~~~~
作者: dadao3o    時間: 2012-11-9 17:59:29

女人糖都呃係唔係男人尼架佢.
作者: Bubu    時間: 2012-11-9 20:18:12

我可憐ge蟲蟲bb
作者: kins8553    時間: 2012-11-11 19:14:05

11/11 岩岩又見到廣播 已換新主人
唔該新手老手記住
呢條友一日昆狗 一世都係昆狗
唔好再上當
作者: di8    時間: 2012-11-11 22:30:11

佢用一個方法呃過好多人....但係次次都有人信佢
支糖得5%攻快得幾多.....佢又唔係鳳J..

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2