AGAMES 討論區

標題: egg姊姊入一入 [打印本頁]

作者: mankinhui168    時間: 2008-8-24 09:05:37     標題: egg姊姊入一入

姊姊 小婷佢係唔係好嬲我呀
作者: egg123    時間: 2008-8-24 11:02:25

唔算太嬲ge
等佢下火就ok喇
作者: jacky喵~w~    時間: 2008-8-24 11:50:30

重有人叫你做姐姐度好笑WO.....玩game都要認清身份...
學家好月圓講...唔好真係有奶便是娘....話唔定人妖尼ge~~~~
姐姐......我要飲奶奶(如果無就單聲).....水都無滴~~好慘!
作者: 幻乂影    時間: 2008-8-24 12:32:15

原帖由 jacky喵~w~ 於 2008-8-24 11:50 發表
重有人叫你做姐姐度好笑WO.....玩game都要認清身份...
學家好月圓講...唔好真係有奶便是娘....話唔定人妖尼ge~~~~
姐姐......我要飲奶奶(如果無就單聲).....水都無滴~~好慘! ...

冇油炒菜唔會青....衰人講野冇人聽;P你係米衰人?=口=
ps.我唔覺意聽到...去洗耳先...88(ps.玩下...唔好介意=口=)

作者: mankinhui168    時間: 2008-8-24 12:49:19

姊姊 你同佢講如果佢到e+都係嬲我 我就係公頻對佢講對唔住
作者: egg123    時間: 2008-8-24 16:25:54

唔緊要嫁=.=
我同左佢講嫁啦
回JACKY:有冇過份D呀你 收口喇
作者: mankinhui168    時間: 2008-8-24 17:00:12

原帖由 jacky喵~w~ 於 2008-8-24 11:50 發表
姐姐......我要飲奶奶(如果無就單聲).....水都無滴~~好慘! ...

我用我的人格來正明egg123係女仔呀

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2