AGAMES 討論區

標題: 反晴空呃人名單【下個比人屈可能係你】 GM 板主 必入 [打印本頁]

作者: 反晴空呃人名單    時間: 2012-10-28 05:51:52     標題: 反晴空呃人名單【下個比人屈可能係你】 GM 板主 必入

首先開呢個Po唔係想引起罵戰, 本人睇過 (晴空呃人名單) 所有po
有部份有相有足證據
但有部份係 求求其其 打個名上去,
本人之前都好支持  (晴空呃人名單) 呢個po
但希望有證有據先Po 玩家名稱
希望 GM 板主 留意  
有必要封Po/多加留意
很影響玩家

致:晴空呃人名單
因為你多日不回應我的澄清,所以逼於無奈開左此PO,我已經講明左我立場,我認同你個PO部分糸昆狗,但吾代表糸真相全部,我知你甘做糸吾想有人再比呃,但另一方面可吾可以企下比屈人既心情?我認為甘樣帶有攻擊性同影響力既PO,既然要搞可以搞得好D,吾糸可以比D人冇證據比個名你就隊埋上名單..有哂漏洞甘樣既話對部分人真糸好吾公平...而吾糸一句参考就吾洗負責..嚴重D講可以糸誹謗..我個人物糸靠自己辛辛苦苦升反尼,吾想因為得罪左人就咁比人毀左聲譽,麻煩你審查thx~

作者: bs032282    時間: 2012-10-28 11:17:22

好狗0.0

作者: my1ove    時間: 2012-10-28 12:28:06

如乛唔記得影咁點-0-
作者: 3C.    時間: 2012-10-28 12:46:25

晴空呃人名單 一句話只係作參考你都冇聲出啦
圖都唔洗比 求其隊個名上黎就得
作者: `泡泡ovo    時間: 2012-10-28 13:05:02

都岩既假如真係無圖既話對某d玩家黎講可能係昆狗 但係根本就五係 有圖有真相 無圖俾人屈既話又係衰既
支持~
作者: issac_ning    時間: 2012-10-28 14:03:28

做得昆狗預左個名係果到啦
反咩野對 ?
作者: 水水bb    時間: 2012-10-28 15:07:32

唔同意反對囉 有大把人枝持 話明參考 咁認真做咩 認真反對個個通常是昆狗 個人覺得 仲有佢講果d昆狗既人 有大把人比佢昆過 相信d人唔會冇啦啦屈人 咁叻you搵証明佢地唔是昆狗囉 又要人搵圖自己又唔搵圖? 咁唔公平架??? 叫人搵圖唔該就自己搵圖証明先啦 參考呀 睇清楚啦 定隻眼有d問題睇唔清楚? 咁鐘意有証有據? 得 you自己搵有証有據証明果d名冇昆過人 搵唔到唔好嘈
作者: 反晴空呃人名單    時間: 2012-10-28 16:24:32

如果咁樣個個Po可信性咁低...我覺得要Del左佢..
講到尾都會影響人既信仰
如果有新手睇到入面既名單...但入面可能有D係比人屈
我覺得好唔公平   板主做野
重新一次...我係支持 晴空呃人名單   但太亂黎!!!!!!
THX   
再者我現左會去  晴空呃人名單  亂PO幾個人個名  
睇下大家會係咩感覺   要求跟進!!!
作者: 尐乂風    時間: 2012-10-28 17:02:46

水水bb 發表於 2012-10-28 15:07
唔同意反對囉 有大把人枝持 話明參考 咁認真做咩 認真反對個個通常是昆狗 個人覺得 仲有佢講果d昆狗既人 有 ...

冇你名梗係唔洗認真啦:)假如你得罪某某,某某又好小學雞咁爆你個名係果個名單到
你會點? 你會唔會認真就咁算?你會就咁比人屈?你會唔會搵圖證明自己唔係昆狗:)
如果你證明唔到自己唔係昆狗咁姐係你都係昆狗:)????
作者: 反晴空呃人名單    時間: 2012-10-28 17:21:54

尐乂風
你明白我想講咩 :) 多謝支持 :)

如果個PO係 官方人員  既PO  我都無話可說   但只是一個會員仔..
就影響所有玩家   是否有點離譜?
現在不是 說  我邊個係昆狗 邊個唔係...
個問題係  個Po 好 亂黎  你認真睇一次  冇證無據  都要上名?
人多話係都要上名? 人多=證據? 我開多幾個帳號 不就是嗎??
希望  更多人支持  要開這種Po 希望官方人員開:)  thx
作者: 3C.    時間: 2012-10-28 17:48:13

尐乂風 發表於 2012-10-28 17:02
冇你名梗係唔洗認真啦:)假如你得罪某某,某某又好小學雞咁爆你個名係果個名單到
你會點? 你會唔會認真就咁 ...

I know that feel bro.
同埋可以點用圖證明自己唔是昆狗
作者: 反晴空呃人名單    時間: 2012-10-28 18:41:34

請大家留意   新晴空物語 - 呃人名單 - 希望幫到你地 2012.10.25 已經更新   
本人已經留言

S流星S
紅發
本多
大奶chu

以上全部都係呃人    無圖  Thx
請板主做野:)

有人回我

kenny2883  無圖 咩都得啦  發表於 20 分鐘前

作者: my1ove    時間: 2012-10-28 18:55:42

老實講.咁樣既話唔通次次交易都要影相?
傾句計又要影張相?心計咁高唔好玩game算啦-_-
有時真係未必次次影到相記底圖既…滅罪行動組咩-3-
同埋都係參考姐-3-我我都有個交易係名入面無呃人-3-
作者: 反晴空呃人名單    時間: 2012-10-28 19:15:39

個問題唔係參考不參考問題
第一  開PO 既人 唔係官方人員  但開帶有影響性既PO 本人認為帶有攻擊性
第二 名譽問題  可能有部份人會信一些係比人老屈..但新手睇到呢個PO呢? 個問題係未有呢?
第三 點解有名氣既  就話要有圖  如上 【kenny2883  無圖 咩都得啦  發表於 20 分鐘前】 <----可以自己去 晴空呃人名單  個PO睇
點解我PO 呢班人 就有人不服?  但其他 人氣小D 就要比人 推上去? 唔公平
如果 晴空呃人名單 <---呢個PO咁多 流動不如封左佢  THX 都係個句  GM  板主留意
作者: cgnnnn    時間: 2012-10-28 20:23:45

其實我都認為有呢個post係好 因為可提醒其他玩家
不過我覺得要有圖/証據囉@@
因為如果一個清白既玩家無故俾人屈都幾慘架…:(
作者: 反晴空呃人名單    時間: 2012-10-28 20:30:03

Thx 支持  希望  係官方人員/板主  開呢D Po
一個普通玩家 開一個咁大影響性既Po  真係好亂黎  
作者: 水水bb    時間: 2012-10-28 20:52:40

尐乂風 發表於 2012-10-28 17:02
你會點? 你會唔會認真就咁 ...

唔該自己睇下個個po多唔多人枝持先 仲有我相信開個個po既人唔會咁傻放d冇昆過人既名上去 唔好咁樣諗人地啦 認真??? 咁其實大家咁想要圖又話要証又話要據 咁唔該自己搵下証據証明佢是冇昆過人 自己又搵唔到又叫人搵 總知我相信開個個po既人唔會傻既 個名放左上去既話個個人人品又會好得去邊?
作者: my1ove    時間: 2012-10-28 21:24:12

其實覺得比人屈既上黎放証據同有解釋咪得@@?!
作者: issac_ning    時間: 2012-10-28 23:16:17

不如你直接打你個ac名出黎啦
係到扮咩晒野姐
作者: tammywong101495    時間: 2012-10-28 23:36:17

講真,唔好屈得就屈啦?
冇圖就唔好po假野誤導大眾啦
作者: 呀FunG    時間: 2012-10-29 00:00:20

重點:話明當作參考 信不信你地自己黎確定
不負責任之言論
作者: 反晴空呃人名單    時間: 2012-10-29 02:56:31

重點 不是我是誰
我支持 晴空呃人名單  但不支持沒有證據 這種行為
這了解我文章內說什麼
好明顯個個po係有 流動  
唔好對號入坐  請了解
作者: 3C.    時間: 2012-10-29 09:35:18

呀FunG 發表於 2012-10-29 00:00
重點:話明當作參考 信不信你地自己黎確定
不負責任之言論

晴空呃人名單:有好多野都唔一定要有證據
一句收曬你地皮
作者: pgchicken    時間: 2012-10-29 09:58:03

呢個正正就係有玩家要求官方開個呃人名單區,但我地唔開既原因
作者: 反晴空呃人名單    時間: 2012-10-29 11:25:56

你咁講得..姐係個個都可以開   呃人名單??
個個都可以屈人?
作者: 水水bb    時間: 2012-10-29 12:46:18

反晴空呃人名單 發表於 2012-10-29 11:25
你咁講得..姐係個個都可以開   呃人名單??
個個都可以屈人?

其實是唔是昆狗自己心知咪得囉 洗鬼理人地點諗咩???我開始懷疑YOU是昆狗
作者: 水水bb    時間: 2012-10-29 12:53:30

tammywong101495 發表於 2012-10-28 23:36
講真,唔好屈得就屈啦?
冇圖就唔好po假野誤導大眾啦

其實個個PO有D有圖 仲有有D在GAME到E經有大把人開世號唱佢是昆狗 如果見到既話 唔通唔講比人地知要小心D佢咩 個個PO參考姐 參考參考參考 睇清楚<<<<<< 再加上 佢自己又唔PO相証明D昆狗冇昆過人 自己又冇圖又要人搵圖 好啦! 人地搵左証明個個人是昆狗(在個個PO到) 佢又話屈D昆狗 咁佢講哂啦
作者: 反晴空呃人名單    時間: 2012-10-29 15:36:20

老實講
你由頭到尾都係唔明我開個Po做乜..
你睇清楚先再留言啦  唔好浪費大家時間
作者: 龍雍    時間: 2012-10-29 16:59:57

大佬
九成係你昆九人,怕比人掉上來咋
唔見話D昆狗自己上來平反
洗唔洗開個人上來,做低個名單

返正清者自清,由得你點講
作者: 反晴空呃人名單    時間: 2012-10-29 17:01:09

有你呢句得 清者自清   我都打算開同樣的po  唔好彩既  我都會放名
作者: alexalex2419    時間: 2012-10-29 17:05:55

冇昆狗就冇煩惱~~
作者: 水水bb    時間: 2012-10-29 19:20:07

龍雍 發表於 2012-10-29 16:59
大佬
九成係你昆九人,怕比人掉上來咋
唔見話D昆狗自己上來平反

其實開e個po個個人根本就有勁大可能是昆狗 其實如果冇昆過人 洗鬼開隻新agame 開po? 唔用番自己正身開po? 仲有邊有昆狗會認自己是昆狗? 話我唔明you開e個po做乜? 我明 you開e個po是想人刪番you個名 話you冇昆過人 明白架啦 但昆狗就是昆狗 唔洗唔認
作者: 尐乂風    時間: 2012-10-29 20:17:07

水水bb 發表於 2012-10-29 19:20
其實開e個po個個人根本就有勁大可能是昆狗 其實如果冇昆過人 洗鬼開隻新agame 開po? 唔用番自己正身開po? ...

首先,我唔識版主,亦都唔知佢係咪昆狗
但你憑咩話佢開po=昆狗?
你係咁話支持果個昆狗名單,係咪姐係你係果d人地得罪左你,
就冇證冇據話人地係昆狗?
作者: 反晴空呃人名單    時間: 2012-10-30 11:05:12

THX  支持   我重新講多次   我係支持搞  呃人名單  
但唔該  所有野都有證有據
警察  夠知多黑社會  佢地都想拉曬佢地
但都要有實質既證據   唔明中文 唔識睇PO既  唔好再對號入坐啦
THX
作者: 呀FunG    時間: 2012-10-30 18:51:10

反晴空呃人名單 發表於 2012-10-30 11:05
THX  支持   我重新講多次   我係支持搞  呃人名單  
警察  夠知多黑社會  佢地 ...

所有野都有證有據,good
其實本身就應該等d人post證據出黎
之後俾開post果個寫低番幾多樓係證據

之前都有第二隻game有人開呢d所謂昆狗名單,但又冇證據
俾人嘈兩嘈就已經收工大吉
所以樓主唔洗咁緊張同激動既
作者: otwl007    時間: 2012-10-30 19:17:18

水水bb 發表於 2012-10-28 20:52
唔該自己睇下個個po多唔多人枝持先 仲有我相信開個個po既人唔會咁傻放d冇昆過人既名上去 唔好咁樣諗人地 ...

叫人證明人地無罪,咁樣己經違反無罪推定原則,違反法治wor
作者: di8    時間: 2012-10-30 20:30:31

其實整個呃人名單出黎有好有唔好
好既係你睇完之後同果D人進行交易會小心D
唔好既係會誤會好人係昆狗

或者係呢到我講下我既親身經歷
經歷1: "king少"
其實我之前無見過呢個人, 不過有我招人打雪裂-1果陣佢無啦啦話免費帶升(佢果陣同我同一個公會)
組左佢之後佢打左幾分佢就叫我地一人俾2金佢買水又叫我借隻45%戰騎俾佢, 當然無人借而佢都退左隊 我係因為睇左呃人名單先決定唔借, 呢個係我親身經歷而我係無CAP到圖

經歷2:"趙山河0v0"
上星期呢個人無啦啦入會, 我記得佢係呃人名單到出現過呢個名而我都提醒過部份我熟識既會員朋友, 我地一直對佢都係抱觀望既態度, 希望佢唔係昆狗 終於~就係前日佢又成功問會友借左支MP仗唔還加封鎖, 同樣係無CAP圖

就以上既例子係我既經歷不過無CAP圖大家會唔會信我?

如果俾人誤會左可以上黎解釋下, 就算晴空呃人名單唔理你我地都會理你
而我諗佢知到誤會左人都會更正返, 我都唔知幾時會到我俾人誤會

或者可以加一欄"有待確認", 等有圖証實左真係昆狗先正式升佢上神檯
我相信昆狗昆得一次就會有第二次 上得山多终遇虎
不過就算你幾信果個人都好, 為左保障自己交易果陣都一定要小心因為你唔會知佢幾時會賣AC....

作者: mrtaijai    時間: 2012-10-31 03:50:50

反晴空呃人名單 發表於 2012-10-30 11:05
警察  夠知多黑社會  佢地 ...

其實個人認為你咁樣同反曼果D人一樣
係又反唔係又反
你確定係塝上有名既無實質證據?
我睇佢有最後上線日期既
個個都係街知巷聞既昆狗
相信晴空呃人名單係有用心分析先至放上去
唔好為左一時意氣而令到一個為我地提供防止被騙機會既人唔再做落去
PO就你可信 可以唔信 各有各睇法
你咁嗌根本就口同鼻嗌
希望你可以用客觀分析再決定你再做既野
無錯 無辜比人唱昆狗既人好慘
我曾經都比人唱過 清者自清
有邊個昆狗會認自己昆人?
唔通你每次交易都要影低相?
凡事係要有證據 但 證據唔係時時都有
無謂咁執著 有時有D野 你信就算 唔信就擺
你做人都唔係人講咩你就信架啦
你與其反人 不如幫大家一齊搵邊個係真正既昆狗
避免有無辜既人"塝上有名"咪重好

作者: roseblack    時間: 2012-10-31 13:10:50

有圖有真相
作者: alaintam    時間: 2012-10-31 13:27:47

我相信大家都有分析能力既....
作者: redwilkin    時間: 2012-10-31 14:04:52

為反而反既憤青
作者: 水水bb    時間: 2012-10-31 16:32:12

尐乂風 發表於 2012-10-29 20:17
首先,我唔識版主,亦都唔知佢係咪昆狗
但你憑咩話佢開po=昆狗?
你係咁話支持果個昆狗名單,係咪姐係你係果 ...

我唔想再講了 咁d人交易一定會影相? 唔是個個識得影相架 咁如果佢冇影相 但個個人昆左佢 咁點? 仲有邊有昆狗話自己昆狗 樓主3c 個大名大把人識啦 昆狗一名
作者: 水水bb    時間: 2012-10-31 16:36:11

otwl007 發表於 2012-10-30 19:17
叫人證明人地無罪,咁樣己經違反無罪推定原則,違反法治wor

咁佢咁想要圖咪自己拎圖出來囉 反乜姐 我唔明有咩好反 個個po po果d名好多昆狗 冇屈囉 但樓主講到比人屈咁 佢個名是3c 出面有po唱佢了 再加上佢又冇圖 咁嘈來做乜? 好得閒咩佢??? 何況在個個po既昆狗名 我經常玩game見到d人狂唱or朋友講要小心d某個人 咁樓主冇圖証明自己唔是昆狗 咁又要人拎圖証明自己是昆狗 唔公平喎 再加上you 認為個個人交易前一定會影相? 咁如果佢冇影相 但you昆左佢 咁點算? 冇事發生過??^^
作者: 水水bb    時間: 2012-10-31 16:40:52

mrtaijai 發表於 2012-10-31 03:50
其實個人認為你咁樣同反曼果D人一樣
係又反唔係又反
你確定係塝上有名既無實質證據?

樓主個名好似似3c大哥喎 出面e經有po唱佢架啦 我之前估到佢是3c 但我廢事講出來又比佢話我又屈佢 佢開po跟住用3c 回 自己回自己既po 超低能囉佢 我同意you說的話 個個po只是參考 信又得 唔信又得 冇人話一定要信or有名既一定是昆狗 個樓主睇d唔睇d 我懷疑佢隻眼有d問_題
作者: 尐乂風    時間: 2012-10-31 16:57:50

水水bb 發表於 2012-10-31 16:32
我唔想再講了 咁d人交易一定會影相? 唔是個個識得影相架 咁如果佢冇影相 但個個人昆左佢 咁點? 仲有邊有 ...

咁我開post "壇名水水bb 正一大昆狗:)昆我1000點:) "
由於我唔識cap圖...所以我冇cap到:X大家小心d啊!!!!!
記住~佢唔會話自己係昆狗架:)希望個個都認得佢啦:D ""
作者: 水水bb    時間: 2012-10-31 17:11:05

尐乂風 發表於 2012-10-31 16:57
咁我開post "壇名水水bb 正一大昆狗:)昆我1000點:) "
由於我唔識cap圖...所以我冇cap到:X大家小心d啊!!!! ...

我冇you咁低能 要唱慢慢唱 超唔講道理囉 you依d咪叫所謂既屈狗囉 講到樓主好似比人屈咁on_理解能力超_ 0n_
作者: mrtaijai    時間: 2012-10-31 19:32:00

尐乂風 發表於 2012-10-31 16:57
由於我唔識cap圖...所以我冇cap到:X大家小心d啊!!!! ...

你試下A_A
作者: 反晴空呃人名單    時間: 2012-11-1 11:12:35

有冇人知水水bb  game咩名?@@
我試下推佢上去睇佢泠唔泠靜到   
好期待  佢既反應
作者: 尐乂風    時間: 2012-11-1 11:16:05

水水bb 發表於 2012-10-31 17:11
我冇you咁低能 要唱慢慢唱 超唔講道理囉 you依d咪叫所謂既屈狗囉 講到樓主好似比人屈咁on_理解能力超_ 0n ...

你冇我咁低能你又開po-3- 笑大人個口啦你
作者: 尐乂風    時間: 2012-11-1 11:16:42

mrtaijai 發表於 2012-10-31 19:32
你試下A_A

我根本冇諗住開-_-v 我想問下佢感受姐...點知話人低能又係佢
問po話人又係佢 lol 認真笑左....
作者: 反晴空呃人名單    時間: 2012-11-1 11:17:24

佢可能係  晴空呃人名單 分身黎  係咁 護主  kai子
作者: 尐乂風    時間: 2012-11-1 11:22:52

水水bb 發表於 2012-10-31 17:11
我冇you咁低能 要唱慢慢唱 超唔講道理囉 you依d咪叫所謂既屈狗囉 講到樓主好似比人屈咁on_理解能力超_ 0n ...

講真-3-由頭到屈我冇諗住開po
我知你係支持,但你冇理由係到話d唔支持既人姐-_-v
你有point時我地都有point
我咁講係希望你可以諗下如果話冇cap圖就比人屈?你會點?
你識話我低能咁你又開?
認真冇諗會過引起罵戰,po我就唔會開,但我希望你山左個po佢:)
廢事搞咁多野啦下
作者: 反晴空呃人名單    時間: 2012-11-1 11:30:16

起低啦支持呀   
班人完全唔睇po  文盲
作者: 水水bb    時間: 2012-11-1 17:47:29

反晴空呃人名單 發表於 2012-11-1 11:30
起低啦支持呀   
班人完全唔睇po  文盲

收_啦 白_仔 咩叫文盲呀? 依家邊個唔睇po先? 邊個做埋d低能野先? 出面有you個大名啦 3c大哥 知道啦 出哂名 周街知啦 昆狗一名 仲有我在晴空只是一位唔受注目同唔識朋友既人 我個公會自己開 唔比人入 唔好屈得就屈 you成日話人屈you you依家又屈人 鬼有人信咩 白_仔
作者: 水水bb    時間: 2012-11-1 17:51:29

尐乂風 發表於 2012-11-1 11:22
講真-3-由頭到屈我冇諗住開po
我知你係支持,但你冇理由係到話d唔支持既人姐-_-v
你有point時我地都有poin ...

明白~ 修改了 但樓主人品一定唔會好得去邊 依樣野一定是 開埋d膠po 出面d po有佢個大名啦 咁大家話信邊個啦 信佢冇昆過人定信佢昆狗 始終冇昆過人既話 心知就得 洗乜理人地點諗 我超唔明白
作者: helix5b28    時間: 2012-11-1 18:36:06

水水bb 發表於 2012-11-1 17:47
收_啦 白_仔 咩叫文盲呀? 依家邊個唔睇po先? 邊個做埋d低能野先? 出面有you個大名啦 3c大哥 知道啦 出哂 ...

呀MR.水水BB..
奇實我都唔多想插手落ED SO 周屎到煩野- -
但係你D字可唔可以尊重下人,
尐乂風 講得好,你有point時人地都有point
唔係人地同你立場唔同你就話人【詞語過濾】話人低B叫人收皮?
講真,我都支持樓主,
呢個AGAMES譠風氣唔知點解咁鬼怪,,
一堆人鬧GM,鬧鬧鬧,成個譠唔計上次活動打功略,想搵半篇睇完有用的野都冇,
我有想改變佢,有一排都見到我成日主動答人野,打下所謂功略/提示好,
但係得我一個有鬼用咩,我心淡,
見到個昆狗名單,心諗個個譠都好彩有D咁的人,
但係我睇落去,
一堆就咁話,''XXX係昆狗,昆我10000點!!!!!冇CAP到圖'''
諸如此類真係唔小,但係樓主(晴空呃人名單)照打上去個夠單到,
好啦,到有人比人屈想晴清,係個名單到同樓主講,冇改,
個條友9成9就係呢個樓主吧?
跟住,就有左呢個PO.
奇怪的係,呢個樓主明明就係話,想個個樓主查一查先放上去,
但係一大堆人就係到話,''你係昆狗呀,反反反DEL DEL DEL,唔想比人唱就係啦你''
諸如此類,真係唔小
我心諗,都幾好笑- -明明樓主都係想晴空呃人名單完善D,公信力高D,唔係比人尋仇的功具姐,
一大堆樓人就話樓主昆狗...?
好啦,到樓主用心睇曬個名單D回應,覺得有人惡意中傷,
要求DEL PO,好正常吧..?
樓主都冇做錯咩姐下話..??
我都知個名單某程度上係有用的,但係大家都係想佢完善D,唔會老屈人姐..

好了,最好笑個個係你講D野,
如果我真係冇昆人,但係某條友有仇,
條友放左我個名上泥AGAME話我係昆狗比人上埋名單,
我要點正明自己''冇昆人''????
或者殺人案會有咩''不在場正明'',
但係玩GAME做昆狗真係會有呢D可以''正明自己冇昆人''呢??
就算係法律,都係''疑點利益歸於被告''就告唔入啦下話...??
咁的話,呢個GAME係唔可以正明以''正明自己冇昆人''的話,
係米查佢有冇昆人個陣要仔細D呢?
又或者,呢個細界出現左分身術,冇論你係邊到都可以殺人,
咁有條友比人殺左,
係米要告個陣查仔細D呢??

作者: 反晴空呃人名單    時間: 2012-11-1 18:45:57

撐56樓   你都明我講咩-0-
我一開始都無打算嘈交..係D人唔睇PO  嘈嘈嘈
我只不過想叫 晴空呃人名單  可以做得  指細D
咁就比人嘈,唉
E+ D人唔睇PO  一味 人吊就跟住吊  
網路世界 小學雞 文盲  文化 一日比一日多
作者: 龍雍    時間: 2012-11-1 18:59:57

宜家你有破壞
冇建設

你有做過咩係值得人信你講

起碼人地有攪個名單出來係好多都有證有據
你呢?

語言係有份量的
廢人講百句都冇人聽
勁人一句你就要收聲

日夜係到攪埋呢D野
作者: 龍雍    時間: 2012-11-1 19:02:12

屈又點?
我都話你咁得閒就屈曬我所有人物
一共40隻

你又可以點

有人信咩
作者: 龍雍    時間: 2012-11-1 19:04:48

最後一句
先撩者賤呀

作者: 反晴空呃人名單    時間: 2012-11-1 19:32:45

又一個文盲東西   
唉   對呢個網路真係心淡
小學雞 增長得真多
作者: 水水bb    時間: 2012-11-2 07:31:23

反晴空呃人名單 發表於 2012-11-1 19:32
又一個文盲東西   
唉   對呢個網路真係心淡
小學雞 增長得真多

you話自己???? 邊個小學雞開埋d膠po先??? you根本是3c 我有好多朋友咁講
作者: 水水bb    時間: 2012-11-2 07:34:55

helix5b28 發表於 2012-11-1 18:36
呀MR.水水BB..
奇實我都唔多想插手落ED SO 周屎到煩野- -
但係你D字可唔可以尊重下人,

我話佢白_仔 低_ 是因為佢開埋d膠po 但個個po好似比人刪左了 you可能見唔到 you see現在出面佢開個個po 屈左幾多人 做埋d白_野 ok you話我唔尊重人 其實我e經好尊重 我冇打個d野出來 我只是打_ 我唔想嘈咁多 佢話我識晴空呃人名單 跟本冇可能 佢成日講到d人屈佢咁 佢自己咪又屈人 再加上有好多人話佢是3c  咁既情況 大家會信咩? 再加上d人交易唔一定次次有影相 如果佢冇影到相 咁點? 冇野發生過??^^
作者: 反晴空呃人名單    時間: 2012-11-2 08:59:33

你多朋友話我係3C?
第一 朋友  同 網友  希望你分清楚  唔好亂用詞語
第二 你D朋友/網友  話乜就係乜?  如果你D朋友同你講  食屎會聰明D  你會食?? 我諗100%你會食  ....食屎狗xDDDDD
我問你一樣野  點解呢條  晴空呃人名單  話邊個係昆狗就係昆狗?  
佢有證據咩?  你睇番PO啦  佢比我D證據 全部都係文字  可信性 去到邊?
如果現實世界  你同警察講  邊個邊個殺左人  但無證據  警察 只聽你既 故仔  咁個警察都跟你去拉人?  KAI子  用下個腦啦
呢家我係叫   晴空呃人名單  每個名單上既人  比番D 證據黎 如果唔係 就DEL左佢啦  
你係未咁Q樣都唔Q明呀?? 小學雞   人+火=你 <----我教你啦  唔好YOU YOU  YOU 啦  文盲   
作者: pgchicken    時間: 2012-11-2 10:54:25

此post成罵戰帖,關帖處理

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2