AGAMES 討論區

標題: 曙光版以後點算=口= [打印本頁]

作者: 幻乂影    時間: 2008-8-23 12:59:05     標題: 曙光版以後點算=口=

兩個版主都走哂=.=.....
作者: 俠客    時間: 2008-8-23 13:01:12

本王可以作返冇人理= =
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-8-23 13:43:41

叫之前某d搞事份子做版主比得lo=v=
作者: jimmylo    時間: 2008-8-23 20:01:10

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-8-23 13:43 發表
叫之前某d搞事份子做版主比得lo=v=

係咪我呀????
作者: egg123    時間: 2008-8-23 20:10:59

俠客,
雖然板主唔理你,
但係我地會理你XD
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-24 01:18:17

不如叫管大做版主= ="" (被管大打死
作者: 幻乂影    時間: 2008-8-24 13:27:35

原帖由 lamxdxd 於 2008-8-24 01:18 發表
不如叫管大做版主= ="" (被管大打死

你on最多=.=....
作者: 熊貓大王    時間: 2008-8-24 13:29:59

總在線時間排行(小時) 本月在線時間排行(小時)
lamxdxd  1071.5 lamxdxd 152.5
godzilla  758.83 zerofreefly 122.83
zerofreefly  494.67 godzilla 85.33
micky977〥  421.67 abg4b10 79.67
S!U楓  311.67 db仔仔 73.83
笨BE  308.67 micky977〥 71.33
隱形人  292.83 笨BE 71.17
天天戀﹏。  262.83 S!U楓 57.17
熊貓大王  241.33 隱形人 56.33
abg4b10  238 斷情 48
斷情  232.5 *緋雪夜* 46
幻乂影  212.17 平安 46
*緋雪夜*  207 幻乂影 45.5
幻滅乂暗殺  194.67 天天戀﹏。 44.17
杰仔  189.67 QvQ 44
andy551620  185.17 sinson 42.5
egg123  182 stubid 39.5
俠客  173 kwokut 37.83
肥bb  164.83 杰仔 37.67
吹水仔  164.33 funfun200 36.83
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-24 13:32:18

原帖由 幻乂影 於 2008-8-24 13:27 發表

你on最多=.=....

上得最多又點=口=
5係想我去做下化= =?
作者: 影影    時間: 2008-8-24 13:35:06     標題: 回復 3# 的帖子

夜小好似好唔服= =
作者: db仔仔    時間: 2008-8-24 17:55:45

lam姐通頂架= =?我早上7點開到夜晚8點= =...
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-24 17:56:45

原帖由 db仔仔 於 2008-8-24 17:55 發表
lam姐通頂架= =?我早上7點開到夜晚8點= =...

我5通頂
但只要有開電腦+有得上網就一定會上AGAME同GAME
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-8-24 19:57:09

原帖由 jimmylo 於 2008-8-23 20:01 發表

係咪我呀????

你係邊過@@?講個game名來聽下
唔係好記得= =但右好似有印象
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-8-24 19:58:22

原帖由 影影 於 2008-8-24 13:35 發表
夜小好似好唔服= =

之前某d搞事份子搞事=_=呢加就潛曬水
仲以為佢地好想做版主tim~
作者: 笨BE    時間: 2008-8-25 00:00:45

我覺得  個D挑撥離間 既人想做多D@@!
作者: 俠客    時間: 2008-8-25 10:17:53     標題: 回復 5# 的帖子

版主理我仲咩﹖我只不過系路人甲
作者: egg123    時間: 2008-8-25 10:31:58

你唔係叫路人甲==
你係叫路人俠客甲
作者: 俠客    時間: 2008-8-25 10:35:13

總之5洗理我la= =
我系黎做生意
作者: egg123    時間: 2008-8-25 10:37:24

商人加油bor =口=
提醒你先=口=
市價下跌@@
作者: 俠客    時間: 2008-8-25 11:50:29

wakaka,你當我系白痴商人= =
早就知道la
作者: S!U楓    時間: 2008-8-25 16:13:10

原帖由 笨BE 於 2008-8-25 00:00 發表
我覺得  個D挑撥離間 既人想做多D@@!

你咁講...你係唔係想做呢...
冇野架...只係問問姐..並無他意
作者: 笨BE    時間: 2008-8-25 17:10:30

對做呢個版  版主 一D興趣都冇
何況 E經做緊 某某論壇版主
冇時間
作者: 妖狼    時間: 2008-8-26 07:54:57

唉~好鬼無聊呀d狗仔=.=迫左人走而家冇人做版主~d狗仔又潛晒水@@
叫返d狗仔出黎俾人罵下啦@@~
冇狗仔版主俾人罵個個都訓唔著嫁@@~
我做左廿幾年人今時今日先知道原來版主係要黎俾人罵的=.=f~
作者: 段天    時間: 2008-8-26 10:20:52

唔好意思 我真係好悶囉 呀傻影唔撈依家我點搵人笨!!!
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-8-26 12:37:10

原帖由 笨BE 於 2008-8-25 17:10 發表
對做呢個版  版主 一D興趣都冇
何況 E經做緊 某某論壇版主
冇時間

嗯@@之前見你成日係度搞風搞雨搞屎棍
仲以為你好想做tim=V=呢加有機會比你做~又話冇興趣@@?
你都幾掂下:victory: 我仲諗住等你做左之後學下你搞d事出黎tim/__\
作者: 笨BE    時間: 2008-8-26 22:25:23

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-8-26 12:37 發表

嗯@@之前見你成日係度搞風搞雨搞屎棍
仲以為你好想做tim=V=呢加有機會比你做~又話冇興趣@@?
你都幾掂下:victory: 我仲諗住等你做左之後學下你搞d事出黎tim/__\ ...

哇-0-''原來版主做錯野  我地投訴  叫佢道歉
叫做搞風搞雨搞屎棍/333\  你真係勁=]
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-8-26 22:40:39

原帖由 笨BE 於 2008-8-26 22:25 發表

哇-0-''原來版主做錯野  我地投訴  叫佢道歉
叫做搞風搞雨搞屎棍/333\  你真係勁=]

你話冇比冇lo=v=係你角度岩曬架嘛~
不如你又講下你係咩版版主?等我間唔中又拉下人上去發下言講下野:D
作者: 笨BE    時間: 2008-8-26 22:48:26

你冇睇版規???吾準宣傳其他論壇呀哥哥
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-8-26 22:50:48

原帖由 笨BE 於 2008-8-26 22:48 發表

呀,唔好意思bo,我不嬲唔會理咩版規
點都好喇~恭喜你成功了:handshake
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-26 22:54:38

原帖由 笨BE 於 2008-8-26 22:48 發表

直接pm論壇條link比第2個5得= =??
作者: 笨BE    時間: 2008-8-26 22:54:51

成功咩@@?  迫走佢-0-?  人地話  有私事自己吾做架BO._.
做版主做到佢咁吾公正  早走早著*0*
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-8-26 22:57:28

原帖由 笨BE 於 2008-8-26 22:54 發表
成功咩@@?  迫走佢-0-?  人地話  有私事自己吾做架BO._.

做人做到你咁狗~早死早著*0*
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-26 22:57:54

原帖由 笨BE 於 2008-8-26 22:54 發表

咁不如你做吧..想睇下你做d野點「公正」法..
不過e度只不過係一個細壇..難度應該5大吧?
作者: 笨BE    時間: 2008-8-26 23:00:20

吾做._. 呢隻GAME  我好明顯  吾倨某2個團=]
同埋我做個D  吾係GAME論壇-3-

哇-0-小緣哥哥咒人死@@!  SO  黑心=]=]
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-26 23:01:00

原帖由 笨BE 於 2008-8-26 23:00 發表

咁係大壇定細壇做= =??
細壇冇咩挑戰性...大壇先夠刺激~
作者: 笨BE    時間: 2008-8-26 23:04:58

我諗大掛-0-''因為應該冇乜人 未聽過個論壇名
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-8-26 23:05:28

原帖由 笨BE 於 2008-8-26 23:00 發表

咁比岩lo~叫d人一齊反我比得lo=V=
再唔係叫人扣埋我分嘛~反正我唔會理會呢d~
我唔似版主咁冇言論自由~我只係普通<會員>~
我講野係咁直~唔好意思bo
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-26 23:06:52

原帖由 笨BE 於 2008-8-26 23:04 發表
我諗大掛-0-''因為應該冇乜人 未聽過個論壇名

冇乜人又未聽過壇名..十成九細壇- -
大壇係多人上,又多人知,發帖量高,上線人數多先係叫大壇
作者: 笨BE    時間: 2008-8-26 23:14:15

我都想死好耐/___\死吾去
生勾勾係到~~~  .__.''

LAM牙''  吾知  X 男 X 女   算吾算 細壇.__.??
作者: 吹水仔    時間: 2008-8-26 23:17:38

點解好似離晒題咁- -
雖然e到可以離題- -
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-26 23:18:07

原帖由 笨BE 於 2008-8-26 23:14 發表
我都想死好耐/___\死吾去
生勾勾係到~~~  .__.''

LAM牙''  吾知  X 男 X 女   算吾算 細壇.__.??

連壇名都未聽過...
睇黎都5算大壇=0=
作者: 笨BE    時間: 2008-8-26 23:21:07

SD左比U   自己去望下*0*
出街=]  小緣  慢慢咒我死吧XD
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-8-26 23:25:25

原帖由 笨BE 於 2008-8-26 23:21 發表

ok!!!!!!!!!!!!!!!xDDDDDDDDDDDDD
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-26 23:26:04

原帖由 笨BE 於 2008-8-26 23:21 發表

上左yahoo搵,,,但係個壇load得爆慢!!
作者: S!U楓    時間: 2008-8-27 00:06:37

原帖由 笨BE 於 2008-8-26 23:14 發表 我都想死好耐/___\死吾去生勾勾係到~~~  .__.''LAM牙''  吾知  X 男 X 女   算吾算 細壇.__.??
乜呢個論壇既女版主...唔係全部都係D俾人話「死姣西」既人做架咩?!
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-8-27 00:08:17     標題: 回復 39# 的帖子

哦@@呢個forum ok大啵...lam你唔係神通廣大架-.-唔一定係你知既forum先叫大

作者: lamxdxd    時間: 2008-8-27 00:19:15

原帖由 天天戀﹏。 於 2008-8-27 00:08 發表
哦@@呢個forum ok大啵...lam你唔係神通廣大架-.-唔一定係你知既forum先叫大

因為我上開d壇都係得幾個- -
加上自從入左黎agame之後...冇乜點再玩其他壇
作者: 熊貓大王    時間: 2008-8-27 13:19:08

forum我所知的東東很少

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2