AGAMES 討論區

標題: 大家小心呢個昆狗 問人借野 人地唔借 就唱人地昆佢 [打印本頁]

作者: adgjlzc123    時間: 2012-10-21 16:29:25     標題: 大家小心呢個昆狗 問人借野 人地唔借 就唱人地昆佢

昆狗 小卡 62LV神無 佢問人地借200金同藍字30%戰鬥鳥 人地唔借 就系60`65LV頻 唱人地昆佢 e+佢問人地借野 中系到唱人地 你地覺唔覺佢有D問題 以為自己好勁開世頻 大家小心D佢 唔好借野比其他人 E+好多昆狗 問人借野 借完唔還先死
作者: 提淽    時間: 2012-10-21 16:30:54

62 LV 最多可以系64頻,btw謝提醒
作者: adgjlzc123    時間: 2012-10-21 16:38:45

提淽 發表於 2012-10-21 16:30
62 LV 最多可以系64頻,btw謝提醒

小心D 唔好隨便借野比人就OK:X
作者: 楓煞    時間: 2012-10-21 16:39:02

謝提醒
作者: adgjlzc123    時間: 2012-10-21 16:39:49

楓煞 發表於 2012-10-21 16:39
謝提醒

^^小心D 唔好隨便借野比你D朋友 信得過就借:X
作者: SIU_YA    時間: 2012-10-21 17:06:24

唔好扭曲事實 事實係king少借左小卡200金同30%藍雀戰騎

king少唔還 小卡先至唱佢

相信有好多人都知小卡份人係點

心照樓主

作者: edmund2009    時間: 2012-10-21 17:06:37

我可以提供既係我曾經將隻藍雀同小卡隻金龍交易過,至於E家佢有冇賣過出去或者同其他人換過就唔知啦

至於,如果比人昆過,唔該提供一下圖片比較實際,天方夜譚都係於事無補。

我相信晴空內部既電腦數據可以証明應該可以查到既。

再唔係就咁啦!
---------------------------- 聯 絡 防 止 科 技 罪 案 小 組 ---------------------------
我 們 的 郵 寄 地 址 如 下 :
香 港 灣 仔
軍 器 廠 街 一 號
警 察 總 部 大 樓 二 十 二 樓
香 港 警 務 處 商 業 罪 案 調 查 科
防 止 科 技 罪 案 組
防 止 科 技 罪 案 小 組 可 以 經 由 以 下 電 話 號 碼 聯 絡 :
主 管 : 黃 鴻 虎 偵 緝 高 級 督 察
副 主 管 : 梁 永 昶 警 長
Telephone: (852) 2860 5012
Fax: (852) 2328 7128
你 可 以 透 過 電 郵 cpu-tcd@police.gov.hk 聯 絡 防 止 科 技 罪 案 小 組
加埋條法例比埋你地睇先:
章: 200 標題: 刑事罪行條例 憲報編號:
條: 161 條文標題: 有犯罪或不誠實意圖而取用電腦 版本日期: 30/06/1997
(1) 任何人有下述意圖或目的而取用電腦─
(a) 意圖犯罪(不論是在取用電腦的同時或在日後任何時間);
(b) 不誠實地意圖欺騙(不論是在取用電腦的同時或在日後任何時間);
(c) 目的在於使其本人或他人不誠實地獲益(不論是在取用電腦的同時或在日後任何時間);或
(d) 不誠實地意圖導致他人蒙受損失(不論是在取用電腦的同時或在日後任何時間),
即屬犯罪,一經循公訴程序定罪,可處監禁5年。
(2) 就第(1)款而言,“獲益”(gain) 及“損失”(loss) 的適用範圍須解釋作不單擴及金錢或其
他財產上的獲益或損失,亦擴及屬暫時性或永久性的任何該等獲益或損失;而且─
(a) “獲益”(gain) 包括保有已有之物的獲益,以及取得未有之物的獲益;及
(b) “損失”(loss) 包括沒有取得可得之物的損失,以及失去已有之物的損失

所以大家唔好以身試法
作者: 提淽    時間: 2012-10-21 17:10:15

edmund2009 發表於 2012-10-21 17:06
我可以提供既係我曾經將隻藍雀同小卡隻金龍交易過,至於E家佢有冇賣過出去或者同其他人換過就唔知啦 {:fun0 ...

做得好,交比人去查就真相大白
作者: DENNIS    時間: 2012-10-21 20:23:45

good.
作者: KOBITUNG    時間: 2012-10-22 11:41:40

edmund2009 發表於 2012-10-21 17:06
我可以提供既係我曾經將隻藍雀同小卡隻金龍交易過,至於E家佢有冇賣過出去或者同其他人換過就唔知啦 {:fun0 ...

你咪一【詞語過濾】樣天方夜談 晒9氣
至於你地兩個既然唔係咁friend就唔好交換啦
又要冇錢又要威威哥 自己買晒2隻野咪唔駛咁煩囉

作者: jacky01260326    時間: 2012-10-22 14:30:46

我尋日開我隻60分身去互頻收白狐 見到小卡唱人話佢自己比人昆
作者: edmund2009    時間: 2012-10-22 19:31:59

錯文
作者: edmund2009    時間: 2012-10-22 19:34:27

KOBITUNG 發表於 2012-10-22 11:41
你咪一【詞語過濾】樣天方夜談 晒9氣
至於你地兩個既然唔係咁friend就唔好交換啦
又要冇錢又要威 ...

為什麼你的閱讀理解好像出了一些問題?
第一,我不是將藍雀交換而是交易,兩種方法是不同層次。
第二,我什麼時候說我自己沒有錢?什麼時候讓你產生我要「威威哥」?
第三,何以見到我是天方夜譚?資料完全齊全,你可以打電話或傳送電郵確認。
我都不在意你連字都可以打錯,【詞語過濾】字不知如何輸入就先學多幾年倉頡吧!
連天方夜譚都可以打錯就真是要惡補一下中國語文了

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2