AGAMES 討論區

標題: 晴空昆狗橫行, 有圖有真相:(大家要小心 [打印本頁]

作者: elkie8888    時間: 2012-10-11 15:44:07     標題: 晴空昆狗橫行, 有圖有真相:(大家要小心

今日掛檔見到E+ 的昆狗已經自認自己係明昆來昆人錢, 還有苦主比人昆左爆世P,昆狗都有理冇理咁你爆世界我繼續放你的野>w<GM E+ 晴空外掛又多, 雙開又多, 連昆狗都多,希望GM 可以正視下哩個問題, 唔好再令咁多人受害:(

作者: 晴空呃人名單    時間: 2012-10-11 16:34:24

乜有外掛既咩 可以提供名單?
作者: 晴空呃人名單    時間: 2012-10-11 16:36:15

昆狗隻隻game都多 自己吾好亂敢信人就得
作者: elkie8888    時間: 2012-10-11 16:51:00

晴空呃人名單 發表於 2012-10-11 16:34
乜有外掛既咩 可以提供名單?

有:(我拍左視像, 但討論區登唔到出來:(
作者: 呀FunG    時間: 2012-10-11 17:43:03

kychung
唔係呀嘛,點解呀
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-10-11 18:07:09

wa依家仲有咁多騙子既@@
ps 依家仲有外掛咩?@@ 同埋雙開有咩負面既地方呢?雖然我唔識雙開,但如果可以既話我都希望呢隻game可以俾人雙開
作者: 磨菇義大利飯    時間: 2012-10-12 03:35:22

估唔到咁到上到論壇...

說實話,本人為圖中於區頻講「明昆」之紫花苜蓿,但就本人所知「明昆」一事當中並未有人受騙

如果你/你所認知之人仕被本人紫花苜蓿騙取金錢/虛擬物品的話,建議你/陪同該受騙之人仕到就近警署報案/備案

而唔係向論壇呢度講風涼話
作者: issac_ning    時間: 2012-10-12 14:14:04

個kychung 係昆人家
個ac本身係我家 條友收我ac之後話網上銀行過數俾我 點知原來佢整假圖
大家小心 唔好收佢d金 我100%你過完數無金
大家如果見到kychung online 請通知大奶chu
我每日出世頻等佢出名
作者: elkie8888    時間: 2012-10-12 16:17:59

磨菇義大利飯 發表於 2012-10-12 03:35
估唔到咁到上到論壇...

說實話,本人為圖中於區頻講「明昆」之紫花苜蓿,但就本人所知「明昆」一 ...

第1 奶仔比人昆左野,佢爆世P昆狗繼續放野,係事實唔係風涼話
第2 你話明昆,好采的係冇人咁笨比你昆左, 唔代表我又講風涼話
第3 其實你明唔明咩叫風涼話?我開哩個POST 係唔想有人再比人昆

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2