AGAMES 討論區

標題: 老公jaii 呢個人出完膠價 我話吾放 比佢吊我老x丫>_< [打印本頁]

作者: 乂婗嬉乂    時間: 2012-10-6 18:44:34     標題: 老公jaii 呢個人出完膠價 我話吾放 比佢吊我老x丫>_<

老公jaii /-`SINYEE;$  歪曲事實果個係你丫..吾該 你識出p0我吾識咩._."^^

你出d甘既膠價 甘我話吾放比你  我丫媽係咪就要比你問候丫?

你仲好意思話我 鬧你-0- 你心知肚明喇 ok!..

你估你係AGAME出個PO 你就岩咩 ..算吧拉你 吾想再同你嘈..

留番d力黎上進升lv喇.. 別煩著我-_- plZ...88

作者: -`SINYEE;$    時間: 2012-10-6 20:05:49

價又糸你叫我出:O 吾知價=膠價=要比你鬧O N 9 ?
你周圍歪曲事實~不如叫GM比你睇反聊天紀錄啦?
糸我出左價之後你話我O N 9先!講完又冇膽認?
我由頭到尾冇講過"吊"呢個字眼!你吾好再加多D野落去?
我糸互頻收野甘奈.如果你糸一句吾放甘簡單就吾會嘈啦!
同埋我都未試過收野收到比人鬧:( 你仲惡人先告狀?
你面皮真糸好厚囉:X 糸味事實你自己知!嘈都哂氣898
作者: 呀FunG    時間: 2012-10-6 20:39:51

好心預左要公開評理就CAP定圖留底啦= =......
作者: my1ove    時間: 2012-10-6 21:02:39

大家無圖無真相- -
真係難分你我
作者: 乂婗嬉乂    時間: 2012-10-6 21:42:18

呀FunG 發表於 2012-10-6 20:39
好心預左要公開評理就CAP定圖留底啦= =......

我比佢吊完老X 都冇話開P0係到嘈既W0R
係佢甘得閒係到開P0打字嘈著哂-_-".
佢開先 我咪開下 當陪佢傾下計囉

作者: 乂婗嬉乂    時間: 2012-10-6 21:45:35

-`SINYEE;$ 發表於 2012-10-6 20:05
價又糸你叫我出:O 吾知價=膠價=要比你鬧O N 9 ?
你周圍歪曲事實~不如叫GM比你睇反聊天紀錄啦?
糸我出左價之 ...

..你出完300G 之後已經答你吾放拉..甘你仲密我托也? 仲要吊我老X W0R.
吾通我仲同你講多謝-.-? 你訓醒未也? 小姐^^
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2012-10-6 22:19:20

ED POST如果沒證據我通常撐被動個個。
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-10-6 23:59:09

下次CAP圖,同埋有圖先開POST吧 好難評理 而且打機姐 何必打到一肚火 睇開D 唔好嘈交啦 大家都係斯文人  :(
作者: 呀FunG    時間: 2012-10-7 09:42:18

咁佢開先又要冇圖就係佢問題啦

樓主今次我比較信你多d
老公jaii 呢個人,我互頻見過幾次,星空見過一次
佢份人係點...我唔作評論啦
作者: jacky01260326    時間: 2012-10-7 14:25:06

我晴空down成23個鐘:( 求解 卡住左0.7GB
作者: dizidizi511    時間: 2012-10-7 15:10:19

作者: YAU♥.    時間: 2012-10-7 16:07:59

sup 乂婗嬉乂  la
之前代fd同你交易過 100% 可信
吾似某d人100金都好昆
作者: YAU♥.    時間: 2012-10-7 22:34:43

乂婗嬉乂
我fd同我講
佢話100金豪比d昆狗
之前係互頻成日見到佢2個同人嘈
作者: bibio3o    時間: 2012-10-8 10:24:14

有我支持你@@
放心:$
作者: SIU_YA    時間: 2012-10-9 06:03:55

其實打機姐 拉人地老母出黎已經唔岩 仲要開PO嘈人...

又呃人咁多野 為乜... 我支持你
作者: yanchon1314    時間: 2012-10-11 17:57:09

十卜樓主啊.!!信你都吾信佢真系
不過小心D人地話識你真人啊..XD人地呢..住美國既人都識XD
幾把炮
作者: BaByLaMJaL    時間: 2012-10-11 18:39:12

100金買佢人品-_-抵到爆
作者: 小小明    時間: 2012-10-12 00:50:48

1句講哂..話你【詞語過濾】就驚你嬲老公jaii..
你同條女係咪同1個人我5知
你兩個係【詞語過濾】呢個事實係晴空出現左很久了
作者: bibio3o    時間: 2012-10-25 09:46:59

上邊條友好叉煩
婗嬉不嬲唔講開粗口-_-
識開你GE心都知:$

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2