AGAMES 討論區

標題: Hand機 求救 [打印本頁]

作者: 鈴木    時間: 2012-10-3 23:11:42     標題: Hand機 求救

話說小弟之前一直使用NOTEBOOK去挽晴空
一直冇任何問題...打戰場會戰等等都唔會LAG.
更加唔會出現Hand機既情況

但經過10月3號(今日)更新後
就頻頻出現hand機情況
ONLINE幾分鐘之後就會HAND

想問下晴空會唔會同某D程式相撞.排斥等等既情況

或者有咩方法可以解決

作者: Hin0    時間: 2012-10-3 23:23:01

me too-v-  同樣問題~gm~
作者: butter._.    時間: 2012-10-3 23:40:15

+2 -3-
作者: 涼粉    時間: 2012-10-4 00:25:49

睇下關唔關display card事~?

2. 修正部分ATI顯示卡,會發生異常破圖的問題。
作者: pgchicken    時間: 2012-10-4 10:26:13

請提供硬體配備
作者: di8    時間: 2012-10-4 13:10:47

我無事....除非我同時開2隻ONLINE GAME.....
作者: 鈴木    時間: 2012-10-4 22:18:02

暫時只能提供電腦型號..因為依家發現新問題..顯示器不能正常運作
型號:BENQ Joybook S41
同原廠規格既分別應該只有由WINDOW VISTA轉左WINDOW 7

作者: 鈴木    時間: 2012-10-4 22:21:15

pgchicken 發表於 2012-10-4 10:26
請提供硬體配備

暫時只能提供電腦型號..因為依家發現新問題..顯示器不能正常運作
型號:BENQ Joybook S41
同原廠規格既分別應該只有由WINDOW VISTA轉左WINDOW 7

作者: 鈴木    時間: 2012-10-4 22:23:59

涼粉 發表於 2012-10-4 00:25
睇下關唔關display card事~?

2. 修正部分ATI顯示卡,會發生異常破圖的問題。

唔係破圖係成部腦HAND
平時我就GM同RC一齊開既.冇任何問題
但依家就係開RC冇事.開GM會HAND機
作者: 鈴木    時間: 2012-10-5 16:20:54

推一推.求幫手

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2