AGAMES 討論區

標題: 點解要限制時間拎月餅連交易都唔比!? [打印本頁]

作者: 幻乂魂    時間: 2012-9-26 16:52:00     標題: 點解要限制時間拎月餅連交易都唔比!?

橫掂玩家只能每天拎取1個月餅
為何要限制呢?

作者: 收入    時間: 2012-9-27 02:58:00

今次竟然出04年果個中秋活動    但少了個神殿戰呢    同埋我都覺得點解次次都有時間限定    綁手綁腳真不快
作者: 幻乂魂    時間: 2012-9-27 10:08:01

個活動好似有bug.........
次次出活動都係咁~.~
上次個幸運星又係咁
出活動都唔試清楚先出...

作者: GentlemanBeard    時間: 2012-9-27 10:11:00

活動有BUG?
作者: 幻乂魂    時間: 2012-9-27 10:15:40

GentlemanBeard 發表於 2012-9-27 10:11
活動有BUG?

覺得係
今晚試完證實左話你知
如果真係咁既話d參湯應該搞到通街係....
琴晚發現就夠鐘 試唔清楚....
今早又起得遲 打唔到

作者: 小雯    時間: 2012-9-27 12:32:03

呢個問題不如我解答下,如果可以交易月餅,我一定比晒同一隻人到係咁搵月兔打,而唔洗team住1Lv人仔去搵月兔打咁麻煩,如果唔限制時間拎月餅,d人仲唔拎定月餅飛好晒去等打月兔,慳番好多時間,官方就係想你地飛黎飛去,生產好寶生產得咁快。
第一次我以為成組個個有月餅,打完月兔個個都有寶物,結果得隊長有,隊員都無,結果換隊長換到我癲,最後都係雙開打算
作者: leung200914    時間: 2012-9-27 17:40:55

係有BUG囉 大把人打到參湯 今朝 好多人都講  你依家改返機率? 應該都要100-200隻人仔先中參湯了
作者: 小雯    時間: 2012-9-27 19:15:03

唔係真既下嘛‥﹖好多人中蔘湯﹖咁仲洗玩既‥我只係中過調水、糖、防爆武降咋‥,而加先改番個機率咪對遲開始玩既咪好唔公平‥,中左湯果d可以唔洗玩架喇,點解唔試清楚有無問題先出個活動呢‥
作者: 幻乂魂    時間: 2012-9-27 22:14:26

GentlemanBeard 發表於 2012-9-27 10:11
活動有BUG?

pm左你
你查下......

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2