AGAMES 討論區

標題: 今日無聊看一看巴哈...玄術士的評價急降.. [打印本頁]

作者: diamondsoul5    時間: 2012-9-18 19:12:11     標題: 今日無聊看一看巴哈...玄術士的評價急降..

以下係幾個對新職評價下解既文..好像...不太可觀- -有人還說比靈術差...大家要唔要再考慮下呀?- -
反正出多3~4個禮拜呢到壇又投訴呢樣唔得果樣唔得...
大家期待到岩之國去算吧....

下文轉自巴哈

就補師來說,就........只是補師
打手來說,輔助技能雖然+的多,不過礙於鐵壁跟背水不能同時放,所以她的優勢就去一半了,如果是組隊來說她的背水的確+很多,不過就單吃來說就比不上靈術了
鬼策的設計個人覺得完全背離原本職業的基本設定,而且很多輔助看似很好,其實很爛,尤其是磁雷陣,CD4.5S,2轉被動技能點滿才-30%CD,天雷玉的2轉被動技也很爛,才+2%
如果要玩打手,可能要三思,如果要當補,就想辦法長大吧......

一轉玄數雷屬兩招範圍技 單體技能只有一招雷刃 這是自殺職業嗎 二轉鬼策 難道要靠範圍吃飯嗎

招喚獸CD好像4X秒吧,他消失的時候還在CD中,炎靈降身CD25持續16秒,本來就是看這招比玄祭久才玩的結果要冷卻....暈

作者: kins8553    時間: 2012-9-18 19:41:13

唔會玩 新唔=好
作者: transporter    時間: 2012-9-18 19:48:26

會試下玩
作者: 小小明    時間: 2012-9-19 08:31:52

好老實-.-佢搞個鳳鳴都比人話左甘耐..
仲搞D同鳳鳴1樣LV既職就真係XD
作者: kevinCCK    時間: 2012-9-20 16:57:31

不過因為係新職嘅關係
應該會有好多人試下玩
例如我....
作者: helix5b28    時間: 2012-9-20 19:05:39

補C可能會好勁,,唔好睇小佢就是了
作者: 雨天娃娃AVA    時間: 2012-9-23 20:47:52

點都會試下- -
如果吾好挽先放棄

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2