AGAMES 討論區

標題: 星空武鬥場 王怪MODE(抱怨文) [打印本頁]

作者: di8    時間: 2012-8-31 17:34:07     標題: 星空武鬥場 王怪MODE(抱怨文)

玩星空武鬥場 王怪MODE
做王怪一中左 枯竭BUFF基本上已經唔洗玩, 出唔到技既王可以點打?埋去咬D人一下扣600
個BUFF就黎完果陣又可以再中過, 姐係要隻王全場企係到等死
抽到做人果陣用呢個BUFF一個打死隻王都得啦
不如唔好叫王怪MODE改做送星空幣MODE啦
D藍仗又要咁難抽, 想買又要幾百金
OK我窮我認 所以我日日4點同10點入去打慢慢抽
打左兩個幾月一支藍仗都抽唔到 我唔怪人, 我繼續慢慢打慢慢抽
唔知有無人會明白等左兩日都做唔到王, 去到岩先4點58分先抽到做王但係又俾人封技封足成場既感覺
如果打副本D王都會咁俾人封技就好LU...

純粹抱怨, 現在抱怨完了請各位睇完就算唔好插我

作者: warco    時間: 2012-8-31 19:10:43

姐係你做王但比人屈死左?
作者: 提淽    時間: 2012-8-31 19:37:34

自從連續抽左60個變身盒都中唔到一支藍字杖之後..
就心淡了冇再打..
不屬於你的怎強求也沒用
浪費的只是自己的時間
作者: oppant    時間: 2012-8-31 22:56:45

我抽過一支藍字杖....
不過係最無用個支...(惡作劇杖)
作者: Hin0    時間: 2012-8-31 23:28:27

好好挽架^o^
作者: oppant    時間: 2012-8-31 23:32:21

我覺得抽杖幾好玩....
作者: Hin0    時間: 2012-8-31 23:56:21

我都覺:)
作者: oppant    時間: 2012-9-1 00:20:45

D白杖差唔多抽哂....
作者: di8    時間: 2012-9-1 00:56:36

我唔介意藍仗難中, 我唔介意1個鐘慢慢等做王, 我都唔介意星空武鬥場王怪MODE做王俾人打死
但係枯竭呢個技能入到去就好似破壞晒個遊戲平衡咁
PVP打人用枯竭BUFF要人技能MP用多D無問題, D人就算中左BUFF都重打到
就算打人用沉默BUFF夠鐘都會有沉默免疫
但係王怪MODE做王怪一中枯竭BUFF就封晒技就好似中左一個無時限既沉默BUFF, 由頭沉默到尾
做王俾人正正常常咁打死我輸都輸得心服口服, 但係俾人咁屈法條氣點都唔順

我知道之前都有人講過呢個問題, 而我都唔期望呢個問題ALTA會正視 所以都係抱怨完就算...
作者: 尐乂風    時間: 2012-9-1 00:58:59

我都成日冇王做
作者: helix5b28    時間: 2012-9-1 02:18:13

我中魚明左你個咩枯竭BUFF LA!!!我搵左一陣,你係米講緊個加MP消耗個個BUFF;D;D?
個個唔係限時架咩;D?咁中左唔會消失架咩;D?
呢到唔係好明;D請補充一下;D謝~
作者: di8    時間: 2012-9-1 02:49:12

helix5b28 發表於 2012-9-1 02:18
我中魚明左你個咩枯竭BUFF LA!!!我搵左一陣,你係米講緊個加MP消耗個個BUFF;D;D?
個個唔係限時架咩;D?咁中左 ...

攻擊時 5% 機率令對手獲得枯竭效果,技能靈力消耗額外增加 372 點,持續10 秒

佢係有限時10 秒, 不過中完可以再中 唔會有免疫果D野
就好似射手支冰霜箭咁, 你係咁用技佢就會KEEP住個BUFF

你做王怪中左枯竭就註定等死....
作者: christy960    時間: 2012-9-1 04:22:21

節哀...存錢買支拉:(我都係中惡作劇的命,,真係名正言順惡作劇:(
作者: oppant    時間: 2012-9-1 07:13:03

真係好彩我做王對面個個等住比我殺@@
冇人會打我.....
作者: km5109fel    時間: 2012-9-1 09:30:03

未試過比人出枯竭行過.....
作者: sunnySC    時間: 2012-9-1 10:45:28

入去好似磨時間咁…入去又要等………唔係等打呀…係等死…
建議改成贏左就有幣
1.玩家每人贏王有一個幣
2.扮王玩家贏就繼續有兩個幣…
都係3換1箱
咁就真係武鬥啦…
作者: helix5b28    時間: 2012-9-1 12:30:13

di8 發表於 2012-9-1 02:49
攻擊時 5% 機率令對手獲得枯竭效果,技能靈力消耗額外增加 372 點,持續10 秒

佢係有限時10 秒, 不過中 ...

我都係唔係好明...姐係中左第一次就100%機率中落去
作者: di8    時間: 2012-9-1 12:31:42

helix5b28 發表於 2012-9-1 12:30
我都係唔係好明...姐係中左第一次就100%機率中落去

5%機率咁中, 但係果5%好易中
作者: helix5b28    時間: 2012-9-1 12:43:34

di8 發表於 2012-9-1 12:31
5%機率咁中, 但係果5%好易中

哦-W-我明LA
因為王怪出招唔洗MP,所以MP會得0,
比人放左加MP消耗就出唔到技-W-

要對抗好似冇咩方法-W-希望GM會改吧-///-
但係王怪都可以係冇左BUFF個陣打的,,我又未試過中左比人屈死,,,
就係試過冇LALA出唔到技,,可能就係佢..?
作者: pz96467115    時間: 2012-9-1 12:45:39

冇得打

作者: pz96467115    時間: 2012-9-1 12:46:27

屈人機
作者: di8    時間: 2012-9-1 16:05:22

helix5b28 發表於 2012-9-1 12:43
哦-W-我明LA
因為王怪出招唔洗MP,所以MP會得0,
比人放左加MP消耗就出唔到技-W-

有呢個BUFF就算40LV都輕易打得死隻王...:(
作者: oppant    時間: 2012-9-1 19:59:29

隻王唔係好多血....
就算打得死隻王佢地唔覺得哂時間...(要打3回合)

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2