AGAMES 討論區

標題: 御靈最強 依家冇了 [打印本頁]

作者: 牛奶貓    時間: 2012-8-22 07:03:57     標題: 御靈最強 依家冇了

三轉改到廢晒,,,,,,,,,,,,,,,,
作者: askrun    時間: 2012-8-22 09:38:25

神巫2轉就開始改弱咪仲衰
作者: 雨天娃娃AVA    時間: 2012-8-22 10:05:16

作者: helix5b28    時間: 2012-8-22 10:26:32

MP盾減傷70%你撐血,風J都秒唔到你LA.....當風J係戰場打你40000,你開左MP盾,得番40000*30%=12000,
一個魚靈入戰場20000血點都有掛- -??一下反個火盾80%+寵10%+(25%符文)=12000*90%(115%)=8000(13000)
如果隻風J係用岩你身體符文個隻功,姐係佢物你物盾,佢術你靈盾...一下反個13000左右...請問一個打40000的風J會有幾多個13000血呢...

呢段係講,魚靈3轉真係唔喳...但係書曬比神冇囉- -'
作者: 酸沙熊仔糖    時間: 2012-8-22 11:04:32

helix5b28 發表於 2012-8-22 10:26
MP盾減傷70%你撐血,風J都秒唔到你LA.....當風J係戰場打你40000,你開左MP盾,得番40000*30%=12000,
一個魚靈 ...

HI~ 招盾得12秒!~XD
作者: ctb    時間: 2012-8-22 11:46:07

神巫2轉都開始廢 冇人開po講咋嘛 ,

作者: gn01807747    時間: 2012-8-22 13:26:35

MP盾減傷70%+火盾+冰腳 都話廢?? 人地神巫得個火盾仲要比你剋住.....
作者: 孤單心事    時間: 2012-8-22 13:40:54

一個魚靈 ...

你有冇咁多mp比佢扣先?
話就話減傷   都要扣mp嫁     未扣哂成個%  你就魔乾啦
作者: 酸沙熊仔糖    時間: 2012-8-22 14:13:56

孤單心事 發表於 2012-8-22 13:40
你有冇咁多mp比佢扣先?
話就話減傷   都要扣mp嫁     未扣哂成個%  你就魔乾啦 ...

咪係:& 條MP吾係淨係比佢扣架麻-_-" 都要出技~
又扣MP~得12秒! 一陣就用完NA CD又固定20秒~
作者: askrun    時間: 2012-8-22 15:44:23

ctb 發表於 2012-8-22 11:46
神巫2轉都開始廢 冇人開po講咋嘛 ,

大把人嘈,你戈段時間冇玩?
作者: gaarackl    時間: 2012-8-22 22:04:09

咁點解無人講靈仙
作者: iamahtung    時間: 2012-8-22 22:43:50

一個魚靈 ...

萬五血御靈表示:我食唔到物鳳
作者: ctb    時間: 2012-8-22 23:10:42

askrun 發表於 2012-8-22 15:44
大把人嘈,你戈段時間冇玩?

=.= 嘈完都冇改返勁d神巫 陰公
作者: 鬆弛花:)    時間: 2012-8-22 23:53:54

酸沙熊仔糖 發表於 2012-8-22 14:13
咪係:& 條MP吾係淨係比佢扣架麻-_-" 都要出技~
又扣MP~得12秒! 一陣就用完NA CD又固定20秒~ ...

有枝mp杖,藍水,藍濃縮
問題應該唔太大掛-0-?
作者: 酸沙熊仔糖    時間: 2012-8-23 04:36:44

鬆弛花:) 發表於 2012-8-22 23:53
有枝mp杖,藍水,藍濃縮
問題應該唔太大掛-0-?

應該吾係個個都有mp扙喇:& ..
但mp要有秒數回:& 邊放技邊比人扣都扣得好快!
anyway 我只係覺得20秒cd但得12秒用到:&
其實話實用又吾算好實用~ 可有可無~ 如果hold1分鐘都好丫~

作者: iamahtung    時間: 2012-8-23 13:35:06

一個魚靈 ...

我應該解釋一次比你知
受既傷唔係4萬x30%
我mp6867
係40000-(40000x30%-6867)=34867
扣哂mp唔夠既係扣返hp
作者: DENNIS    時間: 2012-8-23 14:07:43

mp盾一野比鳳j爆左啦。都係秒。睇下佢遲d出既裝會唔會有d有用buff
作者: iamahtung    時間: 2012-8-23 17:34:17

一個魚靈 ...

唔關點幾多事,係條mp唔夠
你要真係淨係扣12000血,你要先有28000mp
佢係1:1扣mp,mp果到扣完係要扣返hp
作者: 小恒恒    時間: 2012-8-24 03:13:16

作者: iamahtung    時間: 2012-8-24 04:30:54

一個魚靈 ...

我大場27000血細場21000血,mp唔會加
我計埋6800mp, 我可以比人扣既數值得33800, 係食唔到物鳳
其實而家鳳狙點4下3轉技都加60%傷, 真係上少啲抗都食唔起術鳳~_~
作者: iamahtung    時間: 2012-8-24 15:57:45

一個魚靈 ...

唔係話mp盾無用.只係更正你既計法,解釋埋對方打四萬係食唔到
唔好點錯人
作者: warco    時間: 2012-8-25 11:10:13

iamahtung 發表於 2012-8-24 04:30
我大場27000血細場21000血,mp唔會加
我計埋6800mp, 我可以比人扣既數值得33800, 係食唔到物鳳
其實而家 ...

彤~~你有冇計埋MP水丫~~會多几千比人扣架((其實都係無咩用...
作者: iamahtung    時間: 2012-8-25 14:38:04

warco 發表於 2012-8-25 11:10
彤~~你有冇計埋MP水丫~~會多几千比人扣架((其實都係無咩用...

嘛,佢用四萬做例子,我係計佢一下過,因此無計mp水
不過作為補師,我出技一下都300mp,唔計係保險啲
作者: ms3wu7tt    時間: 2012-8-26 18:09:37

輸在3轉大技..
作者: sunnySC    時間: 2012-9-1 12:22:29

gaarackl 發表於 2012-8-22 22:04
咁點解無人講靈仙

靈仙真係無得頂…
作者: helix5b28    時間: 2012-9-1 12:39:12

iamahtung 發表於 2012-8-25 14:38
嘛,佢用四萬做例子,我係計佢一下過,因此無計mp水
不過作為補師,我出技一下都300mp,唔計係保險啲 ...

呵呵-W-係我計個個計錯左-W-多謝指教-W-
想問一下;D你覺得寵物個到加HP+MP上限效益大唔大-//-本人材力不足
希望大大指教-^-

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2