AGAMES 討論區

標題: 我真係好想GM解釋一下合成機率既問題 [打印本頁]

作者: eriol1942    時間: 2012-8-18 23:27:02     標題: 我真係好想GM解釋一下合成機率既問題

其實係咪有限額每日或者每幾多小時既成功次數?

我想講今日合左十幾次野,有5,6次落左幸運水50%  其實35% (50武)
未成功過一次,究竟係咩一回事?

作者: 鈴木    時間: 2012-8-19 03:47:24

您都識講係機率啦= =
50%又如何= =
伊沙XX 100閃 都唔係下下閃= =
乂X乂 100爆雲狩 都唔係下下爆= =
99%都有失敗既機會
作者: 龍雍    時間: 2012-8-19 09:58:07

回樓上先
如果100%你都可以爆把武既,請向GM反映
特別係宜家出左千年幸運露水

能力上100%爆,的確係下下黃字爆擊

只係攻速率100%可以唔係個個技0CD(特別係獵人變身,寵物紫技,生命盾專精)

幾時改返係睇返攻速率而唔係攻速值呀
(九成係怕D人唔洗換裝而改睇值啦)
作者: 瑩。    時間: 2012-8-19 22:40:51

我落左枝六星同七星 65%1合合到50紫武
作者: christy960    時間: 2012-8-20 07:33:33

就算佢內部有動手腳都唔會同你講拉:(祝樓主好運。我都係直接收算
作者: YAU♥.    時間: 2012-8-20 12:26:50

其實好睇運氣..
我自己合60紫武合親都爆-.-

作者: diamondsoul5    時間: 2012-8-20 13:17:29

把50術弓合第3次冇用水先合到...(35%機率)
(我一日打一次料...汗...)
感覺上一日合一次到就算..合得太多好似會失敗多D(係感覺上...唔係真的.)
作者: helix5b28    時間: 2012-8-20 15:39:56

<<75%30lv弓都可以爆2次o的人~~
作者: ASU1MT6551    時間: 2012-8-22 10:07:02

<--50太刀一次就合左((35%機率
作者: eriol1942    時間: 2012-8-23 01:10:25

其實未必係機率問題,而係限額
佢機率的而且確係50%的話
咁就有可能係限額問題
例如每日限生產幾多把紫武/橙武等等
正如星光,即使係第3行同第5行有紫/黃騎
但亦未見周街都係,好明顯應該係有限量中獎

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2