AGAMES 討論區

標題: 正義D團真面目 [打印本頁]

作者: wing0224    時間: 2012-8-13 01:47:00     標題: 正義D團真面目

最新更新15:53~~~出晒圖都冇意義~要撐既依然死撐
莎士比亞:別和意志堅定的人爭辯 因為他們可以改變事實。
依然認為自己有幾分良知~識分是非黑白既~請自便

作者: wing0224    時間: 2012-8-13 01:49:38

有鑑於上個POST依然有人死堅持話自己冇借人
特派記者親身犯險問N個人借左幾張圖比大家睇下事實
仲有冇人出黎撐呢唔知?

D團世頻又開晒~互頻又開圖
又話自己冇借人~又話MC借人團
仲對外堅稱自己邊有借人打會戰~輸比D借人團唔服...

要撐嘛~咁仲點撐呢請問

圖1~發生於....今日會戰...
圖2~發生於....會戰後既大約11點左右
圖3~同上

唔知咁樣仲有冇其他解釋呢???
即係咁~輸人地MC輸得光彩~起碼輸左收晒聲
D團輸?開世頻~發爛~推責任~怪呢樣怪個樣
一個大團應有既品呢?應有既誠信呢?應有既風度呢?

作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2012-8-13 02:00:55

個標題有D過火~
前一句就OK,後一句就NOGOOD~
貼出黎人地有眼睇...識分黑白~
無謂搵交嘈咁款...
雖然唔知樓主係邊一位大人物~不過都係建議改改佢~
作者: wing0224    時間: 2012-8-13 02:04:23

卍xx鼠xx卍 發表於 2012-8-13 02:00
個標題有D過火~
前一句就OK,後一句就NOGOOD~
貼出黎人地有眼睇...識分黑白~

咁我好人黎既^^事關又真係唔關影人同埋幫人打個個事

見人對外鬧左MC3日~又咩借人團呀~咩借團狗呀~
人地MC表晒風度~一句聲都唔出

好啦~有人影到圖又願意借比我啦今次
都不知查得幾辛苦><先還人地MC一個公道

仲搞到個FD比人踢埋出會
好地地一個全10打手
唉~

如果D團最後話自己冇講過冇借人既話
請大家去睇返合S第一公會既投票
同埋上一個有關星期日既POST

又或者...我再POST一堆D團話冇借人既圖比大家睇

多謝有品~有風度~有內涵既大團~D團比個咁好既機會我去做一次記者

作者: baskets    時間: 2012-8-13 03:04:42

借精比佢,我大能把
作者: baskets    時間: 2012-8-13 03:12:10

好能心啦,D狗,吊你個老母真係,衰能夠未啊你地,由你地收左小細細呢條含能仔已經衰到食屎架啦,輸能左仲賴地硬,吊,輸五能起吊你個老母米能打機啦,咩返個爛9書包,吊你個老母讀多兩年屎片先啦,真心問你地,食能左屎未,另招人每晚吊爆小細細,十二點準時每晚吊爆佢
作者: baskets    時間: 2012-8-13 03:23:12

除非呢條契弟吾能玩睛空,有佢有我,我會吊能到佢吾能玩為止,好能多人問我,點解咬能住佢,就係因為呢條能樣食屎屙飯,裂縫搶場,搶完仲要吊老母,卡信,一粒星光都卡,吊,戰場殺能左你,又吊人老母,火山口人地打王,佢就打人,武鬥贏能左,又話人廢物,屙完屎又吾文屎,又有臭狐,偷老母錢去動漫節買能左50個爛9包,全黑衫褲,扮能晒大哥,仲有好能多,講吾能哂
作者: baskets    時間: 2012-8-13 03:31:43

所以,比佢吊過既人吾洗怕佢,佢成日以為自己係基佬,無人敢吊佢,錯能晒,基佬又如何?咪開隻後眼比人吉囉,吊你,你真係習慣左比我吊,無能哂聲,係咪吊得你冧啊,係就出聲啦,執多你兩能啊,安心上路啦,廢人,怕就報警,吊你個老母,阿sir,我係晴空比人吊,喊能晒口,屎一篤
作者: kevinCCK    時間: 2012-8-13 09:24:55

讚好樓上XD
作者: 呀FunG    時間: 2012-8-13 10:32:10

baskets 發表於 2012-8-13 03:23
除非呢條契弟吾能玩睛空,有佢有我,我會吊能到佢吾能玩為止,好能多人問我,點解咬能住佢,就係因為呢條能 ...

雖然我對問候人地媽媽呢個動作比較反感
但無可否認你真係吊得好好

btw,之前d團某大佬嘈9人地成個會都係老襟共用老婆
又話人地成個公會既人係狗
而家冇聲出?
作者: baskets    時間: 2012-8-13 10:42:57

呀FunG 發表於 2012-8-13 10:32
雖然我對問候人地媽媽呢個動作比較反感
但無可否認你真係吊得好好

老襟齊玩3P
作者: iamahtung    時間: 2012-8-13 13:43:53

baskets 發表於 2012-8-13 03:23
除非呢條契弟吾能玩睛空,有佢有我,我會吊能到佢吾能玩為止,好能多人問我,點解咬能住佢,就係因為呢條能 ...

我呢d傷ser黎既人唔清楚咩事a_a
你係如何得知佢買果d包既錢點樣黎既呢?
作者: wing0224    時間: 2012-8-13 13:55:11

iamahtung 發表於 2012-8-13 13:43

+1+1我都想知道下BOR^^
不過唔知仲有冇人問我~邊張圖證明可愛係最後既人?
我有影嫁~係想引下人問~等下人仲死撐個時先POST^^(於昨夜12時左右~S4新地圖野外怪~左上賣野個度可愛打緊怪^^當時已經返左最後團)

又唔知仲有冇人會話我影既圖係舊圖呢?我4張圖都有最後修改日期(如果仲覺得自己死撐仲未夠樣衰既,我可以一張一張咁比修改日期)又或者有冇人話我係改圖?(圖1我拍左14張~圖2我拍左8張~圖3我有11張)

請求各位正視問題!!!若要人不知 除非己莫為
D團!!!!唔係下下世頻識嘈人~做晒表面功夫就係岩晒!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
衰左都冇人敢企出黎認句錯~大團?哈哈哈
作者: iamahtung    時間: 2012-8-13 13:58:18

wing0224 發表於 2012-8-13 13:55
+1+1我都想知道下BOR^^
不過唔知仲有冇人問我~邊張圖證明可愛係最後既人?
我有影嫁~係想引下人問~等下人 ...

之前個po留左咁多言到而家呢個po都未有佢地既留言
姐係唔打算留啦:&撐不起了啦
快d po圖滿足我真相慾
作者: wing0224    時間: 2012-8-13 14:04:04

唉~成個團都冇人敢企出黎面對真相講句公道說話??
仲要閉門造車??

唔知你地第一句會唔會係(你乜水呀~比你晴空個名黎~我保證你日日升唔到LV)
希望唔好啦~我仲想升LV><
作者: butter._.    時間: 2012-8-13 14:18:32

iamahtung 發表於 2012-8-13 13:43

好似話小細細老母日日打俾佢a_a
btw
之前個post係咁講:o
作者: wing0224    時間: 2012-8-13 14:23:44

butter._. 發表於 2012-8-13 14:18
好似話小細細老母日日打俾佢a_a
btw
之前個post係咁講:o

人地ATOM仲惡呀~唔敢黎睇圖
又問我乜水~又話呢樣又話個樣
出晒圖仲扮正義團?仲係度死撐?
作者: butter._.    時間: 2012-8-13 14:31:01

wing0224 發表於 2012-8-13 14:23
人地ATOM仲惡呀~唔敢黎睇圖
又問我乜水~又話呢樣又話個樣
出晒圖仲扮正義團?仲係度死撐? ...

其實係邊個根本唔重要~_~
作者: wing0224    時間: 2012-8-13 14:34:06

butter._. 發表於 2012-8-13 14:31
其實係邊個根本唔重要~_~

冇計~人地覺得可以用惡擺平嘛
開左名就日日封我場~唔比我升LV
日日爆世頻互頻屈我咁囉
呢D咪正義囉~正義D團萬歲!!!!

出黎講惡~講大話就識
對住真相對住D圖就扮盲??
唔通真係冇人打算為下道理??
人人口中所講既自己好有品~但係望住D團作惡都冇人敢出聲??
作者: eternalized    時間: 2012-8-13 14:35:27

wing0224 發表於 2012-8-13 14:34
冇計~人地覺得可以用惡擺平嘛
開左名就日日封我場~唔比我升LV
日日爆世頻互頻屈我咁囉

d團=犯眾憎公會
作者: sda512    時間: 2012-8-13 14:40:32

唔好咁話D團啦  佢地有人可以打打下炎裂十字位 無啦啦踢左你(左又唔救) 之後作個大話話:"要升lv"  真係吹9脹  個場我打左成幾粒中架 一入黎一句收我皮 凸
作者: wing0224    時間: 2012-8-13 14:54:05

真係到依家都冇人理我...
強烈要求D團正視真相
唔好一味係度問人乜水諗住尋仇!!!!
出晒圖仲係度死撐唔肯認~真係好樣衰....
作者: arlok081195    時間: 2012-8-13 15:00:16

wing0224 發表於 2012-8-13 14:54
真係到依家都冇人理我...
強烈要求D團正視真相
唔好一味係度問人乜水諗住尋仇!!!!

正視問題?定係你係度搞問題?
作者: 傻jaibb`    時間: 2012-8-13 15:04:50

張圖表達到d會借人?
密頻呢??????
走會入會好正常..唔通你未試過????

作者: 傻jaibb`    時間: 2012-8-13 15:10:34

呢隻系online game 泥ja
認真您咪輸囉
打機打到您咁憤怒又如何呢

作者: wing0224    時間: 2012-8-13 15:24:45

傻jaibb` 發表於 2012-8-13 15:04
張圖表達到d會借人?
密頻呢??????
走會入會好正常..唔通你未試過????

你想要D咩對話去表示借人呀~另一個POST咪有密頻叫人入
呢個POST咪有有人入左同時打完會戰退團囉~
你地D人真係...咁都仲可以撐??

認借人好難咩?MC<---係借人呀~THEN?
D團<---係借人呀~我唔認~吹呀?

精彩精彩D團
作者: 傻jaibb`    時間: 2012-8-13 15:28:21

wing0224 發表於 2012-8-13 15:24
你想要D咩對話去表示借人呀~另一個POST咪有密頻叫人入
呢個POST咪有有人入左同時打完會戰退團囉~
你地D人 ...

我唔係幫緊D會撐
只不過我覺得 ....您果個POST張圖條友係有冇公會都唔知!
據我所知條友合S到而家都仲係未有公會
找當事人出泥講清楚我咪信囉

而呢張圖....我真係唔明表達到D咩囉?
入會退會...好正常

您仲精彩啦:):)影幾張相就可以鬧多D會幾下
作者: wing0224    時間: 2012-8-13 15:35:36

傻jaibb` 發表於 2012-8-13 15:28
我唔係幫緊D會撐
只不過我覺得 ....您果個POST張圖條友係有冇公會都唔知!
據我所知條友 ...

明眼人都睇得出呢D係撐啦^^

一個POST比左密頻R人圖
一個POST比左會戰有人幫打既圖
咁仲要人比證據?
D團係咪真係咁都唔敢唔黎認咁冇膽呀?

你唔係幫D團~即係D團到依家都冇人知?定係D團唔敢出黎講?
公開話人地合會R人就識~望住D圖就扮盲呀家陣??
自己做得出就唔怕認啦~我唔係話緊你呀~話緊D團咋

各位食花生既觀眾們~呢D咪大團行為囉
作者: 傻jaibb`    時間: 2012-8-13 15:46:11

wing0224 發表於 2012-8-13 15:35
明眼人都睇得出呢D係撐啦^^

一個POST比左密頻R人圖

d會點會出聲理你呢d2打6=.=
根本上2張圖都有疑點
同埋.. 望左agames錦耐..
d會肯大大聲嘈果時就係有窮人出黎的時候

作者: wing0224    時間: 2012-8-13 15:52:06

傻jaibb` 發表於 2012-8-13 15:46
d會點會出聲理你呢d2打6=.=
根本上2張圖都有疑點
同埋.. 望左agames錦耐..

都係個句啦~2唔2打6根本唔重要
重點係事實到底係點

依家眼見既就係~一班人死撐D團冇借人
但就係唔知點解會有人影左ATOM密人叫人入會幫拖打MC
又唔知點解會有人影左可愛XXX本身最後既人~會戰個陣入去D團幫拖打MC~之後就退返會

要撐冇所謂嫁~真係當人盲既咪得囉
我亦冇必要講到你服~圖就擺晒出黎啦

衰左又唔敢認~仲口口聲聲話咩正義團呀~冇借人呀~自欺欺人唔緊要~真係有人信嘛
純粹話比個D信左D團冇借人既人聽~D團口講冇借人~但係就有人影晒圖出黎
到底應該信口講~定係信有圖呢???
繼續做盲目小羊就自便啦^^
作者: butter._.    時間: 2012-8-13 15:55:04

傻jaibb` 發表於 2012-8-13 15:28
我唔係幫緊D會撐
據我所知條友 ...

係人都知可愛神射手係最後人~
作者: 傻jaibb`    時間: 2012-8-13 15:57:43

wing0224 發表於 2012-8-13 15:52
都係個句啦~2唔2打6根本唔重要
重點係事實到底係點

同你講都晒氣 ..
2張圖既疑點有齊都可以硬頸係錦講..

第1張鼠樓主果張圖:冇表示到佢有冇公會? 如果無公會, atom問佢入會好正常 =.=
第2張你果張圖:出會入會正常到不得鳥, 而且表達唔到d咩
第3: 以我個人意見, 你只是堆積左好多對d會既怨恨 ...所以是非不分..
講我係打手fine .. 但係我只是覺得你個人太偏激, 扭曲左少少事實
而且.. 你暫時明偏幫緊818 "雖然我都係偏幫緊d會"
你黎黎去去都係講果幾句.. 我真係唔明有咩意義
作者: iamahtung    時間: 2012-8-13 16:05:09

傻jaibb` 發表於 2012-8-13 15:57
同你講都晒氣 ..

姐係咁,上圖就加明顯係為會戰而出會入會
簡單而言就係該會會戰係有借到人黎出戰
而有人唔承認
作者: wing0224    時間: 2012-8-13 16:15:13

同你講都晒氣 ..

咁我有問題~請問~咩叫借人??
如果照你講既方法~D團用咩理據去話MC借人呢?
冇呀~MC D人都係出會入會姐~好正常
你會唔會想問我~D團邊個話MC借人呀?有個4個字英文組成~P字頭
請自己去問清楚佢有冇講過^^

同埋~你所講既有問題
首先~第一個POST指名左ATOM(D團其中一位成員)去R人入會打MC
呢樣有冇反對先?我既R人定義係(問人地入唔入會幫手打會戰)<暫且請理解我既定義去作討論
其次~第二個POST講出左會戰既時候~一位最後成員去幫D團打會戰~其後出團
呢樣有冇反對先?

咁好啦~D團對外堅稱自己冇借人R人~冇其他人黎幫打會戰
ATOM話其他人硬要話佢地借人係屈佢
呢句都係有圖嫁唔該~

咁你所撐既係~D團冇借人幫打會戰?
分析下呢句說話呢~D團(冇借人)(幫打會戰)
首先~D團有冇人幫打會戰?有~起碼上圖有一個~無論佢係咩原因~佢的確係幫D團打會戰~圖1作出證明
其次~D團(冇借人)~之前已經講左~借(動詞)--人(名詞)~即係D團冇去借人呢個作動
咁上一個POST證明左D團有借人呢個動作啦
最後~D團有冇借到人幫打會戰?

即係你依家堅稱~可愛XXX唔係(借到人)呢個行列
咁好啦~咩叫借到人呢?1~我問你~2~你又入~3~入左又打會戰
到底可愛有冇比人問?D團自己知~但可愛有入~同時又有打會戰BOR
咁樣你認為都仲唔夠證明D團有借人打會戰?
作者: arlok081195    時間: 2012-8-13 16:19:17

單憑1句:你返黎未..就去借人去打會戰?
你可以100%肯定一定係借?
都叫樓主你不如搵D實質D既圖..試明有人開到口講到明..要<借人>打會戰
如果無..就唔好老屈...幾張唔知咩圖...就肯定人地係借人

作者: wing0224    時間: 2012-8-13 16:19:20

iamahtung 發表於 2012-8-13 16:05
姐係咁,上圖就加明顯係為會戰而出會入會
簡單而言就係該會會戰係有借到人黎出戰
而有人唔承認 ...

借人不可恥
可恥係講大話
衰左冇膽認
出晒圖仲要撐

最慘係由兩位話自己唔係D團人~但又唔知點解係度撐BOR

可能會有人有疑問~咁我點解要POST圖呢~關我咩事?
家陣係D團對外(所有人)堅稱自己冇借人
世頻仲話有人屈佢~即係依家佢話我屈佢~
咁我作出證明~證明冇屈佢
所以就關我呢D 2打6事啦

但係就真係唔關D唔係D團而又撐緊佢地有冇借人既事BOR
你地有屈佢借人咩?冇呀~
除非你地係D團人士姐~唔係關你地咩事?
咁當然啦^^大家齊齊理解真相係一件好事
作者: 傻jaibb`    時間: 2012-8-13 16:21:31

wing0224 發表於 2012-8-13 16:19
借人不可恥
可恥係講大話
衰左冇膽認

你自己夠話自己唔係818
作者: arlok081195    時間: 2012-8-13 16:21:42

wing0224 發表於 2012-8-13 16:15
冇呀~MC D人都係出會入會姐~好 ...

你真係呢...對住你D字海想死囉...
講黎講去都係果2句...
作者: 傻jaibb`    時間: 2012-8-13 16:24:27

真相唔係比您講幾講就發掘到出泥!

d會同埋影相既人出黎講會有說服力d..

同埋你黎黎去去都係講果幾幾句=.= 冇事實冇真相而家亂講都得架啦
作者: wing0224    時間: 2012-8-13 16:30:15

傻jaibb` 發表於 2012-8-13 16:24
真相唔係比您講幾講就發掘到出泥!

d會同埋影相既人出黎講會有說服力d..

重複~莎士比亞: 別和意志堅定的人爭辯 因為他們可以改變事實
咪比其他人睇下~D團可信D~定係D圖可信D
作者: arlok081195    時間: 2012-8-13 16:40:59

wing0224 發表於 2012-8-13 16:30
重複~莎士比亞: 別和意志堅定的人爭辯 因為他們可以改變事實
咪比其他人睇下~D團可信D~定係D圖可信D ...

哈哈..莎士比亞
溏心風暴:唔洗驚 嫲嫲係大廳
作者: ctb    時間: 2012-8-13 16:46:52

唔好拉埋我地落水 仲有你偷影一般頻講野你好能有品?
作者: baskets    時間: 2012-8-13 16:59:11

其實吾能洗再討論係吾能係借人既問題,佢吾能認咪由9佢囉,不過大家可記能住呢個D狗團既人係幾能甘無能用,型d丫嘛,同佢地講,我D狗團係明借人,又點能樣,甘我就話你型啦,又莫薑,又要扮能哂大哥,吾怪得比人吊啦
作者: iamahtung    時間: 2012-8-13 16:59:29

ctb 發表於 2012-8-13 16:46
唔好拉埋我地落水 仲有你偷影我地講野你好能有品? by花漾

係得一般頻講咩叫偷-,-?
作者: arlok081195    時間: 2012-8-13 17:37:36

樓主張開口講大話囉
口口聲聲話自己唔係mc818既人
點解樓主你會有會戰buff ge?
解釋下點解啦..邪雲
作者: butter._.    時間: 2012-8-13 17:45:58

arlok081195 發表於 2012-8-13 17:37
樓主張開口講大話囉

佢話啲圖係問人借
作者: wing0224    時間: 2012-8-13 18:36:19

butter._. 發表於 2012-8-13 17:45
佢話啲圖係問人借

原來真係有人文盲到字都唔識睇

都話D圖問人借~借比我個個都比人踢埋出會...(永不錄用)
人地MC擺明唔想嘈~雖然我朋友隻人唔勁~但都叫全10全60熟練...真可憐....
作者: bb602345    時間: 2012-8-13 23:25:12

arlok081195 發表於 2012-8-13 17:37
樓主張開口講大話囉

佢都有ATOM既圖

咁佢係ATOM"?
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2012-8-14 01:17:28

同你講都晒氣 ..

我無公會...係我覺得有無都無咩所謂~反正係度HEA玩...而家都清緊野閃人~
第二張的骰b既,佢唔係無公會...但你都封埋後門,出會入會好正常~
咁既然出入會好正常~咁請問D團又要嘈人R人係點解~??
定或者係...D團人來人去出入會好正常~
MC人來人去出入會就係借人~?

作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2012-8-14 01:27:45

都係果句,借人好正常~~

晴空又唔係第一隻GAME見到咁...

問題到尾係,大家都有咁做,點解剩係話人地有做,而自己就企硬無~

作者: butter._.    時間: 2012-8-14 01:37:24

卍xx鼠xx卍 發表於 2012-8-14 01:17
我無公會...係我覺得有無都無咩所謂~反正係度HEA玩...而家都清緊野閃人~
第二張的骰b既,佢唔係無公會...但 ...

無心戀戰~~~
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2012-8-14 01:42:28

butter._. 發表於 2012-8-14 01:37
無心戀戰~~~

直頭無心玩添啦~
清野換返HKD閃人~
反正無洗過錢落去買金買點,賣得灑脫~
作者: butter._.    時間: 2012-8-14 01:43:59

卍xx鼠xx卍 發表於 2012-8-14 01:42
直頭無心玩添啦~
清野換返HKD閃人~
反正無洗過錢落去買金買點,賣得灑脫~{:fu ...

唔好閃呀-0-
作者: KAZUKI    時間: 2012-8-14 01:49:10

可愛人地好似同某會員同家族wo,唔通人地想打場會戰都唔比?

樓主咁多相放.,仲有冇其他相睇下??,,睇下係咪真係借咁多人?邊個會借人就真係唔使講,要贏借人冇計啦

憑著一個同家族ge人話人地個會借人真係冇野好講

睇完d post覺得係都要迫人認,認係同人地公會一樣同流合污,

咁樣唔會令本身ge污點減少囉

我都好想睇下其他相,純粹問下

睇咁多post都冇人講得出到底d團借左幾多人,來來去去真係1-2個
作者: KAZUKI    時間: 2012-8-14 01:55:04

wing0224 發表於 2012-8-13 16:15
冇呀~MC D人都係出會入會姐~好 ...

HI
幫唔幫手打D團?

我唔係叫你打工會戰喔?唔好誤會,我想你幫我打雪廓同戰場

仲有位人兄話你想打,我先問你

唔係有人同我講你想打,我真係懶得問你

點解我唔問其他人一定要問你?

作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2012-8-14 02:10:52

butter._. 發表於 2012-8-14 01:43
唔好閃呀-0-

早閃早著~隻GAME都唔擺得耐...

睇下D團既粉絲(上兩層)花生下好過~
作者: 路飛仔    時間: 2012-8-14 03:03:44

Dog團 D人才在那裡?? 連打手都要搵D 2打6同文盲撐場.....
作者: supreme_6338    時間: 2012-8-14 05:21:14

KAZUKI 發表於 2012-8-14 01:49
可愛人地好似同某會員同家族wo,唔通人地想打場會戰都唔比?

樓主咁多相放.,仲有冇其他相睇下??,,睇下係咪真 ...

成個公會都係合出黎既 個陣打憂愁 唔夠打 成兩三個禮拜做縮頭烏龜  一個人都唔放出黎  怕俾人屠   之後豆腐同D團合會   合完贏左  又可見得光彩?  

其實借人合會好閒  你地自已都會做@@  但就唔好唔認咯   扮咩清高姐

同埋借唔到 唔等於冇R 例子可見 的骰b 靈魂舞者

見你唔知d團自開團以黎r過幾多人就數d你睇啦咁@_@ peja 呀紀 (破曉/阿曉) kychung 曇花曉玥 砂濘 聖神 紅發 (小蝶/尼亞/陪我淋雨) 小細細 kisska 婗嬉 寶貝的花蜜 大奶chu (可愛神射手我唔計啦,佢至少打完會番最後的旗幟0.0係借人) 仲有好多不能盡錄(例如豆腐會d人)

合會出身既d團   個人認為冇問題0.0  但唔好死口話人屈你地   有冇合過會 有冇借過人 有冇r過靈魂舞者 的骰b(點解用r呢個字, 因為明顯呢兩位仁兄係唔鐘意d團,但都要厚住面皮問人入唔入會打mc818,唔好同我講你地蠢到唔知呢兩位唔妥你地)  呢d野自已知

面就人地俾  架就自已拎黎丟   何必死雞撐飯蓋   你真係覺得自已冇合過會  冇借過人咩  點解自已做個陣又唔覺得有問題

btw小細細(世頻): 靠合會win 好光彩?    原句俾番你, 請問你本身由不夜城->豆腐會->d團  係唔係合左去d團  贏公會戰呀0.0?  仲有d你所謂 不夜城跟你走個d人

唔好話我拎幾廿年前既野黎講唔係要秋後算帳  只係舉例覺得借人合會好平常  冇必要話人地屈你  又話人地改圖   亦冇必要出頻話人地合會先贏   何必呢?  唔輸都輸左啦 咪下次再打
作者: baskets    時間: 2012-8-14 10:24:11

紅屎發先係幕後黑手,身為一個爛9會長,d會員比人吊能死甘都吾企出黎擋箭。繼續做龜仔,吊【你個老母】啊
作者: 無聊人    時間: 2012-8-14 11:52:50

借完咪又係咁
MC萬歲
作者: butter._.    時間: 2012-8-14 12:57:03

卍xx鼠xx卍 發表於 2012-8-14 02:10
早閃早著~隻GAME都唔擺得耐...

睇下D團既粉絲(上兩層)花生下好過~ ...

升埋70先都未遲~

佢地係咁死撐堅係好笑xd
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2012-8-14 13:23:11

butter._. 發表於 2012-8-14 12:57
升埋70先都未遲~

佢地係咁死撐堅係好笑xd

無動力...升到62都已經懶~(雖然都係卡技升~HAHA)
可能無新裂縫關係,無得卡技升...
要手動打怪解任...會噴血~

清野閃人最實際~
作者: yoyo:$    時間: 2012-8-14 15:44:24

同你講都晒氣 ..

係問佢入會好正常
但. : 入吾入黎幫手打818
正吾正常 你自己諗下啦

依家只係話緊有人做左吾認姐.
簡單d講咪係. 有d公會有口話人冇口話自己^^
作者: 雨天娃娃AVA    時間: 2012-8-14 23:42:08

佢地下下都開世p罵818-.-
講真e+大家真相明白哂a_a
d團=冇品狗:)
我永遠支持818:)`
作者: 昏昏    時間: 2012-8-15 00:01:23

路過睇戲
作者: dizidizi511    時間: 2012-8-15 00:42:01

雖然我都無玩晴空一排 我真係睇D團五起

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2