AGAMES 討論區

標題: 合ser後 森之國 第一大昆狗(((小雨a3a))) [打印本頁]

作者: 00852340    時間: 2012-8-2 16:50:37     標題: 合ser後 森之國 第一大昆狗(((小雨a3a)))

*PO相時出現失誤~圖片請由下至上觀看
2012年8月2日
事情:下午3點半左右我見佢話有閃卡賣,我就想同佢收一張獵人卡
由組隊頻果張開始係我彈左game再開番佢密我++
最後佢就off左到4點半都無on番 我講過話我會做野
我第2次開完世頻有好多人密我~原來都唔小人比佢呃過金額由幾十金至幾百金不等
我係度強調一次,我唔係為左果250金而做咁多野,而係我覺得唔可以再放過呢d人渣,一日無人做d野
只會有更多人受害
以上.....

作者: Yuki乂糖糖XD    時間: 2012-8-2 17:15:10

點算...遇到昆9嘅機會又多左

作者: 00852340    時間: 2012-8-2 20:06:24

我已經係警務處網頁既電字報案室報左警

我絕對會定時打電話跟進案情

作者: 小霜兒    時間: 2012-8-3 11:33:30

呢個人呢,都呃過我,不過呃得唔多,
比佢呃左20金,本來我都唔想為左20金,
而去影相+po上黎,但係...
佢實在非常之唔要臉,我實在頂佢唔順, (最底個張圖,超級唔要臉)
所以po埋上黎

事件:
佢話賣白卡,紅卡,於是我同佢講收1張紅卡,
佢話賣1050金,而且要我比金先
之後佢同我講,幫佢收3張白卡,再比多20金佢,
咁佢就可以比先,
然後比多20金佢,佢竟然同我講要比200金擔保?
最後同佢講:我唔收你張紅卡啦,
請你比番10金我算吧,個10金當送比你,
不過佢連10金都唔肯比返,好賤格

[attach]3612[/attach]

[attach]3613[/attach]

[attach]3614[/attach]

[attach]3615[/attach]

[attach]3616[/attach]

[attach]3617[/attach]

[attach]3618[/attach]

[attach]3619[/attach]

[attach]3620[/attach]

------------------------------------------------------------------

[attach]3621[/attach]

最後,佢呃完我,竟然仲可以唔要臉走黎問:可唔可以入你MC個會?

仲話,只係入黎睇下,唔係長入?
實在頂你唔順,點解可以咁厚面皮....= =

P.s但其實我覺得,如果GM唔設定閃卡不能交易,咁就唔會造就呢D厚面皮既人係到亂咁呃人

作者: Mis呠呠bu    時間: 2012-8-4 01:22:43

w0w.... 原來你戈時咁忙嫁..
作者: butter._.    時間: 2012-8-4 01:58:09

小霜兒 發表於 2012-8-3 11:33
呢個人呢,都呃過我,不過呃得唔多,
比佢呃左20金,本來我都唔想為左20金,
而去影相+po上黎,但係...

你話唔收昆狗戈句好正A_A
作者: YAU♥.    時間: 2012-8-4 02:30:48

閃卡易吾到= =..
作者: 00852340    時間: 2012-8-4 13:52:58

Mis呠呠bu 發表於 2012-8-4 01:22
w0w.... 原來你戈時咁忙嫁..

你上鏡了
作者: Mis呠呠bu    時間: 2012-8-4 20:38:01

00852340 發表於 2012-8-4 13:52
你上鏡了

一睇就G..D白痴野係我嫁LA=33=
作者: 00852340    時間: 2012-8-6 13:39:13

真係唔明~呢度最小有3個post係話game入面比人呃...
官方完全無視,連官式回應:我地會留意下
都無....真係日日番工坐係度等放工
作者: 夜月乂蚊o口o    時間: 2012-8-13 22:13:27

頂-我笑左.昆完人仲可以扮冇野. 呢條友咩料嫁-咁威威
作者: takashi    時間: 2012-8-14 02:50:10

秋霜兒~比人呃0.0
慘-0-

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2