AGAMES 討論區

標題: gm大人麻煩幫幫手..朋友被呃.. [打印本頁]

作者: aHb0`    時間: 2012-7-30 19:30:40     標題: gm大人麻煩幫幫手..朋友被呃..

GM大人麻煩幫下手喇..我頭先放點品喇 有個人叫做 夜空大星

佢密我:可唔可以20粒星光換200點品?
我:可以
佢:我要xxx5個 我俾20粒你
我:好
佢:寄
我:(寄左) 寄左 俾20粒
佢:你仲有幾多點?
我:5xx
佢:甘我再幫你買 俾多20粒你
我:好 你要買乜 你依家俾左20粒我先
佢:我要3枝洗技水 一陣一次過俾你
我:好 (跟住寄左)

跟住之後佢就off左 但系佢無俾37粒星光我(價錢散得制 所以收37粒)
然後我問d朋友知唔知佢邊個
公會:佢頭先入過會 拎哂會倉d料就走左會!!
朋友:咦 我加佢 無呢個人存在喎!

當我系互助叫朋友們小心呢個人既時候..
有個朋友密我..話都俾呢個人呃左!
我其實俾呢個人呃左375點品..

我既朋友其實都俾佢呃左。
希望gm大人可以幫下我..
我真系好唔開心..呢個人竟然呃左2個人.
gm..唔知你明唔明我感受 但真系好難受..希望你可以幫下我喇:'( 真心..
to夜空大星:
如果你仲有反d人格 唔該你系3日內密我 仲有你要俾反37粒星光/375金我
麻煩哂gm..各位玩家都要小心d..唔好俾其他類似既人再呃..

作者: tearmoon    時間: 2012-7-30 19:57:26

依d
我雖然明你感受
但係我估gm都幫5到你
作者: cac00065    時間: 2012-7-30 20:10:28

依家gm都自成身蟻
佢地公司襯動漫節呃左成村人
作者: kan2011    時間: 2012-7-30 20:31:39

下次交易ma.'sd 唔保險.'
我last time too 被呃左950金-,-
收點1000=950金''sd左to佢
作者: butter._.    時間: 2012-7-30 20:33:36

你想gm點幫手-0-
係你自己信錯人-0-
作者: yee17    時間: 2012-7-30 20:51:41

通常呢D玩家之間的交易,遊戲公司是不會理的
作者: kevinCCK    時間: 2012-7-31 09:45:59

今次你都可能攞唔番架啦
下次記得用交易
作者: pgchicken    時間: 2012-7-31 10:09:37

呢種情況我地真係做唔到D咩野…只有下次小心D
作者: ctb    時間: 2012-7-31 10:26:33

冇圖冇真相 同埋交易好D吧= =

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2