AGAMES 討論區

標題: 我的AC~~ [打印本頁]

作者: 雅文    時間: 2008-8-16 11:57:34     標題: 我的AC~~

有人話HELP 我upLv
BUT HE CHANGE 左我PASS
我話HE STEAL 我AC ......( + 30+3 X2 AND 30+2 ) HE SAY " 借 "

( SEE o雅文o銀月o ec 講聲比我 .......)

大家話點 ?

作者: 拉帝亞斯    時間: 2008-8-16 12:38:40

喂喂  ~~
你係咪用手提電腦玩架 - - ?
作者: zerofreefly    時間: 2008-8-16 12:50:05

我話HE STEAL 我AC ......( + 30+3 X2 AND 30+2 ) HE SAY " 借 "
E野唔係好明講咩......
其他都明....
重有...幫你升就比AC人好傻嫁=="
作者: 雅文    時間: 2008-8-16 14:06:37

原帖由 zerofreefly 於 2008-8-16 12:50 發表
其他都明....

i know ar = =........

i give him 3 fly ......
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-16 14:16:33

原帖由 zerofreefly 於 2008-8-16 12:50 發表
其他都明....

佢應該係話比人爆 / 昆左ac
比人爆 / 昆左30+3飛行2件,30+2飛行1件
爆 / 昆佢果個人話係"借"

5知樓主我解得岩5岩呢?
作者: ckahonam    時間: 2008-8-16 14:30:54

佢比人爆ac,比人轉左密碼,又比果個人幾個飛行,條友話係借
作者: 雅文    時間: 2008-8-16 14:38:43

原帖由 ckahonam 於 2008-8-16 14:30 發表
佢比人爆ac,比人轉左密碼,又比果個人幾個飛行,條友話係借

that is totally what i want to say = ="
作者: 雅文    時間: 2008-8-16 14:39:17

原帖由 lamxdxd 於 2008-8-16 14:16 發表

佢應該係話比人爆 / 昆左ac
比人爆 / 昆左30+3飛行2件,30+2飛行1件
爆 / 昆佢果個人話係"借"

5知樓主我解得岩5岩呢?

佢應該係話比人昆左ac
比人昆左30+3飛行2件,30+2飛行1件
昆佢果個人話係"借"

that is ....
作者: 幻乂影    時間: 2008-8-17 19:50:10

+2劍=口=....唔係掛=v=.........
作者: 雅文    時間: 2008-8-20 11:50:18

係AR...........

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2