AGAMES 討論區

標題: 三轉穿心雲狩 投票! [打印本頁]

作者: 涼粉    時間: 2012-7-14 01:18:30     標題: 三轉穿心雲狩 投票!

職業:穿心雲狩

弓神
魔法技能  強化型  物理屬性   
瞬發技能  冷卻 16 秒  持續 10 秒
使自身獲得弓神戰力,時間內提高裝備弓的傷害值 30 % ,持續 10 秒。
技能等級 (Lv.1) 學習等級 (Lv.55) 花費 5 金 23 銀 59 銅

技能等級 (Lv.2) 學習等級 (Lv.59) 花費 7 金 48 銀 58 銅

技能等級 (Lv.3) 學習等級 (Lv.63) 花費 10 金 53 銀 82 銅

技能等級 (Lv.4) 學習等級 (Lv.67) 花費 12 金 58 銀 30 銅

技能等級 (Lv.5) 學習等級 (Lv.71) 花費 14 金 99 銀 22 銅

觀看詳細技能資訊

職業:颶風龍犽

弩神
使自身獲得弩神戰力,時間內提高裝備弩的傷害值 30 % ,持續 10 秒。
技能等級 (Lv.1) 學習等級 (Lv.55) 花費 5 金 23 銀 59 銅

技能等級 (Lv.2) 學習等級 (Lv.59) 花費 7 金 48 銀 58 銅

技能等級 (Lv.3) 學習等級 (Lv.63) 花費 10 金 53 銀 82 銅

技能等級 (Lv.4) 學習等級 (Lv.67) 花費 12 金 58 銀 30 銅

技能等級 (Lv.5) 學習等級 (Lv.71) 花費 14 金 99 銀 22 銅

觀看詳細技能資訊

弓的攻擊力有多低大家都知道,
想問有幾多個雲狩會轉玩弓~?

(利申:我係弓雲狩)

作者: Haydenlee    時間: 2012-7-14 07:58:37

我係龍犽
a_a
作者: kevinCCK    時間: 2012-7-14 09:56:08

瞬發技能 冷卻 16 秒  持續 10 秒
使自身獲得弓神戰力,時間內提高裝備弓的傷害值 30 % ,持續 10 秒
只係1VS1嘅PVP有用
平日打怪要10幾秒開一次咩
3轉雲狩D技我冇一招想點
作者: Haydenlee    時間: 2012-7-14 11:15:30

其實只係CD6秒
作者: Yuki乂糖糖XD    時間: 2012-7-14 13:36:56

雲狩用弓加埋30%傷害比只用弩仍然低攻
作者: Yuki乂糖糖XD    時間: 2012-7-14 13:38:21

雲狩就沉啦Q_Q
作者: kevinCCK    時間: 2012-7-14 17:30:36

Haydenlee 發表於 2012-7-14 11:15
其實只係CD6秒

幾多攻速6秒先?
就算0CD都麻煩啦
10秒完咗又要開一次
佢出被動技咪仲好:&
作者: 孤單心事    時間: 2012-7-15 18:27:42

kevinCCK 發表於 2012-7-14 09:56
使自身獲得弓神戰力,時間內提高裝備弓的傷害值 30 % ,持續 10 秒。
...

弓神 (Lv.4)
需要 弓神 3 點
使自身獲得弓神戰力,時間內提高裝備弓的傷害值 45 % ,持續 10 秒。

4lv傷害值+45%     約=增傷1半
用弩我比夠你2萬攻   打0抗  比夠你流星2m好未?
用弓低夠4000攻   16000 ,   打0抗   同返同樣數值比   打1m7~1m8
開技後 增傷45%  24650     
增傷根本係神技= =  用低少少攻既武器可以換到咁多輸出力 你真係覺得廢?
無錯 比起龍犽弩神 係弱d
但係都記住 龍犽無流星呢D技
佢最多得招心眼     用埋弩+弩神增傷  單下輸出永遠唔夠雲狩黎
(另   每低1000攻  打人既輸出約低100only   爆擊埋只係差300 ~400左右 )
用弓同用弩既差距根本只有少少   只係弩有爆傷   弓有命中     

不過如果你係中意刷怪刷裂縫   用弩岩你多d
中意pvp  打水色 打戰場   用弓爆發力強d   用弩平均少少   

作者: kevinCCK    時間: 2012-7-16 13:23:54

孤單心事 發表於 2012-7-15 18:27
弓神 (Lv.4)
需要 弓神 3 點

招技又唔係廢嘅...
只係10秒完咗又要我開多次
個人認為有D煩麻煩...
所以我呢D懶人都係用番弩算

作者: 孤單心事    時間: 2012-7-16 14:10:19

kevinCCK 發表於 2012-7-16 13:23
招技又唔係廢嘅...
只係10秒完咗又要我開多次
個人認為有D煩麻煩...

其實用弩有用弩既好= =
用弓只係爆發力高d
岩戰場公會戰用
掛機升lv都係用弩啦  
作者: 鍾你兩槌o口o    時間: 2012-7-21 05:06:49

65紫開始弓都有爆傷 果幾百攻
作者: diamondsoul5    時間: 2012-8-5 00:07:42

云狩 流星都屈死人啦你仲要求咩?
再勁我地D小角真係唔洗玩....
(天樂秒鳳狙係我既夢...)
作者: yipwingshing    時間: 2012-8-6 00:51:18

我見完D技,再睇下轉職任,之後睇D技的學習價錢, 我決定唔轉職
作者: 小鳥爆開了    時間: 2012-8-17 21:37:25

都幾屈下~~~~
作者: 尐乂風    時間: 2012-9-1 01:04:02

唔洗雲狩所以睇結果
作者: s20011304    時間: 2012-9-5 10:25:43

用弩 強化左高攻好多

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2