AGAMES 討論區

標題: 珍小虎(PC66346、珍怡熙)~請問咩野叫溶雪行動? [打印本頁]

作者: =_=V    時間: 2008-8-11 07:50:41     標題: 珍小虎(PC66346、珍怡熙)~請問咩野叫溶雪行動?

3個AC同一個人黎嫁?= =
咪咁天真..以為78戰 72EC 72戰可以係天女溶低我地戀雪D人先得嫁... = =
上次擺明係天女打低你地桃園嫁啦
作者: 涅赤鬼    時間: 2008-8-11 11:39:38

人地去天女玩關你乜事= =
作者: jimmylo    時間: 2008-8-11 11:40:52

去天女預左比人打
唔想比人打就唔好入
比人打又唔鋸係度嘈都冇用
作者: 笨BE    時間: 2008-8-11 11:48:24

= =人地係講緊  "溶雪行動" E樣野= =
作者: db仔仔    時間: 2008-8-11 11:55:51

算啦= =比人打未打囉..你遲下升高d 秒佢地啦
作者: 笨BE    時間: 2008-8-11 11:56:52

發現了-.-你地冇睇清楚人地講乜= =
作者: 阿永    時間: 2008-8-11 11:59:12

樓主 邊位?
搞事都講 正身 咩名?
作者: 珍小虎    時間: 2008-8-11 13:02:02

我講野使5使同你交代.e+咩年代呀.仲興文字獄....仲有呢3個5係同一個人.5知就5好亂講....連個名都冇.仲想係度搞事
作者: 影影    時間: 2008-8-11 13:02:54

樓主好無聊!人地入天女玩關你乜事
作者: 【夜牡丹】    時間: 2008-8-11 13:21:49

我想問一句,樓主有冇証據指出『溶雪行動』係小虎講出黎先?
而令你作出呢個問題既主要原因係咪呢個先=-=?
空口講白話,好難信你既說話囉,連永都覺得你攪緊事=口="""
作者: S!U楓    時間: 2008-8-11 13:24:00

人地鐘意咁講咪咁講囉...
溶雪咪溶雪囉...你有料就唔會俾人溶架喇
作者: jimmylo    時間: 2008-8-11 13:41:40

下次要攪事PO返張証據相出黎先啦
作者: S!U楓    時間: 2008-8-11 13:49:10

原帖由 幻乂影 於 2008-8-11 13:39 發表
樓主你打錯字....雪係熔化的;P
我理佢熔又好溶又好喇...大家個意思一樣...
成日咁得閒搵我錯字....讀多D書喇...
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-8-11 13:54:17     標題: 回復 12# 的帖子

打咩錯字姐,人地樓主個行動名叫咩又關你事啵?你又知佢一定係要用呢個字?
作者: 幻乂影    時間: 2008-8-11 22:31:13

原帖由 S!U楓 於 2008-8-11 13:49 發表
我理佢熔又好溶又好喇...大家個意思一樣...
成日咁得閒搵我錯字....讀多D書喇...

無奈=.=我又唔係搵你錯字...+_+...
書我讀緊....呢d野要慢慢黎架...
而家社會...大學生都未必有工做=.=唔讀有咩好做!?
作者: 段天    時間: 2008-8-12 00:24:58     標題: 那既然大團團長都出黎講野我都無理由唔講下野= =

首先同你解下溶雪呢個詞語點解
可以解成
1)將雪櫃入面凍左既食物拎出黎解凍
2)春天雪山溶雪
3)....唔想講晒時間 得閑先加

而個重點係 我身為團長都唔知有呢件甘好玩既事@_@""
小虎做咩唔叫埋我玩?? 定係有人吹出黎??
作者: 【夜牡丹】    時間: 2008-8-12 01:05:17

原帖由 段天 於 2008-8-12 00:24 發表
首先同你解下溶雪呢個詞語點解
可以解成
1)將雪櫃入面凍左既食物拎出黎解凍
2)春天雪山溶雪
3)....唔想講晒時間 得閑先加

而個重點係 我身為團長都唔知有呢件甘好玩既事@_@""
小虎做咩唔叫埋我玩?? 定係有人吹出黎 ...

好好玩咩=0=?咁好玩我又玩~^0^
作者: 段天    時間: 2008-8-12 01:08:54

我估咋 我就無睇到小虎甘出字啦 所以估下好唔好玩囉..
作者: 【夜牡丹】    時間: 2008-8-12 01:13:14

原帖由 段天 於 2008-8-12 01:08 發表
我估咋 我就無睇到小虎甘出字啦 所以估下好唔好玩囉..

一日掛住玩=-=
你搞掂你D『SO洲屎』先啦\口/
作者: 段天    時間: 2008-8-12 01:14:39

我係書房 廢是返主人房嘈住佢= =
作者: S!U楓    時間: 2008-8-12 01:26:05

原帖由 幻乂影 於 2008-8-11 22:31 發表

無奈=.=我又唔係搵你錯字...+_+...
書我讀緊....呢d野要慢慢黎架...
而家社會...大學生都未必有工做=.=唔讀有咩好做!?

我理你有冇野做喇...成日講埋哂D無謂野
真係丫...我用唔同既字又關你事架BOR

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2