AGAMES 討論區

標題: 單人副~~ [打印本頁]

作者: bb602345    時間: 2012-6-28 16:15:14     標題: 單人副~~

其實單人副我覺得係個唔錯既野...但係有小小野想反映既....

就係咁,,單人副係比1個人打..但係我就覺得咁...單人副入面D王...有好多隻都會必定有
反傷buff..對於1個人黎講...高攻既話..就會反死自己..低攻打唔死隻王...又會比隻王打死
...D王既技又高攻..自己打個時...又冇補..咁其實都好難打得死隻王.....而且過任又只可以
打單人副...好似55副2王--天炎蠍咁..打10次10次都反..打都唔夠打...任都過唔到...

所以..可唔可以取消單人副入面D王必定有反傷既情況呢"?
好似
55副2王--天炎蠍--(過任一定要打...近攻好易死..)
58副4王--詭譎鳥--(尤其係佢..D技覺圍又大...打又死唔打又死)
58副隱王--姆嘰姆

唔知大家有咩意見呢"??

作者: Haydenlee    時間: 2012-6-28 17:18:22

我個次打天炎蠍過任
咁岩佢95冰抗 我專精減番20冰抗
用冰箭磨佢 反1下5夠500
作者: Haydenlee    時間: 2012-6-28 17:22:59

跟住隻王打我1下千5左右 食支水當冇
再加上我好少比佢打中 反得多咪周圍走 食夠水再磨佢
開埋遊擊 一下打得佢幾千
不過呢 冇反傷好似冇乜挑戰性
作者: kevinCCK    時間: 2012-6-29 08:33:17

Haydenlee 發表於 2012-6-28 17:22
跟住隻王打我1下千5左右 食支水當冇
再加上我好少比佢打中 反得多咪周圍走 食夠水再磨佢 ...

呢個唔係挑戰性嘅問題
我之前玩雲狩嘅時候反都唔係D咩問題
但最近升分身,我先知到近戰打反好_ _
我過55果陣隻天炎真係打到O晒嘴
一係除武+回血飾品打比佢打死
一係上武+回血飾品打比佢反死
真係好無奈
作者: bb602345    時間: 2012-6-29 09:30:44

遠攻打反問題唔大...天炎蠍就算反..佢D技都算易避...遠攻走到位就ok...
但係58副隻4王詭譎鳥..佢D技覺圍又大又瞬發...我龍犽都避唔曬..
谷抗..食2枝水都試過..更何況D近攻"?

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2