AGAMES 討論區

標題: 用少少錢玩既玩家對+15既睇法及反應 [打印本頁]

作者: karara691    時間: 2012-6-16 00:46:52     標題: 用少少錢玩既玩家對+15既睇法及反應

我所屬既公會+成班FD,本來都係1齊玩晴空,但係你出到+15
28XX+42XX 一把武,+15效多5%傷,精靈守護都無視埋
D裝備,+145%防,+15效全抗+5,法師都坦死你

我地仲點玩?
所以成班FD+會友打算唔玩了,AC+成套時裝都放哂佢

我同成班FD,玩咁耐晴空平均每月都上繳
雖然數目唔算多,但係都整到件+10,少少+8咁....

而家咁出法,真係好絕望,成班FD都決定放棄晴空

官方話聽你意見? 無用架,請參考時裝膠囊事件

作者: 龍雍    時間: 2012-6-16 00:50:05

基本就係錯~
傳奇想錢想瘋了
作者: kevinCCK    時間: 2012-6-16 09:19:57

佢賺錢賺到HIGH咗
我12月到而家合咗N咁多把60LV紫武
冇一把得,合都合到負資產
公會仲有人爆過12次
洗唔洗食錢食到咁?
作者: sarkel125    時間: 2012-6-16 09:40:41

我得神獸送既防爆水晶沖+5...人地+10靈仙都串我,睇唔起我了!!玩埋+15,我無企既地步了
作者: Rock陰陽    時間: 2012-6-16 11:00:52

港版真係出+15你地先決定啦~_~
作者: AA8923    時間: 2012-6-16 23:16:19

唉..就是怕它出 之前交郎麵有反對呀我們玩家THEN都出左呀<<我朋友是禁說呀...
現在見朋友開始SELL野了== AC..莊呀..金呀..==
作者: karara691    時間: 2012-6-16 23:38:40

AA8923 發表於 2012-6-16 23:16
唉..就是怕它出 之前交郎麵有反對呀我們玩家THEN都出左呀

好心你係論壇打字正常少少啦笨0...
作者: bravecollection    時間: 2012-6-17 00:07:12

出就一定會出....系統上既野點會同台版有大分別...

睇在佢以咩包裝黎出姐...可能送1,2粒防增防光咁啦....
E+是但出2句聲..扮聽下民意....
真係接受唔到既....轉GAME係唯一出路...
作者: AA8923    時間: 2012-6-17 00:08:28

karara691 發表於 2012-6-16 23:38
好心你係論壇打字正常少少啦笨0...

咩WO== 不知幾正常!!!!!哼
作者: 提淽    時間: 2012-6-17 00:14:30

bravecollection 發表於 2012-6-17 00:07
出就一定會出....系統上既野點會同台版有大分別...

睇在佢以咩包裝黎出姐...可能送1,2粒防增防光 ...

1,2粒防光就想打發人-.-
唔聽玩家意見系咪想隻GAME冇晒人玩
GM搵錢還搵錢.隻GAME唔聽下人講一樣系搵唔耐!
作者: pgchicken    時間: 2012-6-18 10:06:39

1.不要在post內賣account
2.而我不知時裝膠囊系統如何無聽玩家意見
作者: jelly99987    時間: 2012-6-18 10:23:17

我玩左大大話話都玩左年幾,但係如果出+15的話,我玩D新game都唔玩呢個(雖然個人覺得好多新game都冇呢個咁好玩,但重點係佢食錢冇晴空咁深) 大家都咁大反應  出唔出請再考慮考慮......

作者: badbear    時間: 2012-6-18 11:19:23

算吧喇~ 星光又厄 ~ 轉蛋又厄 ~ 沖裝又厄 ~

gm 死都話機率無改~ 唔通我地個個都錯覺 ???

呢d game 玩唔玩都吧.....

依家又話 + 15 ...... 留返比 gm 慢慢玩
作者: 小霆    時間: 2012-6-18 12:49:44

膠囊系統講真= =
港版已經讓左好大步
人地台灣戈邊  千幾血千幾攻一件時裝
我地呢邊得幾百已經好好
唔好再話無做野其實= =
不過今次+15系統  港版官方真係要認真考慮下

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2