AGAMES 討論區

標題: 進化系統獨立投票區 [打印本頁]

作者: pgchicken    時間: 2012-6-15 15:23:03     標題: 進化系統獨立投票區

見到大家對於+15系統有強烈既反應,營運團隊絕對明白,了解大家感受,亦會為大家盡力爭取優良遊戲環境!

此post針對進化系統作出投票,營運團隊亦想聽下大家既睇法,以下簡單介紹進化系統:
進化系統,係將你既物品進化到下一階

例如:
1星防具鎚,可以透過進化系統,變做2星防具鎚
時裝方面,白時裝可以透過個系統,變做綠時,如此類推,即係大家抽到好多綠裝的話唔駛驚,可以用呢個系統變做藍裝(只有新時裝可以進化,如果你件時裝已經改造過,進化後所有改造數值會歸0)

作者: 愛死咪醬XD    時間: 2012-6-15 15:41:13

其實 D 綠字變身杖都可以進化做藍啦不如
作者: 孤單心事    時間: 2012-6-15 15:43:21

呢個系統都OK-  - 綠字合藍字   
就算抽極都抽唔到藍字
都可以用綠字合出黎   
我自認無抽蛋運  有呢個系統我好讚
作者: Rock陰陽    時間: 2012-6-15 15:53:57

幾好唔錯
作者: kenny=)    時間: 2012-6-15 15:58:49

我想問問...GM
如果見綠字時裝改造過...咁可唔可以用進系統嫁?
如果可以既話...咁可唔可以用膠囊嫁?
新時裝即係...要新出既蛋..先可以進化?
好多問題...

作者: pgchicken    時間: 2012-6-15 16:01:13

愛死咪醬XD 發表於 2012-6-15 15:41
其實 D 綠字變身杖都可以進化做藍啦不如

杖都可以好似
作者: pgchicken    時間: 2012-6-15 16:01:38

kenny=) 發表於 2012-6-15 15:58
我想問問...
如果見綠字時裝改造過...咁可唔可以用進系統嫁?
如果可以既話...咁可唔可以用膠囊嫁?

可以用,但係改造左既數值無哂,進化完會變番未改造過既情況
作者: pgchicken    時間: 2012-6-15 16:02:13

反對既玩家可唔可以講下原因,唔好投完就走
作者: kenny=)    時間: 2012-6-15 16:07:07

追加問題
係咪新出既時裝先可以改造?
要問清楚D先得
作者: Rock陰陽    時間: 2012-6-15 16:13:27

pgchicken 發表於 2012-6-15 16:02
反對既玩家可唔可以講下原因,唔好投完就走

因為佢地唔贊成
作者: 繚焰藍色    時間: 2012-6-15 16:24:46

進化系統仲有冇其它功能(唔計時裝同防具鎚)
作者: 愛死咪醬XD    時間: 2012-6-15 16:29:44

pgchicken 發表於 2012-6-15 16:01
杖都可以好似

杖台灣個邊只可以白進化綠
但係我地成日抽黎抽去都係想要藍字杖姐....
所以希望我地可以可以綠變藍
作者: 小晴xd    時間: 2012-6-15 16:33:36

豬M 改造係咪有埋符文:&
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-6-15 17:25:11

進化系統幾好,就好似我自己咁好黑,抽親轉蛋99.99%去到第41個既時候都會係綠字,呢個系統可以將綠字時裝進化為藍裝,好貼心,唔知進化成功率係幾多呢?
作者: 愛死咪醬XD    時間: 2012-6-15 17:47:47

HELLOKITTY 發表於 2012-6-15 17:25
進化系統幾好,就好似我自己咁好黑,抽親轉蛋99.99%去到第41個既時候都會係綠字,呢個系統可以將綠字時裝進化 ...

係100%
只要有一定數目就進化到 (聽人講
作者: YAU♥.    時間: 2012-6-15 17:51:53

白變綠
綠變藍都OK GA
不過我自己就真係吾多中意+15= =
+10都已經難
+15仲難

作者: HELLOKITTY    時間: 2012-6-15 18:22:01

愛死咪醬XD 發表於 2012-6-15 17:47
係100%
只要有一定數目就進化到 (聽人講

THX
作者: npgps032b32    時間: 2012-6-15 19:02:02

藍時仲有冇得進?
作者: 花曉語    時間: 2012-6-15 23:01:48

好呀~
收下綠字進藍時.
又可以提升綠字同白字裝既價值~
作者: 酸沙熊仔糖    時間: 2012-6-16 00:12:56

舊品時裝個界線係邊先!?  點為之新~點為之舊!?
藍時仲有無得進化~?  有無多d detail先!? 有無進化過程圖去比玩家明白個過程~?
如果個個而家讚成~ 點知出黎既過程係10件綠字先可以進做藍字!(我無follow台灣果面個進代系統吾知係點)
anyway~我比較敏感既係..何為舊品~? 同埋點解舊品吾可以進化!
作者: 愛死咪醬XD    時間: 2012-6-16 00:40:28

花曉語 發表於 2012-6-15 23:01
好呀~
收下綠字進藍時.
又可以提升綠字同白字裝既價值~

藍時價值又會下降 XD
作者: rex5290    時間: 2012-6-16 01:33:04

完全讚成呢個系統

p.s我玩左晴空接近11個月 入過2萬點 抽親野都只係中過綠字 從未中過藍字 只係最近個手染箱抽中過

真係可以幾件綠時換一件藍時既話 會對一d平時運氣較差既人較為公平 利用返抽轉蛋既綠字時裝轉為藍字

作者: YAU♥.    時間: 2012-6-16 01:52:14

綠字時裝可能加價
藍字時間會趺價
不過都幾好ga藍字

作者: Prince_Secret    時間: 2012-6-16 05:03:25

我讚成可以綠字時裝進化成藍字時裝,不過引官方一言,只限日後新時裝(我希望係更新這個系統後推出的時裝才能改造),即時現在所有的時裝也無法進行進化!因為直到現時為止的很多藍字時裝,好多玩家都花了很多錢/點數去買回來,抽回來,對擁有藍旳的玩家們,這樣造成極大不公平!

若果目前的時裝更進化...試問這些時裝還有保留價值嗎?還有本身的價值嗎?
希望大家不要只看目前,而能將目光放遠一點看!
作者: yee17    時間: 2012-6-16 06:42:07

如果可以的話最好變身杖可以白變綠,綠變藍,因為開箱都是白杖多,而且變的話可能要100枝白杖才變1枝藍杖(=300個武鬥幣)。而時裝系統是這樣進化的話很好,但可否所有時裝都可以進化?因為之前抽了不少綠字,如果只有新時裝才可用這系統的話會很混亂的。
作者: Haydenlee    時間: 2012-6-16 08:27:55

有冇進化系統冇所謂 好似熟練咁 得閒咪玩下
作者: mirrormirror    時間: 2012-6-16 15:26:54

局限新出時裝至可以進化?=0=
作者: 提淽    時間: 2012-6-16 15:32:50

舊時裝絕對不能進化.
因為甘樣會造成玩家之前用高價收番黎既藍時!
就因為有呢個新系統整CHEAP晒。
通街都系轉蛋藍時.
收既人仲邊會有人捨得貴小小收?
甘咪搞到之前貴收/抽左好多點既人.蝕晒!
甘樣會好唔公平
如果要實施呢個計劃.
新時裝可以進化。
即系出左呢個系統打後既時裝!
真心覺得~ 時裝維持宜家甘,不變就行了.

ps:強烈要求-,-舊時裝不能進化!!
 如果系新時裝先可以進化既話~
  我就唔會反對:)

作者: 提淽    時間: 2012-6-16 19:54:53

Prince_Secret 發表於 2012-6-16 05:03
我讚成可以綠字時裝進化成藍字時裝,不過引官方一言,只限日後新時裝(我希望係更新這個系統後推出的時裝才能 ...

中POINT
舊時裝都進化到既話,我會對隻GAME好心淡!
晒甘多錢為乜?
到時搞到通街都系藍時.整CHEAP晒
(只限新時裝先可以進化到既話就唔同講法)
起碼叫做知會過.點都好過1出就定左,
搞到收左舊時既玩家好似中晒伏甘。

作者: 提淽    時間: 2012-6-16 20:43:36

yee17 發表於 2012-6-16 06:42
如果可以的話最好變身杖可以白變綠,綠變藍,因為開箱都是白杖多,而且變的話可能要100枝白杖才變1枝藍杖(= ...

不覺得會很混亂.
就好似較新既轉蛋甘:)
都會附送一粒星光碎片~
舊既轉蛋都冇呢個優惠.
同新時裝先可以進化既道理一樣。
GM如果有心搞既話,
相信唔會影響到運作
唔洗甘驚。

作者: KIN_201314    時間: 2012-6-17 02:31:06

如果出左所有舊既藍時裝都會唔直錢!
點解?
因為新時裝可以白變綠,綠變藍,
到時通街都係新既藍時裝!
你地諗下,邊會仲有人再會要舊時裝,新既藍時裝咁易有又平
係人都會揀新啦 我唔信佢會出7.7果D
就算有人要 都唔方直錢 好似龍炮咁 大把人用 只係收埋唔比人睇
如果出左一件勁令既翼  大把人用啦 舊時裝仲會直錢?
唔出最好:(
作者: KIN_201314    時間: 2012-6-17 02:40:10

仲有~~~如果+15系統/進化系統確定推既話 可以提前公告? 可以比我地有心理準備

應該話 確定推出/唔推出 都提前公告下
作者: 提淽    時間: 2012-6-17 03:22:26

如果要出時裝進化呢個系統..
(就只能限新時裝先可以進化)就冇問題.
起碼唔會周街都系舊既藍時先`
就算賣唔到好高價.起碼都唔會甘多人有=.=
個心都會舒服d..
愈多人有個心就好不爽sosad:(

作者: 祈依菓    時間: 2012-6-17 03:31:16

提淽 發表於 2012-6-17 03:22
如果要出時裝進化呢個系統..
(就只能限新時裝先可以進化)就冇問題.
起碼唔會周街都系舊既藍時先` ...

我撐你牙 XD
作者: 祈依菓    時間: 2012-6-17 03:35:31

我覺得最好五好出la, 不過就算講得再多都好, 最後都有可能會出牙, 再整D商城道具俾人整呢樣整果樣賺錢牙.! :& 一定會咁 :&
作者: 提淽    時間: 2012-6-17 03:36:46

祈依菓 發表於 2012-6-17 03:31
我撐你牙 XD

多謝
作者: 祈依菓    時間: 2012-6-17 03:42:54

KIN_201314 發表於 2012-6-17 02:31
如果出左所有舊既藍時裝都會唔直錢!
點解?
因為新時裝可以白變綠,綠變藍,

到時候可能無人賣時裝lu, 個個都可以自己合牙, 打王又有出ge, 個個自己合藍字lu. 我都系覺得最好五出la. D野先矜貴牙 :D
作者: 提淽    時間: 2012-6-17 03:50:30

祈依菓 發表於 2012-6-17 03:35
我覺得最好五好出la, 不過就算講得再多都好, 最後都有可能會出牙, 再整D商城道具俾人整呢樣整果樣賺錢牙.!  ...

佢堅持要出我地都奈佢唔何
冇連累到舊時裝就冇問題拉!
最驚系舊時裝比佢搞到一獲足姐:&
作者: 祈依菓    時間: 2012-6-17 03:55:43

提淽 發表於 2012-6-17 03:50
佢堅持要出我地都奈佢唔何
冇連累到舊時裝就冇問題拉!
最驚系舊時裝比佢搞到一獲足姐:& ...

最後通街都系藍字時裝仲要10G有件, 皆大歡喜牙 -  -
或者營運商中意最後咁ge局面牙
又有可能綠字最後貴過藍字?? 可能營運商都只系想系製造過程里面賺錢牙..
作者: 提淽    時間: 2012-6-17 03:59:55

祈依菓 發表於 2012-6-17 03:55
最後通街都系藍字時裝仲要10G有件, 皆大歡喜牙 -  -
或者營運商中意最後咁ge局面牙
又有可能綠字 ...

如果真系搞到甘既田地 .
冇野拎黎搞~
真系4隻字可以形容晒:不知所謂

真心希望GM會用心聽下我地玩家既意見:D
唔好掛住一尾搵錢..錢是搵不完的!
唔好甘急進..長做長有保險D

作者: 123456789=.=    時間: 2012-6-17 14:23:47

=V=如果進化系統包埋係寵度就更好啦
比如2隻green寵合成會有機會出blue寵..
雖然咁講冇乜可能T^T
作者: tszfung0730    時間: 2012-6-17 22:44:52

反對!!!!

變相d藍字時裝跌價

已經出左單人副 令到紫料 武器都跌晒價

宜家又綠變藍 ,變相又跌價

咁只會又多1批人走
作者: ms3wu7tt    時間: 2012-6-17 22:47:04

時裝都進化到?出白字同綠字托牙?
直接藍字算啦!強烈反對!!
作者: alvin19981028    時間: 2012-6-17 23:16:41

支持!!
但係藍字實跌價!
不如藍字時裝合紫色xd
作者: 七夕下的月亮    時間: 2012-6-18 01:00:19

台灣果邊既情況:
現階段可進化道具:寶石、B級強化鎚、藥劑、時裝、釣竿、傢俱原料、變身杖、王怪寵物蛋、符文。
※ 注意:時裝部分,只有新品時裝轉蛋才可進行物品進化,且進化後會喪失改造效果。

呢個系統最爭議既只有紅字呢個...(應該)
如果抽起時裝,相信大家都好支持呢個系統既
作者: 愛死咪醬XD    時間: 2012-6-18 02:01:28

我覺得時裝進化冇咩問題

講真我地平時抽到幾多白字綠字時裝姐
妳唔係用100 粒星光都冇10幾20件綠`但係藍就可能一件都冇!!` 仲有 我地 D 平民幾可會有 100 粒星光抽

妳話降藍字降價` e樣我同意`
但係相對綠字白字的價錢又會因為多人要而升價
咁樣唔係對有錢人仲好咩 ????? 賣綠字賺的比藍字蝕的仲要多 wo

再講
白字變綠字至少多左 D 加成呀~~
D 節日任抽番黎個 D 白字綠字米可以用佢黎進化

好多人口口聲聲話進化系統整 cheap 曬 D 藍時` 搞到冇人玩`
我好想知乜 D 野越平就越冇人要嫁咩 ??
個人覺得晴空少人玩的其中一個原因就係某 D 大眾化貨品大過貴 ( 包括時裝` 金刀` 防增等)
搞到平民大多數永遠都係平民` 勁人有錢人就越黎越勁越黎越有錢
問心個句晴空最多人玩係學生 ` 有幾多學生可以有咁人財力成日買點

刷副出個 D 白字裝的機率又低到ABC 咁
我就唔信可以超快咁刷到白幾藍

所以其實時裝進化冇咩問題` 有錢人窮人都會有著數
而且` 舊時裝係 100% 唔會有影響` 因為講過個 D 唔比進
作者: 提淽    時間: 2012-6-18 02:25:45

未必有錢既人都會抽中藍時為止既~~
有D人寧願高價收都唔抽拉.(玩開時裝既都知抽好講運氣)黑起上黎幾多個都唔中。
講真.時裝可以進化其實對平民系著數d:)
我唔知你系咪其中一份子,所以先甘出聲(我個人覺得)如果你系既.
我冇歧視成份,只系將我諗到既野講出黎,而事論事!
旦我覺得冇需要出呢個系統!多此一舉。(至少我系其中1個,唔覺得我有咩得益成份)
大多數既有錢人會唔唔會介意白/綠字可以賣到幾多牙..多極有限拉:)
仲有,你覺得有錢人會在乎多幾十金件3,定在意多唔多人同佢撞3?`
玩甘耐晴空大家都心照白/綠字可以去到咩價位.
太貴會有人要?.

姐系打個比如:(如果真系落實出新時裝可以進化呢個系統)
而新時裝有機會令過舊時裝既話,
就會多左好多人寧願收新既綠時進化博下變藍字拉.

仲有幾多個會肯貴小小收舊既藍時牙?`
時裝進化唔多唔少都有影響舊時既價值=.=
本身大多數抽/收番黎既,已經回唔到本`
出一出呢個系統更加死.又跌價!

甘對之前收落舊時既玩家太唔公平~~
我都講過.舊時裝雖則冇影響多與少,旦系價錢問題.
同埋最好唔好出!旦系有左新野仲唔個個玩戈個新系統博下?
舊時仲可以放到幾多??` 賤賣牙?又賣唔落手`定留系到唔賣等發臭?

ANYWAY:呢個系統似系造福平民收唔起較貴時裝既好處.    
    多過你話籍著今次新系統益到有能力既人-)

仲有,遊戲既世界就系甘殘酷.有錢既就系玩晒!你玩得就要接受~~

直到呢刻,還是不能苟同你所講既(對大家都有著數)呢句說話。

作者: pgchicken    時間: 2012-6-18 10:22:07

大家既意思,姐係以後有咩新系統,都唔好出

新系統點都會影響到舊野,舊既唔去,新既點黎?
所有新系統對舊野都會有影響,呢個系統正正係可以解決成日話藍時難抽,抽極都係綠時既玩家俾個機會佢地換藍時
遊戲反對聲音又會少D,玩家又可以拎到新款既藍字時裝(舊既無法用呢個系統),係一個雙贏方案

至於有人問,點解舊時裝無得進化
如果舊時裝有得進化,以前俾咁多錢死都要抽到藍時裝既玩家會點諗?

你地話舊既藍時無人要,你地又有無諗過,絕版既野會無人要?
新時裝既能力咪同舊時一樣,點解每款都有市場,正正因為外觀唔同
如果件時裝既價錢,單純因為能力而建立,舊時裝緊係無人要,但如果係咁,唔同時裝又何來唔同市價?

今次系統大家只係將個焦點放左係時裝,而又一面倒認為對舊時好大影響,好擔心手頭上持有既時裝會跌價,不如試下諗深一層先?
作者: 提淽    時間: 2012-6-18 12:27:53

我發覺你好似唔多明我既POINT,
大多玩家都有新既轉蛋藍時.(通街系甘制)
舊既咪會少左人收囉.
宜家唔關外唔外觀價值呢個問題,
而系你出一出甘既系統,令到令既轉蛋時裝好易有藍字,好快變到濫晒
如果冇時裝呢個系統進化就冇得賴姐.
長玩開既都知向來都系令既新野較貴。

深一層咪就系你開頭叫反對既玩家比意見.
最後無視囉 .甘一開頭你就唔好叫人比拉-.-
晒精神系到打字 !!
明晒= . =搵錢緊要d ..
下次有官方開既貼都廢時留言
晒心機加晒時間,其實你地都內定左嫁拉~~

作者: 愛死咪醬XD    時間: 2012-6-18 12:58:05

其實如果將綠時裝變藍時裝的數目加多米得

如果一件藍字要 1000 綠字要 70
咁米將系統 set 定所有都要 15 件綠先變到一件藍字

一泥要咁多綠字先變就會難 D 收到
其且都會減少太多藍字的出現

而且會唔多影響個藍時裝價` 因為成本大過真接中藍字
作者: 提淽    時間: 2012-6-18 13:03:27

愛死咪醬XD 發表於 2012-6-18 12:58
其實如果將綠時裝變藍時裝的數目加多米得

如果一件藍字要 1000 綠字要 70

呢個不失為一個好方案,
最主就要系唔好令轉蛋藍時既數目氾濫-)

另外:※ 注意:時裝部分,只有新品時裝轉蛋才可進行物品進化,且進化後會喪失改造效果。

你get到既意思系點? 呢句令我諗到新既藍字系咪冇得改造(綠進化藍戈d),例如:+膠囊?

作者: 愛死咪醬XD    時間: 2012-6-18 13:24:50

提淽 發表於 2012-6-18 13:03
呢個不失為一個好方案,

我認為係本身 +460 個D 變番 0
(即係有番5次改造 )

應該係咁掛
作者: 提淽    時間: 2012-6-18 13:29:43

愛死咪醬XD 發表於 2012-6-18 13:24
我認為係本身 +460 個D 變番 0
(即係有番5次改造 )

真系乜都交代得唔清唔楚甘=.=''
想點先..
作者: 愛死咪醬XD    時間: 2012-6-18 13:37:30

提淽 發表於 2012-6-18 13:29
真系乜都交代得唔清唔楚甘=.=''
想點先..

有邊一次唔係等我地嘈佢地先做野=.=
作者: 提淽    時間: 2012-6-18 14:21:46

愛死咪醬XD 發表於 2012-6-18 13:37
有邊一次唔係等我地嘈佢地先做野=.=

系認真諗過先做就至好~,~

作者: pgchicken    時間: 2012-6-18 18:38:40

提淽 發表於 2012-6-18 12:27
我發覺你好似唔多明我既POINT,
大多玩家都有新既轉蛋藍時.(通街系甘制)
舊既咪會少左人收囉.

藍時裝會多左無錯,但係只限新既藍時裝,舊既時裝又唔會變左更加珍貴呢?
追求能力既玩家去買新既藍時,變相可以平D,咁對佢地有好處
舊藍時相對地數量較少,咁物以稀為貴價錢自然高,對持有舊藍時既玩家亦有好處

而家係同你地解釋番,原來玩家覺得版主解釋番件事,即係哂時間,同埋無視大家既意見,我都無說話好講

再者官方亦無表明呢個改造系統係點推出/推出方法,一切仲係到研究緊,我都唔知如何無視大家意見

然後唔發表回應又有玩家走出黎叫GM回應(最後都係版主反映番俾營運團隊知再扮GM覆大家)
作者: 祈依菓    時間: 2012-6-19 04:25:09

pgchicken 發表於 2012-6-18 10:22
大家既意思,姐係以後有咩新系統,都唔好出

新系統點都會影響到舊野,舊既唔去,新既點黎?

你ge意思即是新時款式肯定無舊時靚牙? 絕版五代表一定有人買牙,同埋我想話時裝ge能力基本一樣,有咩競爭? 還是你ge意思系以後時裝能力會有變化? 如果系ge話出五同時裝就得la點解要分藍綠時? 最後還是想賺錢發錢寒牙!?
作者: 祈依菓    時間: 2012-6-19 04:33:11

說白了其實想抄網頁Game,咩新系統牙未見識過牙,4個1合1個2,還是10個1合1個2牙.時裝仲可以轉屬性牙不如,以後可以加石,商城再出屬性轉換牙,幫你地諗埋牙!
作者: 祈依菓    時間: 2012-6-19 04:36:49

祈依菓 發表於 2012-6-19 04:25
你ge意思即是新時款式肯定無舊時靚牙? 絕版五代表一定有人買牙,同埋我想話時裝ge能力基本一樣,有咩競爭?  ...

名義上系比自由空間我地玩家發表,實質上又系另一回事牙 XD
作者: 祈依菓    時間: 2012-6-19 04:42:37

祈依菓 發表於 2012-6-19 04:33
說白了其實想抄網頁Game,咩新系統牙未見識過牙,4個1合1個2,還是10個1合1個2牙.時裝仲可以轉屬性牙不如,以後 ...

佢地ge新系統系我眼里面等同幾年前ge遊戲系統牙:&有咩新鮮感呢,再講不如話系故意出舊系統慢慢出新系統釣玩家癮牙,可惜咁多Game都系一樣牙.除左我覺得D公仔好Q好得意令我想玩之外無咩特別ge感覺牙
作者: 00852340    時間: 2012-6-19 21:27:14

點解武防鎚進化唔係b鎚變a鎚
作者: 00852340    時間: 2012-6-19 21:30:56

提淽 發表於 2012-6-18 13:03
呢個不失為一個好方案,

我get到既係~例如綠字+470攻~合完會無左~不過改做剩餘次數會唔會復原我就唔知啦
作者: wongdogcat    時間: 2012-6-20 02:52:19

我覺影響其實唔大,反正對舊時裝都唔影響既,就如GM所講,你地既絕版時裝係會多少有影響,但佢本身既價值都唔會趺太多,想要既HKD戰士都係會想向你地買。

另一方面睇啦,你地都唔會肯平放啦,所以跌極有限。

至於你地講,話藍時普及化太多,令你地戈D貴價時裝都跌左價,其實自從出左星光抽到藍時,藍時一早都已經普遍左好多。所以都唔差在一個進化系統。

我反而想快D出,因為如果係要打怪升既話,我依+就可以升熟練之餘升埋物品去進化。

另外,我想知既係,變身杖如果要升,最多係升到綠色定係藍色。
作者: Miss'water    時間: 2012-6-20 03:51:06

反對呀
作者: wongdogcat    時間: 2012-6-20 10:53:31

wongdogcat 發表於 2012-6-20 02:52
我覺影響其實唔大,反正對舊時裝都唔影響既,就如GM所講,你地既絕版時裝係會多少有影響,但佢本身既價值都 ...

我講既HKD戰士係新玩戈時,舊既玩家,要收都一旱收左啦,你都唔會預佢地仲係你賣舊時裝既對像掛?

咁你話D HKD戰士唔啱心水,咁就算進化系統出左,佢地都係唔啱心水咖啦,咁都係冇人會買咖。 仲有既然你咁驚會跌,咁你點解唔係推出系統前放左去呢?
作者: wongdogcat    時間: 2012-6-20 14:20:49

wongdogcat 發表於 2012-6-20 10:53
我講既HKD戰士係新玩戈時,舊既玩家,要收都一旱收左啦,你都唔會預佢地仲係你賣舊時裝既對像掛?

咁你 ...

你都真係好鬼煩咖啵-.-

咁我想問你,你買咁多藍時裝既目的何在呢?

如果係自用既,咁你就應該預左唔放出去咖啦,

就算放,你一早都應該會知,藍時裝個價遲早都一定會跌咖啦。

唔通你估佢仲會升番?   (星光都出咁多時裝,老實講,就算絕左版都唔會升咖啦)

如果真係自用,你又洗乜理佢個價會跌?

就算藍時真係平左好多,你手上戈件絕版藍時唔放,又會影響到你咩?

P.S. 就算唔出呢個系統,藍時遲早都會跌,你又阻到幾多呢?  唔通唔比隻game加新野咩???
作者: 龍雍    時間: 2012-6-21 13:12:58

睇來都係時裝有問題(藍時下下百幾二百蚊件,d人當然唔想改)

不過~如果唔出物品進化
來緊d新寵,用咩方法獲得呢(迷你英雄個d)
認真諗下,台灣個邊今日更新。

聽講台灣已經將新地圖同新音樂入左落game
睇來開65不遠了。
作者: 愛死咪醬XD    時間: 2012-6-21 23:50:15

龍雍 發表於 2012-6-21 13:12

不過~如果唔出物品進化

望就咁望啦

其實 D 人講極都唔明就米理佢

但係我好想知咁如果又出左回顧包`開到 D 舊時裝當新定舊 = =
作者: 提淽    時間: 2012-6-22 02:14:00

龍雍 發表於 2012-6-21 13:12

不過~如果唔出物品進化

開65 LV又冇乜所謂既,對時裝冇影響~
我正系唔想出時裝進化系統咋MA:)
其他都冇所謂既:)
點解有D人甘恨有呢個系統,戈D心照拉!
我又唔系戈D收唔起時裝既人
我唔明戈D人既心態,觀點自然唔一樣
只系覺得冇需要搞到D轉蛋藍字甘氾濫姐。
最憎D人覆留言都好似單單打打甘-)
幸好,你講既野系中立意見,
似番個正常人應該講既野

作者: 毛能容    時間: 2012-6-27 13:31:49

作者: 提淽    時間: 2012-6-27 14:50:41

咩GAME都存在有黑商嫁拉-)
唔系呃人就得拉
你理得人地黑唔黑姐?
阻唔到你搵食咪得囉,你冇錢咪唔好玩GAME囉
把口甘臭未擦牙呀 搞笑

作者: 提淽    時間: 2012-6-29 01:15:12

其實官方戈面,已經作出了決定,
我也不會多作無謂的討論了。謝。

作者: 龍雍    時間: 2012-7-10 21:38:07

咁物品進化會唔會出?
差唔多又過左成個月~
作者: bebajaixox520    時間: 2012-7-12 12:03:24

讚成出阿a_a. 出啦出啦 ;D.
不過我想問呢. 係咪100%成功嫁~?.
作者: 豪豪BB    時間: 2012-7-12 12:23:10

希望快D出啦~
我等緊我D迷你英雄竉物架
作者: bb602345    時間: 2012-7-18 01:29:06

其實出新野..舊既野唔多唔小都會影響到...

e家你地話..出新野就反對..因為會影響到舊

既野...咁好啦~e家hold住啦~你又話人地唔更

新..咁姐係想點呢"?..人地出又唔係..唔出又唔係

GM都係打份工姐..何必為難人呢"?

作者: christy960    時間: 2012-7-18 03:37:07

咩事都有人反對同贊成。既然多人想就出拉:(
作者: 小晴xd    時間: 2012-7-18 15:34:04

一係揀d出啦
出寵既進化:$
我要阿依慕呀
作者: 小晴豬oAo    時間: 2012-7-25 19:06:59

0kay的
作者: lok_42    時間: 2012-7-25 19:12:57

pgchicken 發表於 2012-6-15 16:01
可以用,但係改造左既數值無哂,進化完會變番未改造過既情況

咁樣幾好:P讚成
作者: chocokitkit    時間: 2012-8-8 16:35:17

防具武器槌可吾可以吾好升星~由B級升去A級仲好啦
作者: 小小明    時間: 2012-8-11 16:43:32

投錯票:)

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2