AGAMES 討論區

標題: 台灣今日更新裝備+15同埋道具進化系統 [打印本頁]

作者: 龍雍    時間: 2012-6-14 11:53:41     標題: 台灣今日更新裝備+15同埋道具進化系統

如題。
大家點睇
http://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=19778&snA=24837&bpage=1

作者: pgchicken    時間: 2012-6-14 12:20:21

大家發表下,我地都想聽下大家點睇
作者: kins8553    時間: 2012-6-14 12:30:09

+10都咁難仲要+15
好難想像成功率低成點
除非成功率提升
否則我覺得+8已經好好用
p.s 早就唔想玩了 希望快d出 我即刻刪game 免得再浪費時間^^

作者: HELLOKITTY    時間: 2012-6-14 12:37:50

"新增物品進化系統,玩家可由背包內點擊物物品進化按鈕來開啟介面,並於介面內放入欲進化的道具材料,即可進化出更高階道具。現階段可進化道具:寶石、B級強化鎚、藥劑、時裝、釣竿、傢俱原料、變身杖、王怪寵物蛋、符文。
注意:時裝部分,只有新品時裝轉蛋才可進行物品進化,且進化後會喪失改造效果"

好似好屈機@@

作者: 孤單心事    時間: 2012-6-14 13:08:09

+15只會令+5平民裝同有錢沖裝既人既距離越黎越大
1隻GAME   如果呢D距離拉得太大
好快就無哂人流     開左我固然會沖
但係隻GAME無左1堆人流   沖左又有咩用
+10已經好夠
好多人E+ 已經破2M攻      而平民仲係1M都未達到
距離拉太大
作者: sonson    時間: 2012-6-14 13:10:10

咁辛苦3隻AC 升晒D野+10晒 爆晒熟練 搞好晒符文 時裝  依加又玩咩+15  仲要出D咩改造 又會無晒D改造效果 咁我地之前用$買返來沖好個D膠囊做咩? 白沖? 如果真係出 我真係令原轉GAME 放棄算了 打機打到迫我地D玩家返工咁~!

作者: yomas    時間: 2012-6-14 13:24:22

出左我地公會即刻全部人唔玩

膠囊出完個個沖好. 出個進化系統. 咩改造效果全部無曬. 咁我地D玩家之前買咁多復活包為咩
+15裝備. +10已經夠曬勁. 75抗75減傷. 係+10已經做到. 你出+15 人地攻擊力可以提高. +15 減傷抗性又唔會再可以高
你咁出黎隻GAME個個一下秒人. 你想D人點玩? 唔用錢玩既得+5-+8  你出加15走埋E班玩家. 我地D+10玩家玩黎做咩?小圈子遊戲?
作者: gn01807747    時間: 2012-6-14 13:31:35

認同...出左+15根本令+5平民裝同有錢沖裝既人既距離越黎越大...而家出左裝備熟練d爆率同攻擊力都大大提高左...出埋+15就真係迫平民唔洗玩..
作者: 小晴xd    時間: 2012-6-14 13:31:56

出佐+15 好多人唔會玩
唔出+15 冇咁多人買點
作者: stupid_man    時間: 2012-6-14 13:33:10

沖加10都咁難既時候仲要沖到+15...??!!!
星光機...抽到窮都抽唔到防增...而家又冇人放...
沖裝難上加難......!!!!!同意上面講既....有錢人越黎越勁...
唔比錢玩既人永遠都只係得+5......相差咁大....玩到人都灰~
而家都仲未出到65LV....玩既人1日比1日小...新GAME越出越多~
講真...HK真係出+15既...你地可以準備接埋隻GAME~
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-6-14 13:36:29

sonson 發表於 2012-6-14 13:10
咁辛苦3隻AC 升晒D野+10晒 爆晒熟練 搞好晒符文 時裝  依加又玩咩+15  仲要出D咩改造 又會無晒D改造效果 咁 ...

認同!我同我男朋友2個人玩左5個AC+哂10,得知台灣開放左+15真係好灰,雖然D裝備我冇時間升,符文唔係特別靚,但都叫做俾左好多心機去玩,強化1件裝+10已經唔係1件易事,如果HK真係開放埋+15的話......

作者: 花曉語    時間: 2012-6-14 13:37:02

孤單心事 發表於 2012-6-14 13:08
+15只會令+5平民裝同有錢沖裝既人既距離越黎越大
1隻GAME   如果呢D距離拉得太大
好快就無哂人流     開左 ...

Yes

其實依家班變態都已經好變態
再係咁落去會成妖...

到時戰場,水色都無人咁就唔好喇....
依家都話多d+5既人可以同+10抗衡一下.

出左+15....
+5既人無奈,總係面對失敗
+15既人寂寞,總係一下秒左
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-6-14 13:39:02

yomas 發表於 2012-6-14 13:24
出左我地公會即刻全部人唔玩

膠囊出完個個沖好. 出個進化系統. 咩改造效果全部無曬. 咁我地D玩家 ...

認同,之前個排買左勁多復活包,為既就係D膠囊走去強化時裝,如果出左進化系統,變相之前所做既野白廢哂><
作者: 花曉語    時間: 2012-6-14 13:40:08

sonson 發表於 2012-6-14 13:10
咁辛苦3隻AC 升晒D野+10晒 爆晒熟練 搞好晒符文 時裝  依加又玩咩+15  仲要出D咩改造 又會無晒D改造效果 咁 ...

讚~~~~~

沖完又沖.... 其實賺錢唔係咁賺...
真係愈黎愈似現實社會咁.

上層既人愈黎愈勁.
基層既就愈黎愈悲劇
作者: 孤單心事    時間: 2012-6-14 13:41:30

花曉語 發表於 2012-6-14 13:37
Yes

其實依家班變態都已經好變態

+10我沖左好多   
出左+15我固然玩哂  -.-  
但係咁會好悶   +10裝打戰場  人地+5既人多d  +返少少+10人
都有d反擊能力
出左+15=.=  真係無視精靈守護  
1出直接秒   咁戰場1開始出精靈守護既意義就無左
1開始就係唔想+10公會既人封門而出
e+出+15    根本同1開始既意思違背左
另外  佢出+15  1定會調整+4~+10既機率
咁同本身沖左既人 更加唔公平  
防爆防增唔會比返我地  機率又調整
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-6-14 13:45:40

孤單心事 發表於 2012-6-14 13:41
+10我沖左好多   
但係咁會好悶   +10裝打戰場  人地+5既人多d  +返少少+10人 ...

十分認同呀!
作者: DENNIS    時間: 2012-6-14 13:47:59

我夠膽講出加十五 最少無左一半人玩。到時加十五玩比自己睇?
作者: npgps032b32    時間: 2012-6-14 13:48:59

搵定有錢人收AC:(:(:(
作者: 酸沙熊仔糖    時間: 2012-6-14 13:55:13

+15~?  甘4-10級係咪會調整個%到返好高先~令到平民都可以好似+8~10先!
出+15真係好多魚!!!!    點解你地有甘多時間去搞雪廊丫~猜謎~熟練果d~
點吾出65拉返人流!! 出+15我無意見~
不過只係覺得~  而家都有好多玩家 吾止平民~都有d+8~+10裝既人比人秒
甘出15目的係為咩~? 為左打怪勁d?  基本副有人都夠打~而家仲出埋單人副
尼隻game個原意係以pk為主架咩~?  如果係我想退game wor~
而家布袍系好弱雞wor~  我指防果方面!  
作者: hihihalo    時間: 2012-6-14 13:56:07

+15 我唔玩啦..
依家打紫料又搵唔到食..俾單人副玩哂
出埋+15
我唔會沖..又冇新野玩..會轉GAME..
作者: 酸沙熊仔糖    時間: 2012-6-14 13:57:00

補充一點!!!!  我覺得愈出愈多野搞!!!!
以前覺得好易上手..  而家~?   好q多野要整!!!
愈黎愈多舊魚   一到4點-11點就好多野~迫迫埋埋~-~

作者: everhei    時間: 2012-6-14 14:01:06

吾玩 +10 真係夠晒..
作者: Rock陰陽    時間: 2012-6-14 14:05:21

反對
想留人就唔好開
作者: 3C.    時間: 2012-6-14 14:12:45

隻game愈黎愈kai
先唔講+15
熟練已經夠曬屈
依家已經有人0buff 100%爆值
重話出65lv 70lv- -
咁個個唔洗轉裝啦..
或者到時70lv裝+5都上到80%爆值個d
睇黎都就快合ser跟住汁粒
作者: 3C.    時間: 2012-6-14 14:16:05

3C. 發表於 2012-6-14 14:12
隻game愈黎愈kai
先唔講+15
熟練已經夠曬屈

定係GM你預左都未出65lv就要汁粒
不如出+15呃番d錢先 a_a
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2012-6-14 14:18:00

佢地係擺明剩係想...賺錢~
到時咪將d光輝防增擺上星光,商城...

作者: 喵子♀淩    時間: 2012-6-14 14:25:02

孤單心事 發表於 2012-6-14 13:41
+10我沖左好多   
但係咁會好悶   +10裝打戰場  人地+5既人多d  +返少少+10人 ...

幫我沖埋+10啦:&
作者: redwilkin    時間: 2012-6-14 14:32:12

咁都俾你諗到新方法搵錢
棟晒我地啦
作者: kenny=)    時間: 2012-6-14 14:37:51

記得好耐之前...有玩家上黎開post問點解仲唔出新lv...唔記得邊位講..隻game主要唔係玩升lv...除左升lv晴空仲有好多野玩@@而家諗番起...真係好多野玩...不過係我地比隻game玩啵
作者: lovemaster    時間: 2012-6-14 16:18:18

進階強化槌係點係幾多?
作者: Haydenlee    時間: 2012-6-14 18:46:47

lovemaster 發表於 2012-6-14 16:18
進階強化槌係點係幾多?

1點都死得LA 要沖最少6件

作者: lovemaster    時間: 2012-6-14 18:53:57

建議個個週末或者隔個都有+經活動
作者: lovemaster    時間: 2012-6-14 19:00:00

每個星期更新有幾多野係根據玩家意見
我諗d比左一堆意見既玩家每個禮拜都見唔到相關既dddddd修改會好失望
作者: 呀FunG    時間: 2012-6-14 19:29:18

出+15一開始一定會迫走一班平民玩家ga啦
官方可能會覺得,車,少咁一班唔買點既人有乜所謂
但當隻game開始人流少,班hkd戰士都會開始走
諗住開+15令人買多d點衝裝,結果可能反而得不償失

另外我好同意唔知幾多樓果位話星光抽防增好難,抽星光抽到痴孖筋都抽唔到
作者: theeyy    時間: 2012-6-14 20:37:05

因為就會出 65Lv so台灣想呃多D人沖裝
作者: YAU♥.    時間: 2012-6-14 21:23:25

哈gm甘樣搵錢真係比個
+10都已經難+
何況係+15
點解吾問下玩家既建議先整個+15出黎呢?!
作者: 丟梨    時間: 2012-6-14 21:42:42

講真! 已經出左修練裝備戈陣已經覺得好不知所謂 ..
補師同埋1班輸出低既人都唔知點升好 .. d人已經利害到可以單刷焰裂 ..根本都唔需要組隊
所以能力已經差左好多..

就算 .. 隻game有時會送下防增防光咁又點? 未+15 .. 淨係應付+10打戰場已經比人sm

我覺得無謂搞到隻game既能力值距離差咁多阿 ..

作者: 龍雍    時間: 2012-6-14 21:43:16

咩人都會比雲狩秒曬....."
75減傷又如何。
作者: 丟梨    時間: 2012-6-14 21:48:36

講真. 搞咁多無謂野做乜?
無謂搞到隻game咁唔平衡拉 ..
作者: 紅雪晴    時間: 2012-6-14 22:36:35

想搵錢唔一定要係咁改系統既
你地改成咁 就無意c啦
成日屈玩家沖完D裝又賣唔出
老實講真係沒試過一隻games係咁囉
如果你地再這樣子.............我怕晴空過唔到3歲生日呀
作者: 小晴xd    時間: 2012-6-14 22:36:49

龍雍 發表於 2012-6-14 21:43
咩人都會比雲狩秒曬....."
75減傷又如何。

身為坦既我表示冇比雲狩秒
作者: 酸沙熊仔糖    時間: 2012-6-14 22:43:35

小晴xd 發表於 2012-6-14 22:36
身為坦既我表示冇比雲狩秒

人地係講緊比+15既云狩秒
作者: bb112244    時間: 2012-6-14 22:44:56

坦都話可能頂到1 2下  其他職點= =?
作者: tammywong101495    時間: 2012-6-14 23:12:45

一句話..反對
沖加10已經夠難.好多game都+10又盡/e家無啦啦+15.有幾多人會去沖?
趕我地走多d..
如果出大把人轉game:(
作者: AA8923    時間: 2012-6-14 23:23:40

==是lo 出左+15,...有d job已經好強呀 都秒我啦在打仗
出左仲秒得快左==禁打仗來做咩明知一定書==...
官方只想自己點可以令玩狂花金在game都不想想玩家的心情同負不負擔得起呀...
點可以禁嫁?!...是不是不花$在game的人就沒得玩呀?! 比有$沖的玩家秒光好呀?..

作者: AA8923    時間: 2012-6-14 23:27:59

><我不要呀一出左朋友仔走晒><...小白呀 雪雪 倩倩 會長 巾巾 ki豬 桃桃 燕燕 快子仔 娃 bobo 紅紅><

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2