AGAMES 討論區

標題: 提議@@GMGM~ [打印本頁]

作者: AA8923    時間: 2012-6-13 13:31:07     標題: 提議@@GMGM~

GM@@
果D 戰場幣好多呀 又換埋騎了
個騎都是得30%呀
可不可以有45%的換呀?
我有5XXX呀,,,如果可以多D野/多D新的野換就好了~一來都可以令更多人參與戰場MA@@
考慮下MA@@ THXTHX
作者: 提淽    時間: 2012-6-13 14:59:47

甘樣我諗d人寧願慳錢用戰場既45%騎=.=..
整低左可以交易既45%騎既銷售量喔 .
其實我覺得戰場30%戈隻OK了.
唔洗錢其實唔需要有甘好既待遇
作者: AA8923    時間: 2012-6-13 15:16:45

提淽 發表於 2012-6-13 14:59
甘樣我諗d人寧願慳錢用戰場既45%騎=.=..
整低左可以交易既45%騎既銷售量喔 .
其實我覺得戰場30%戈隻OK了.

禁可以用多D幣換45%呀 有D人可能有$的不想打仗草幣的會用反金BUY騎呀@@
不過如果沒太多金的靠自己打下仗草下幣換一只45% 是一件開心的事呀@@

同埋現在太多幣了''都不知做咩好''
不出45%騎都可以出下其他NEW野呀@@
只是比小小提議呀
作者: pgchicken    時間: 2012-6-13 15:44:08

其實最主要係出d野,俾大家可以用到d幣唔駛儲哂係度唔知做乜好姐:D
作者: kevinCCK    時間: 2012-6-13 16:16:50

有成萬幾個戰場幣係度都唔知做乜好
係出就快D出啦
作者: 孤單心事    時間: 2012-6-13 16:19:08

pgchicken 發表於 2012-6-13 15:44
其實最主要係出d野,俾大家可以用到d幣唔駛儲哂係度唔知做乜好姐:D

GM
得唔得閒答下我個問題= =
LINK如下
http://www.agames.com.hk/forum.p ... &extra=page%3D2
作者: 提淽    時間: 2012-6-13 16:24:01

AA8923 發表於 2012-6-13 15:16
禁可以用多D幣換45%呀 有D人可能有$的不想打仗草幣的會用反金BUY騎呀@@
不過如果沒太多金的靠自己打下仗 ...

我知你只系比提議.
所以我都系針對你POST個POINT黎比意見:)
戰場商品出新野系OK既`
不過我個人就唔支持出時裝。(白字OK既)
作者: 提淽    時間: 2012-6-13 16:26:43

我覺得成就章可以換膠囊OK牙`
同埋最好就唔好有藍字既野出囉..
因為甘樣點都會拉低左小小藍字物品既價位~
對D用左好多錢收/抽既人唔公平
話就話物品外表不同~
旦要放出去戈陣點都會少過未出之前要收既人

作者: pgchicken    時間: 2012-6-13 16:42:03

其實而家可以換榮耀珍珠,大家覺得唔夠?
作者: 孤單心事    時間: 2012-6-13 16:44:10

pgchicken 發表於 2012-6-13 16:42
其實而家可以換榮耀珍珠,大家覺得唔夠?

可以換係ok= =
只係打好多場戰場先換到1粒膠囊沖....

作者: HELLOKITTY    時間: 2012-6-13 22:07:41

係呀,希望GM可以幫忙反映一下,謝謝
作者: AA8923    時間: 2012-6-14 03:32:21

@@對呀!!! THX~~~
作者: AA8923    時間: 2012-6-14 03:33:29

提淽 發表於 2012-6-13 16:24
我知你只系比提議.
所以我都系針對你POST個POINT黎比意見:)
戰場商品出新野系OK既`

KAKAK@@看來你一定有不少藍時了@@ KAKA~
作者: 提淽    時間: 2012-6-14 05:01:09

AA8923 發表於 2012-6-14 03:33
KAKAK@@看來你一定有不少藍時了@@ KAKA~

一般般喇

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2