AGAMES 討論區

標題: gm睇睇!!:( [打印本頁]

作者: sally2410    時間: 2012-6-6 21:41:04     標題: gm睇睇!!:(

點解我明明掛左50小時..點解我都無箱嫁:(...求解釋...!!

作者: pgchicken    時間: 2012-6-7 09:56:49

你咩角色名同咩伺服器呢
作者: usagikei    時間: 2012-6-7 11:25:33

希望下可以見到自己 on 左幾耐
作者: sally2410    時間: 2012-6-7 14:44:34

霜之森....o白雪0櫻花o
作者: pgchicken    時間: 2012-6-7 15:18:31

你成個account online左2801分鐘ja喎,活動要係時間內on夠3000分鐘先得
作者: 小路S    時間: 2012-6-7 16:50:35

我就希望-  -.個個玩家都有啦.上得差幾粒鐘既人無就真好慘=.=...仲要見住有上線既人送埋第2個.

灰爆走佬=.=...人之常情...咁呢個活動就變左正得愈黎愈小人0.0...

我覺得.上5夠比1個佢(個d時間有上線).上得夠比2個佢咪仲好...等1短時間清空-  -咁咪好囉...我諗呢個都係5錯既方法
作者: badbear    時間: 2012-6-7 17:10:30

小路S 發表於 2012-6-7 16:50
我就希望-  -.個個玩家都有啦.上得差幾粒鐘既人無就真好慘=.=...仲要見住有上線既人送埋第2個.

灰爆走佬=. ...

最好每人派 99999 金 ~
每人送 50件手染~
每人派 999 個 100% 成功既高級膠囊~
每人送 999 個 7色天隕 ~

唔洗 online 3000分鐘 ~ online 1 秒都有 ~
甘既話~人流就會多到爆 ~我諗呢個都係5錯既方法
作者: 小路S    時間: 2012-6-7 18:44:42

badbear 發表於 2012-6-7 17:10
每人送 50件手染~

呢個係1個5錯既提議.但佢真係會比咩-.-?
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-6-7 18:53:13

badbear 發表於 2012-6-7 17:10
每人送 50件手染~

笑左,你呢段野好正
作者: badbear    時間: 2012-6-7 20:58:57

HELLOKITTY 發表於 2012-6-7 18:53
笑左,你呢段野好正

thanks XD
作者: tammywong101495    時間: 2012-6-8 00:29:09

我隻ac都掛左好耐..但都冇箱..係咪都係差dd時數?..
作者: 維他奶xX    時間: 2012-6-8 00:37:05

我都係...我都升左好耐..吾係咁都吾夠下哇- -

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2