AGAMES 討論區

標題: 點解升極都升唔到級ge [打印本頁]

作者: 涅赤鬼    時間: 2008-8-9 13:09:03     標題: 點解升極都升唔到級ge

點解agames升極都升唔到級ge
我岩岩睇果時話仲有1小時升級
而家睇番冇啦啦又話仲有20小時先升級
咁幾時先升得~.~
作者: micky977〥    時間: 2008-8-9 13:10:04

流亡會員
積分小於0
用戶功能:無

新星會員
積分0~49
用戶功能:使用論壇提供頭像、參與投票

超新星會員
積分50~199
用戶功能:查看統計數據、搜索標題、使用論壇提供頭像、發起投票、參與投票

三粒星會員
積分201~499
用戶功能:查看統計數據、搜索標題、指定頭像 URL、發起投票、參與投票、使用暱稱、簽名img代碼連結

幾高級會員
積分500~999
用戶功能:查看統計數據、搜索標題、上傳頭像、發起投票、參與投票、使用暱稱、自定義頭銜、簽名img代碼連結

更高級會員
積分1000~2999
用戶功能:查看統計數據、搜索標題、上傳頭像、發起投票、參與投票、使用暱稱、自定義頭銜、設置帖子權限、設置附件權限、簽名img代碼連結

超高級會員
積分3000以上
用戶功能:查看統計數據、搜索標題、上傳頭像、發起投票、參與投票、使用暱稱、自定義頭銜、設置帖子權限、設置附件權限、簽名img代碼連結

姓名:湦赤鬼
職:幻c仔
作者: 我玩曬    時間: 2008-8-9 13:23:58

好耐先升到下=-=

好慢...

成日牌話我離線左..
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-9 13:24:02

貼圖拎分/走去星座/心測呃分
但係星座 / 心測版每人每日只比回6個帖同發10個主題
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-10 13:24:02

原帖由 lamxdxd 於 2008-8-9 13:24 發表
貼圖拎分/走去星座/心測呃分
但係星座 / 心測版每人每日只比回6個帖同發10個主題

講小左一樣野...
其實個人資料入面個「在線時間」句「升級剩餘時間 x 小時」其實係冇用的...
要升用戶組始終都係要靠積分..

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2