AGAMES 討論區

標題: GM 有問題 請入黎睇睇! [打印本頁]

作者: dantekto    時間: 2012-5-31 17:54:22     標題: GM 有問題 請入黎睇睇!

之前開裝備熟練度咪話升夠70lv以上送 4粒防增?
我升夠啦 而定1粒都冇送,睇真d 話 活動完結時,將計算角色身上裝備中之所有裝備的熟練等級?
我e d唔想比人睇到套裝個d咁一定換裝啦 升完又唔計?
我身邊都幾多人中哂招啦 升夠70乜都冇 就係因為你地唔諗住比玩家自己想唔想比人睇套裝!
我地提出d意見 3.  在系統選擇是否給玩家覲看自己的裝備,時裝,數值(抗性)
你地完全冇去睇 點改善隻game呀!

作者: Rock陰陽    時間: 2012-5-31 18:04:42

佢咪話仲計緊- -
作者: 提淽    時間: 2012-5-31 18:06:15

唔洗甘心急既=.=''
等下吧..
作者: Rock陰陽    時間: 2012-5-31 18:06:44

http://www.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=82923&extra=page%3D1

有link有真相
作者: pgchicken    時間: 2012-5-31 18:14:20

獎勵已派發,請到遊戲中商城處檢查

你既意見我地係有睇到的,只係暫時未有相關計劃
作者: sonson    時間: 2012-5-31 22:34:39

係咪傻呀? 我日升夜升 但一粒都收唔到LO 咩野叫一定要著上身先計算? 升左個D咩野來唔係野來? 唔著上身件裝就唔係個個人物帳號? 咩野道理? 件裝係唔係不可交易#己綁定? 升左唔著上身就唔計算? 玩家點知你幾時計幾時唔計? 唔可以換裝升第2件? 一定得一套裝或一件裝? 升 已經難升 又要爆咩雙經符又咩精油符 又要一件件升 0仙 玄祭 補職仲辛苦 你有無諗下? $你就識收 送個幾粒防增都唔送? 要玩我D玩家?

作者: 乂婗嬉乂    時間: 2012-5-31 22:48:08

sonson 發表於 2012-5-31 22:34
係咪傻呀? 我日升夜升 但一粒都收唔到LO 咩野叫一定要著上身先計算? 升左個D咩野來唔係野來? 唔著上身件裝 ...

贊好+1

作者: redwilkin    時間: 2012-5-31 22:58:47

KAIKAI地:x我+埋百幾LV你俾2支油我
呃x我
作者: 桐仔Xd    時間: 2012-5-31 23:08:27

咁都得:O
gm快d俾防增佢地啦xd
70lv得2支油A_A
作者: jello_w    時間: 2012-5-31 23:12:07

我咩都收唔到..升左百幾2百個LV...唔著唔計?咩叫唔著唔計先? 放係人物唔係同一個賬號呀? 真係離哂譜!!!!!
你呢D唔係叫答謝玩家LOR,你呢D叫玩謝玩家

作者: pgchicken    時間: 2012-6-1 10:16:54

http://gd.alta.hk/gamenews/872?time=1338516997

活動公告都已經寫得非常清楚啦

活動詳情:
活動完結時,將計算角色身上裝備中之所有裝備的熟練等級,達到指定等級可獲相對的獎勵。
作者: redwilkin    時間: 2012-6-1 11:50:21

即係唔俾人升2把武/2條鍊/神器先?剩係計身上, 升得咁辛苦俾你玩文字游戲呀?
作者: pgchicken    時間: 2012-6-1 11:59:42

redwilkin 發表於 2012-6-1 11:50
即係唔俾人升2把武/2條鍊/神器先?剩係計身上, 升得咁辛苦俾你玩文字游戲呀? ...

活動內容已說明計算玩家角色裝備中之裝備

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2