AGAMES 討論區

標題: GM入黎[3人英雄副] [打印本頁]

作者: 小企鵝    時間: 2012-5-31 03:46:13     標題: GM入黎[3人英雄副]

佢到底想點
之前打5人8人開符最少都有1件金丫
3人副以為搵人冇咁難啦點知出裝仲難
一星二星掉寶開晒6場一件金裝都冇出過!!
唔係唔岩職喎而係打死隻王得件橙 等等等冇再掉野出黎連唔岩職既都冇
咁既機率想點先?
唔想人玩既開聲丫
定係一係唔出一出就一定岩職既先
場場有唔岩職都有人打左成個月先出岩用既
6場都冇一件出 想人一件裝打3年??
出左個3人副連搵人打5人 8人都難左
你咁既機率唔改 即係叫人唔洗玩啦
係唔係玩野呀咁你一接關左隻GAME佢算啦
你唔好以為拖我地時間係加耐玩度
打來打去都係一樣樣既副改個名打D打唔出野既副留返比你去打啦

作者: pgchicken    時間: 2012-5-31 09:22:36

機率問題等我搵人問下原廠果邊同五人版本有咩分別啦,因為五人副之前係因大家要求而提高左機率
作者: 龍雍    時間: 2012-5-31 10:31:50

希望有改善啦
即使係場場出金,好多時都係出天道呀,疾風呀。
一日打得三次,依家仲要多左鳳狙同天樂,機率比之前仲低左

作者: kins8553    時間: 2012-5-31 18:24:23

機率係低係高都未係最重要
問題係而家組隊都無人想打(((好少見到人徵團...
作者: romifung424    時間: 2012-5-31 19:38:33

宜家金副每日唔同副 :( 想幫隻新ge 60lv儲齊一套金裝都難.
本人打親金副. 必出狂衛同天道. 龍牙裝都多. 何解?
作者: pgchicken    時間: 2012-6-1 10:45:24

原廠表示三人機率係同原本既一樣,會出現咁既情況係運氣問題
作者: 00852340    時間: 2012-6-1 11:39:17

哂氣~副本就開多左~上限仲係3次....
我地入金副你地又無錢搵既.....上限多2次洗死咩?

作者: pgchicken    時間: 2012-6-1 12:12:57

00852340 發表於 2012-6-1 11:39
哂氣~副本就開多左~上限仲係3次....
我地入金副你地又無錢搵既.....上限多2次洗死咩?
...

其實我地一路都有同台灣建議,加進入次數上限…
作者: 龍雍    時間: 2012-6-1 13:21:56

三人副同原本一樣?
台灣原本就係低,香港係高50%
係5人/8人 開親一二星幸符必出一件金裝
我宜家打6場得3件(我有開符)
未免太幸運了吧

作者: HELLOKITTY    時間: 2012-6-1 17:00:45

維護後到今日,好不幸地呢3日打金副冇出過任何G級神器圖,同埋呢3日只有其中1日既某1場出過2件金裝,跟住就冇再出過金裝,好恐怖,黑仔到咁
作者: 小企鵝    時間: 2012-6-1 23:10:46

咁講法即係5人副高50%都仲係有人一日打3場打足一個月未出到人佢果件
而3人少50%更加唔洗打
三人機率係同原廠一樣
原來所謂既原廠設定係一日限3場開晒一星二星符打2日6場一件金都冇
除左比人鬧爆倒閉得好快既GAME我未見過有咁既設定
如果魔獸一星期一次打大副係打完隻王可以冇野出我絕對相信今時今日你見佢唔到
限場數低幾率原來係因為你地黑仔既問題
六合彩咁既機率都有人中 唔中係你地黑仔既問題!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
咁大家可以去打D3

作者: HELLOKITTY    時間: 2012-6-1 23:52:35

希望可以增加每日進入既次數,同埋易出D
作者: 龍雍    時間: 2012-6-2 11:04:29

Gm 幫幫手去台灣個邊叫佢改下
咁打法 真係愈攪愈差
一心諗住 3人副 可以人小小 快快刷
幫下新手打金裝

要明白 唔係咁多人得閒幫新手
我唔希望新手成為無助既一群

作者: kins8553    時間: 2012-6-2 15:11:51

本身已經勁難搵人打
而家金副仲要改成每日都唔同
換轉你地做玩家 真係覺得無問題?
加上好多人收集完金裝就絕對唔會再入金副
更何況掉寶率咁低
一黎哂時間 一黎會問入去做咩?
我唔知道台灣果邊既設計師係咪真係咁廢
隻game出左咁耐 好似都係比人罵既多
金副更係一致全罵
你地自己有眼睇啦?
作者: 小企鵝    時間: 2012-6-3 01:42:12

打9場一件金裝 仲要係玄祭 冇得頂啦
神器圖?只係有見過有人賣冇聽過有任何朋友打出過
好一個原廠設定
作者: kawai2404    時間: 2012-6-4 16:16:53

我打左3個幾月先齊金裝..............
作者: 龍雍    時間: 2012-6-4 16:39:22

岩岩開個時,我二個月先出第一件(舊版機率低到......)
作者: 澪v3v    時間: 2012-6-6 13:16:18

諗深一層,副本呢家野點解會變得愈少人愈好?

副本唔係一種希望會有幾個人一齊玩先好玩既野黎架咩,愈多人玩先愈好玩架嘛....
作者: 酸沙熊仔糖    時間: 2012-6-6 13:23:11

我個頭打左2個月都未出!!!!!!!!
頭就出得多~ 次次都吾係我果果囉!
燥又吾燥WOR~ 因為都知咩事~  因為都吾等用金裝XD
ANYWAY~ 遲D出多2個職~ 共4套金裝!!!!
WOW~~~~~~~~~~吾知貴公司個機率諗住點SET!?
作者: badbear    時間: 2012-6-6 13:48:07

打唔係問題~ 但打極都無~
唔可以做到 只出隊伍內既職既金裝 ???

出隊伍外既人既職~ 甘有咩意思 ?
作者: kins8553    時間: 2012-6-9 18:35:46

由出3人副打到而家
每日3次 結果只有出過1件金裝
仲要唔係自己用既
GM 咁樣都仲係運氣問題???
如果你話係
咁我會放棄 改用將會推出既新金裝
如果情況一樣
唔好意思 我就一定會離開
朋友們再見了.... .....
作者: F仔﹏    時間: 2012-6-9 18:59:08

pgchicken 發表於 2012-6-1 10:45
原廠表示三人機率係同原本既一樣,會出現咁既情況係運氣問題

咁可能真係我黑仔la 我3隻ac分開打3人金副 打左1個星期 金裝都無件....
你地跟原廠改埋D裝既位置又唔講我打上客服就同我玩捉字蝨話公告有打話有D調動~
插完仲唔醒水打返調左D乜!仲要同我講想玩家自己去發挖~你地調左D野就又要我地再發挖~
果然你地公司位位都太極高手黎~有乜就推比D玩家同原廠~
調左D乜春又唔打清楚~你地係米想 晴空好似你地之前代理隻 開心同天羽咁等收皮?
^^ 我果日仲要好_開心咁入35金副打隱王諗住打霸星頭 仆你個_ 調亂曬D位~
3人金副仲要咁難出裝你地公司係米想趕玩家走?

作者: 靈術士n0.1    時間: 2012-6-11 14:01:52

咩叫金副;(?
作者: 小企鵝    時間: 2012-6-21 01:44:22

又有新野
裝已經唔出仲要比多2倍去選一件
一日打3場 6-9場出一件即係2-3日一件!! 一隻王廿幾件要選中!!
玩野呀叫人唔玩姐你早講打個公告叫大2唔好玩咪得囉
作者: CHOI8833    時間: 2012-6-21 15:48:14

打金副我打左3個半月都未齊一套,打到人都灰...............
作者: yanyanyan    時間: 2012-6-21 15:53:04

咁根本係唔想比你打金裝/想你同玩家買囉...

每日限打咩副已經夠煩..依家仲新舊金裝堆埋係晒D王到出
搞到依家都唔知要幾多分之一先有機會打到自己件裝?!
(本身金裝已經唔易出..出既亦未必係自己果件....)

最慘仲要係一日只可以打得果3場...
都唔知要打齊既話洗唔洗打幾個月~半年
作者: NaMzA512    時間: 2012-6-21 16:35:52

我想講gm你可以改到金副無限入, d裝set返低機率咪得law, 點解要限次數呢,以前打橙都係難出架好多時,但係玩家比心機多d打就一定會出一兩件, 點解唔可以好似以前咁呢,最多比你改到d王好變態啦,好未,有得試下打好過冇得入呀gm
作者: AA8923    時間: 2012-6-21 16:58:52

GM原意都是想我們可以容易組人一起打呀 不用下下8個人呀
3人金副我又覺得都不是好難出金呀
我打左3次都有2次出左@@ 不知是我太LUCK定點了''
作者: 小企鵝    時間: 2012-6-24 14:51:34

NaMzA512 發表於 2012-6-21 16:35
我想講gm你可以改到金副無限入, d裝set返低機率咪得law, 點解要限次數呢,以前打橙都係難出架好多時,但係玩 ...

王煩小小唔係問題 不過唔好改到打唔到
家下最大問題係機率一直向下調
咁既做法好唔公平
加上魔人級或者係話比較專業級既玩家 早就打齊左
未打到既反而係D休閒級既玩家
但係佢要改到休閒級冇可能打得到拉大同魔人差距
正常做法反而係難變易去拎到一般玩家都有追上去既可能先唔會絕望
傳奇佢反其道而行叫人好想放棄
成日都原廠設定
如果原廠設定係台灣爆肝魔人多都仲OK
黎到香港一隻GAME要計職業級魔人成個伺服唔過50人走晒D休閒玩家就變死城
你估下得50人既GAME果50人留唔留係度!!
我已經有幾個有入點既朋友表示想放棄唔玩
而且唔玩呢下野會連帶其他人考慮放棄
到時你咪廠設定飽佢囉
作者: sarkel125    時間: 2012-6-24 15:09:26

之前未有異痕.異紋.新仔金裝既時候.我隻正ac一個月齊金裝.而家出左異痕,異紋,新仔金裝.我隻分AC打左一個月隻塔皇頭都無粒.可能係塔皇頭難出.但係我唔相信一個月36場金副一件塔皇金裝都唔出
作者: 小企鵝    時間: 2012-6-24 15:26:02

sarkel125 發表於 2012-6-24 15:09
之前未有異痕.異紋.新仔金裝既時候.我隻正ac一個月齊金裝.而家出左異痕,異紋,新仔金裝.我隻分AC打左一個月 ...

一個月計30日X3係90場
不過3人副開晒符都唔出金你要打一個月就出係好難
家下你要打預左3年先齊一套啦
作者: sarkel125    時間: 2012-6-24 15:28:41

小企鵝 發表於 2012-6-24 15:26
一個月計30日X3係90場
不過3人副開晒符都唔出金你要打一個月就出係好難
家下你要打預左3年先齊一套啦{:qq ...

我決定唔打金裝!!我用住星空裝算,見有人賣金裝先買.齊哂先用
作者: 小企鵝    時間: 2012-6-24 17:03:54

sarkel125 發表於 2012-6-24 15:28
我決定唔打金裝!!我用住星空裝算,見有人賣金裝先買.齊哂先用

你睇下你係咩職
如果打手仲好D
異金都仲可以用下
補同坦既異金係廢物
咁改法打副坦打補少左坦同補搵邊個去打副 放棄隻GAME仲爽快D
作者: siu961030    時間: 2012-7-3 19:25:17

龍雍 發表於 2012-5-31 10:31
希望有改善啦
即使係場場出金,好多時都係出天道呀,疾風呀。
一日打得三次,依家仲要多左鳳狙同天樂,機率 ...

有疾風就好喇:(
由佢出金裝戈日打到e家先3件金
最常出係新職丫~_~
作者: siu961030    時間: 2012-7-3 19:31:31

要改善就將金副d新金全部刪晒佢,金副出舊金
將58/59單人副d新金機率拉高佢仲好喇
e家打金副9成人都係求舊金
你地又出多左2套新金仲有舊金地位咩?
未出新金前已經難打喇.起馬機率係出到金ge9分1
e家仲要加多2套新金.姐係話出你戈件舊金機率變左出到金ge27分1丫
求gm改善

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2