AGAMES 討論區

標題: 你又減反傷... [打印本頁]

作者: iamahtung    時間: 2012-5-13 21:06:05     標題: 你又減反傷...

果支咁既變身杖, 減25%反傷
符文同紫寵, 加一次減一次, 都算了
本身由80+25, 變左(80+25)乘70%, 得返73.5
加埋枝咁既變身杖, (80+25)乘45%, 得返47.25%

我覺得, 你降得一次, 你就應該係第二度搵方法比我地加返
已經係加完先乘, 比我地加多30%既反傷都無用, (80+25+30)乘45%都係得返60.75%
根本連火盾既80%都唔到
要明白, 火盾唔係萬能
無1萬血都係會比雲狩秒, 無萬3萬4血都係會比武尊秒
善用到火盾係我地既付出
反傷有咁必要去降?
就算其實無必要去降, 純粹求其比個能力值你
我想講, 反傷真係好必要

我個人對pvp無咩興趣, 正確d係已經失去興趣
我對反死一個人無咩興趣
但, 我只係想, 唔比對方殺死, 反死對方, 幫隊友補血姐
係, 對方都唔想比我反死, 但, 火盾反死人真係唔係必然
唔係個個都屈血, 唔係個個都搵到咁多血符文, 升寵, 衝裝
火盾亦唔係萬能, 你有衝裝, 衝攻, 升好隻寵, 要秒都唔難
既然係咁, 真係可唔可以唔好無啦啦又扣反傷
就算你扣, 你都起碼搵個位係比我地用努力去加反傷既, 都易接受d丫

作者: heoo00987    時間: 2012-5-13 22:29:28

有邊個會用變身杖pvp而唔變身
作者: ctb    時間: 2012-5-13 22:52:15

神巫火刃已經夠短 得返反傷好睇小小仲要比人-25/10 甘玩咩 -.-
寵-30杖25  姐系叫人唔好玩陰陽姐 =.=

作者: yat0119    時間: 2012-5-14 12:14:29

神化就冇左變身杖,難道佢為左變身唔神化?

作者: badbear    時間: 2012-5-14 14:18:15

老實講~ 戰場都係唔變身既時間比較長 ~

雲狩係後面偷雞流星 ~ 多數都唔會變身 ~ 好多時都係會反死 (打一堆陰陽) ~

所以變身仗的確係好正~ 只不過係未開到

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2