AGAMES 討論區

標題: 你覺得..... [打印本頁]

作者: 藍妹    時間: 2008-8-7 15:42:21     標題: 你覺得.....

如果曙光出新野,你最想出咩呢
e.g.新動物(姐係龍,虎,猴,犬,鵬,牛以外),新裝,新武等等.......

記得比埋原因

咁我講先啦...
我覺得曙光可以出學生裝.....動物可以出羊(有牛點可以冇羊-___-?)

以上
作者: 血刃族    時間: 2008-8-7 15:45:24

我認為應該出水中動物a__a".........鯊魚唔錯呀~~~
最好就係出埋蟲=[
作者: 藍妹    時間: 2008-8-7 15:51:27

原帖由 血刃族 於 2008-8-7 15:45 發表
我認為應該出水中動物a__a".........鯊魚唔錯呀~~~
最好就係出埋蟲=[

我諗緊蟲行路個樣..........
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-7 16:18:20

想佢出高lv寵同云
因為50+3云我仲係嫌佢慢,72lv寵冇可能用到100lv= =
仲有出結婚系統
咁就可以有情人終成眷屬=0=
作者: QvQ    時間: 2008-8-7 16:38:34

我想佢降低D exp  
D exp 太多了 好難升
作者: 幻乂影    時間: 2008-8-7 17:28:15

原帖由 lamxdxd 於 2008-8-7 16:18 發表
想佢出高lv寵同云
因為50+3云我仲係嫌佢慢,72lv寵冇可能用到100lv= =
仲有出結婚系統

你面塊有個女字....另一邊有個交字=.=
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-7 17:31:03

原帖由 幻乂影 於 2008-8-7 17:28 發表

你面塊有個女字....另一邊有個交字=.=

冇呀= =
邊有姐
只有「月之使」e 3個字炸ma= =
作者: egg123    時間: 2008-8-7 19:37:45

我要咩咩叫GE羊
要河馬
要馬
要蟹
要魚
要豹
要貓
要海馬
就係咁多喇XDD
作者: 【夜牡丹】    時間: 2008-8-7 19:59:25

原帖由 lamxdxd 於 2008-8-7 16:18 發表
想佢出高lv寵同云
仲有出結婚系統

超級十卜LAM
我都覺得50+3唔算怏...不過都好過冇
而72LV寵真係冇可能打到去100
(如果出+4寵,會唔會係2隻+3FULL妖合+4)
我最唔想就係呢樣野,如果真係咁,玩家就會升寵升得好辛苦
我合果隻72喵都合到冇左半條人命。。。
不過我都想佢出+4寵,只要唔好用呢條公式就得!

另外結婚系統,我真係冇意見

其實我仲想加多一樣野
宜家既曙光只有一條倢俓地圖:邪居
如果用晒D同心&回城,就真係要行半日先返到新手城學技
之後又要行半日先返到原本既地方升LV
希望曙光一係就加多幾個『隨意門』,一係就每個城加個學技NPC
不過如果係咁,就少左人用同心,曙光一路都係迫緊人幫佢買點

作者: lamxdxd    時間: 2008-8-7 20:01:50

原帖由 【夜牡丹】 於 2008-8-7 19:59 發表

超級十卜LAM
我都覺得50+3唔算怏...不過都好過冇
而72LV寵真係冇可能打到去100
(如果出+4寵,會唔會係2隻+3FULL妖合+4)
我最唔想就係呢樣野,如果真係咁,玩家就會升寵升得好辛苦
我合果隻72喵都合到冇左半條人命。。。
不過我都想佢 ...

想知如果50+3加神毛加馳靈會5會爆到去5-6倍速=0=
如果72寵可以打到100lv怪我真係5知講咩好= =
仲有應該出下d毅lv既+0/+1/+2寵 - -
作者: zerofreefly    時間: 2008-8-7 20:06:36

我最想係易D UP LV.....
寵會+HP......
同有龍型既寵~~~~~XADD

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2