AGAMES 討論區

標題: 強烈要求增加水色武鬥開放時間!!! [打印本頁]

作者: piscestony    時間: 2012-4-25 13:57:04     標題: 強烈要求增加水色武鬥開放時間!!!

其實我覺得水色真係幾好玩...每日夾埋得一小時...真係太可惜喇

反觀 正常的10 vs 10 ...時間最多...但好似依家都唔係咁多人玩...

成日排好耐都冇場入...sad (個人感覺)

希望水色未來可以增加時間啦...謝

作者: kevinCCK    時間: 2012-4-25 18:17:23

我好希望佢+多D節數同時間因為彈一彈GAME就膽小鬼唔洗打
運氣唔好就抽極都係有D神人係對面嬴都唔洗嬴
最勁果次打咗成日1次都未嬴過
作者: bravecollection    時間: 2012-4-25 20:15:28

其實你將5對5改為3局2勝...一盤送6分,即刻多番人玩....
你打一場成5~6分鐘....先得3分,輸在仲要得番1分....搵鬼玩咩...

水色一場12分....就差唔多,D人都唔係玩..入去掛機拎分...
作者: kei71165    時間: 2012-4-26 16:22:50

開長小小都好
有多d分拎^^
作者: piscestony    時間: 2012-4-27 09:51:18

其實水色既玩法真係幾好架我覺得...由其事佢加入王怪 BACKUP既玩法

如果可以全日水色都唔錯..哈哈
作者: heyy01616    時間: 2012-4-29 13:48:08

出得多就會好快小人玩...最後變成普通武鬥咁...有時夜晚等成粒鍾都冇人玩
作者: piscestony    時間: 2012-5-2 02:46:47

咁呢d到時緊係遊戲商諗啦...@@佢地付責..帶俾我地娛樂架麻...我地洗乜要就住啊...
作者: HELLOKITTY    時間: 2012-5-13 13:59:00

piscestony 發表於 2012-4-27 09:51
其實水色既玩法真係幾好架我覺得...由其事佢加入王怪 BACKUP既玩法

如果可以全日水色都唔錯..哈哈 ...

同意,水色幾好玩,如果D時間可以長少少就好
作者: heoo00987    時間: 2012-5-13 16:18:43

HELLOKITTY 發表於 2012-5-13 13:59
同意,水色幾好玩,如果D時間可以長少少就好

好玩就ok la
但係已經開始小人玩...同一時間可能得2~3場開緊
再加開時間就冇人玩
因為最重要既問題係
1場嬴左12幣,,,對草幣既真係唔錯
但係成班人60lv齊裝.有鬼用...大部分人都係完推任就算

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2