AGAMES 討論區

標題: 官方又粒聲唔出咁做野+投票要求官方重新放羊咩咩手套系列 [打印本頁]

作者: 00852340    時間: 2012-4-3 19:56:29     標題: 官方又粒聲唔出咁做野+投票要求官方重新放羊咩咩手套系列

3 月 28 日更新維護公告

商城
1. 元氣舖上架商品:復活節彩蛋轉蛋。
2. 星光扭蛋機上架商品:美夣成真禮盒、傳說妖靈紫晶之翼、高級冰晶之翼‧粉晶紅。
3. 紅利商城上架商品:傳說的羊咩咩手套、高級羊咩咩手套、羊咩咩手套。

4 月 3 日更新維護公告

商城
1. 為配合復活節主題,各種商品復活系列:超級手氣星光包、優雅女僕頭飾轉蛋、優雅女僕套裝轉蛋、帥氣執事單眼鏡轉蛋、帥氣執事套裝轉蛋。
2. 星光扭蛋機上架商品:高級條紋貓茶壺.福氣黃、高級條紋貓茶壺.調皮灰、俏皮手染條紋貓茶壺、黃金戰熊戰鬥座騎。
3. 星光扭蛋機下架商品:一至五星幸運露水,以天蘊石替換。
4. 紅利商城上架商品:年終慶滿貫轉蛋,可開出「惡魔之翼頭飾」!

係28號公告又無話只上架一星期,3號公告更加無話要下架
你地係咁粒聲唔出改呢樣改果樣....
連商城下架咁小事都唔肯講?快d拎番出黎啦

作者: 惡意灌水    時間: 2012-4-3 22:09:25

雷狼都系咁~~
又話會放反上星光1星期但系冇左聲氣
作者: 00852340    時間: 2012-4-5 13:20:24

4月5號發放既下週商品下架預告

紅利商城品項上架時間說明:除了一般長駐商品外(例如藥水、染色劑等),所有每週新上架之紅利商城之商品,其上架時間皆為一週,此上架時間並不會特別說明,如有特別延長售賣時間之情況,將另外說明。

你宜家先講??好呀~之後果d咁照做囉~咁之前果d點先???
一個國家宣佈今日廢除死刑~咁之前因為死刑而死左既人係咪唔洗死番生呀????
作者: sarkel125    時間: 2012-4-11 21:31:26

我諗出左都無人買...
作者: Rock陰陽    時間: 2012-4-12 18:32:43

sarkel125 發表於 2012-4-11 21:31
我諗出左都無人買...

大把- -

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2