AGAMES 討論區

標題: 英副的艱辛" [打印本頁]

作者: 酸沙熊仔糖    時間: 2012-4-1 13:25:38     標題: 英副的艱辛"

只是想舒發:'(  不喜勿插!
對於一個御靈黎講~金裝真係好無用:'(  由開英副..見到套裝都無衝動想儲...
橙裝似乎仲好過套金裝...  對於打手裝0CD到十分吸引~  雖然橙裝都可以~
但因為金裝有加術爆...可以有時幫手打下怪~吾洗成日企係度等救人

可能出左英副都有一段時間,  有好多老手都儲齊一整裝金裝"
但對於英副...相信齊裝都好少人會幫未齊裝既打! (當然有D好人會抵諗幫手):$
但小的除了公會沒人理會:'(  街團亦是十分難組齊人

靈仙 0CD御靈話難搵吾難搵,  有時真係無人理!!  但又不可缺少
常常見到互頻喪叫組人....通常都叫左一段時間都仲見到叫緊-...-"
辛苦到你尼,!!!  好多人打完3次就無得再打,  幫手都無得幫喇~

真心覺得裝難出吾緊要...   限3次已經都離譜~  
我尼d返工心諗可以快d打英副儲齊裝, 又另一回事~
無熟人幫手之餘,  街團未必個個都+10/好令裝,等等!
打一次...係一次都已經晒勁多時間~  街團組齊人又一段時間
組齊人又未必打到"
24副已經算易!!  但出既裝少!!
34..成日打! 小的差頭 ..  在隱王身上!! 1-3王還好~ 點都打得到
      4王招風..一下殺死好多布袍職..當中有ec/0cd  又要再行多次..打再勁耐先好彩甘打死~
     隱王..   一拉一拉就-治量/被治  無錯~淨化可以解buff  但d遠攻鍾意周圍走 ec要一次解晒好辛苦
     解得黎又補吾到, 2隻補有時解得近攻又解吾到自己已經死了! 打人痛到嘔    所以成日係打吾到隱王,而吾係打極都吾出!
44 ~吾洗講,,一個好大既伏...!!!!!中晒.. 頭又係隱王!!!!放棄44"
54係甘多個副算中等,~ 係4王  真心覺得吾識打既人係過吾到,,  補血速度快到你尼, 打勁耐都滿血, 又會反傷!!

打英副打到麻木...
組吾到人, 又打吾到, 又難出裝, 又限次數,  嘔血甘濟
只針對於新手/街團對英副的感覺!!!   雖然應該好多人講過...真係堅覺得辛苦!!

真心覺得同gm講/投訴無用..唯有發洩下:(

作者: s31649725    時間: 2012-4-1 13:32:50

有時組人打54英副要叫差唔多2H先齊人--
作者: 孤單心事    時間: 2012-4-1 13:39:41

34     4王唔識避風 係你地問題   連王技都唔識走 企定打  抵死
34     隱王   遠攻走黎走去  死係應該 自己隊友唔溝通好  抵打唔贏
44     隱王   時間可以搞掂    布衣系1開始唔打 等坦磨到隻王企定定草氣 出黎1齊爆技打 無難度
54     4王 新手都識打   唔識清小怪係閣下問題   唔識利用暈技斷王技 都係你地問題

呢D副本有幾難打?    好老實講句  
如果呢D王都叫難打  我諗你唔適合打機   
作者: 酸沙熊仔糖    時間: 2012-4-1 14:43:28

孤單心事 發表於 2012-4-1 13:39
34     4王唔識避風 係你地問題   連王技都唔識走 企定打  抵死
34     隱王   遠攻走黎走去  死係應該 自 ...

34 4王..多數我做補同0cd  隊友死救極都死,  吾關我事喇麻,!
隱王 真係要溝通..打吾嬴真係抵死既,
44隱王我連打都未打過, 我吾知..但44副d王真係難打,
54 同34一樣,我都係做補同0cd~ 甘有人吾識清,教左都無用"

係難打架喇d副, 我都講明係呻街團/裝吾夠好好難打副同好晒時間"
我諗適吾適合打機吾會因為難打而吾適合囉-...-"!
作者: 孤單心事    時間: 2012-4-1 14:55:52

酸沙熊仔糖 發表於 2012-4-1 14:43
34 4王..多數我做補同0cd  隊友死救極都死,  吾關我事喇麻,!
隱王 真係要溝通..打吾嬴真係抵死既,
44隱王 ...

我都好老實咁講句
除左44隱王真係可能要睇裝

其他王  根本好易打
如果你唔想成日打野團
建議你搵1/2TEAM打慣左既
每日都換隊友   就係講解點打 都哂時間
作者: 酸沙熊仔糖    時間: 2012-4-1 15:00:53

孤單心事 發表於 2012-4-1 14:55
我都好老實咁講句

我都想搵到固定隊友,/3\"
但難搵.....  只好呻下!"

作者: daniel19    時間: 2012-4-1 16:09:20

34隱王搵多隻補入黎專解狀態
但如果解同補都俾隱王一招KO 咁就可以唔洗打
遠攻 補企係下面 卡著就唔會俾隱王拉到

作者: 呀FunG    時間: 2012-4-1 23:39:07

孤單心事 發表於 2012-4-1 14:55
我都好老實咁講句

搵固定隊友真係唔容易
特別係呢種好多人都打齊一套既時間
搵人打又會撞職,D人打齊一套又唔打,有敵會成員又唔打
同埋街場D人既質素真係好參差
試過一場35英副,入面8個人有5,6個人係7千血都冇,當中仲包括一隻EC
果場贏到真係死好彩...

我唔知霜SER果邊係咩環境,不過好似閣下這種大佬級人馬要搵人打副更係容易><

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2