AGAMES 討論區

標題: del post [打印本頁]

作者: usagikei    時間: 2012-3-17 10:17:12     標題: del post

del post

作者: daniel19    時間: 2012-3-17 11:57:37

呢招都習慣左 都唔知點解可以勁到咁離譜

作者: askrun    時間: 2012-3-17 14:45:13

你都升隻雲狩咪得,職業肯定有強有弱,強GE改弱左你地咪又係開POST
作者: Ping0v0    時間: 2012-3-17 21:42:39

唔係雲狩都秒人-,-
我+5裝物雲狩..用流星打坦個d都係幾百血唔爆..暴擊都係2000左右..
根本唔關事..
係魔攻勁姐..
要怪就怪佢咩職都玩到魔攻..
作者: kevinCCK    時間: 2012-3-18 09:20:46

樓上講得冇錯,係術攻勁
風雷抗真係好少人有,打人好痛
同埋而家兜後面暈咗佢可以比人秒
之前有BUG,詠唱緊會抗暈
而家都算多咗機會殺佢地
PS:我都係雲狩,不過係物,成萬攻都未必果果秒
作者: 玻璃碎`    時間: 2012-3-18 17:32:38

雲狩係咩職轉既?
作者: kevinCCK    時間: 2012-3-19 16:55:12

玻璃碎` 發表於 2012-3-18 17:32
雲狩係咩職轉既?

射手-.-
作者: yo-yo    時間: 2012-3-20 08:52:09

又係一個你睇我好我睇你好的話題~ 你自己去試一試雲守流星好既係有好大機會秒到人
但唔好既你又知唔知~PVP 對方直行過黎當然好大機會射中~但玩慣都知唔會直行啦~而且1.5秒發動時間~
比人打左2下你估生存機會有幾大~如果冇呢招技~雲守小血弱防同埋又冇咩冰腳咩100%暈咩反傷~基本上又係一個多餘既職黎~ 我自己都有升其它職~我反而只會用雲守黎打下副本~
作者: 野子    時間: 2012-3-20 12:47:27

係戰場見到雲狩,都係好快快走,秒!
作者: badbear    時間: 2012-3-20 13:31:05

算啦~  我都比人秒到無咩感覺了 ( 明明自己已經全身 + 10 )
作者: CraZy小魔c    時間: 2012-3-21 11:46:08

我都慣左....但人地出技要等...比其他高攻小小打都係秒....
雖然我都覺得雲守好勁....但唔建議改低...無雲守係戰場幫手守路...近戰1埋黎...全部遠攻既職會比人打怪咁殺....
職業勁係好事....無理由叫官方改....鍾意玩真係可以升多隻...
我只會叫官方改勁自己既職業平衡返....唔會叫改屎人地....咁樣雲守玩家一定無lala比人改勁無奈.....
gmgm見到既....改改神巫la....唉......特別係金裝....
作者: 呀FunG    時間: 2012-3-21 13:47:06

只要系統判定攻擊係爆擊~ 就會無視對方既閃避~ 100%命中

想問一聲係唔係真?我而家先知= =
作者: n027    時間: 2012-3-21 14:09:37

流星射擊也有弱點, 沒人叫你走在它前面被它直接秒殺
如果說是在戰場, 即使沒有雲守, 其他職的大技也可以秒?! 那又叫其他職改了嗎?!

只係個人看法, 不喜別炮轟
作者: 小殤    時間: 2012-3-26 16:59:56

沒有最強的職業,只有最強的玩家
作者: o靈魂o    時間: 2012-3-26 20:23:46

流星  發動1.5秒 直線範圍

冇人叫你佢出緊技仲企係到  而且一樣會比人反

雲狩除左流星都冇咩特別勁=.= 吾建議改低

作者: 小殤    時間: 2012-3-26 20:29:21

咪就係我未變身2萬攻都秒唔到人我DEL GAME啦^^
作者: o靈魂o    時間: 2012-3-26 20:37:42

陰陽霸星高反  吾通又比人改=.=?

隻隻職都有強有弱既地方架拉

覺得吾公平自己升隻雲狩  到時就知公吾公平
作者: 小殤    時間: 2012-3-26 20:48:16

係每隻GAME都係有分單挑強同團戰強既職業...如果你話你全+10坦都比流星秒到.你隻坦可以拎去堆填區啦
作者: leecfsir    時間: 2012-3-26 21:10:53

有小小無聊囉
作者: sarkel125    時間: 2012-3-29 17:25:41

如果雲狩咁勁既...我地玩+10做咩?

作者: sklove411    時間: 2012-3-29 17:30:12

群體既pvp先勁之嘛-__- 試下隻揪
作者: badbear    時間: 2012-3-30 08:16:52

sarkel125 發表於 2012-3-29 17:25
如果雲狩咁勁既...我地玩+10做咩?

所以咪要叫 gm改囉 ~
作者: mr_kaho    時間: 2012-3-30 10:30:38

呢隻game好似有得上抗....你上抗就唔痛架la...上足75抗...都比人秒係你問題la......術攻係勁...勁既原因係你地唔上抗姐....本人4抗75%....流星秒我唔到lo...= ="
作者: usagikei    時間: 2012-3-30 10:35:41

mr_kaho 發表於 2012-3-30 10:30
呢隻game好似有得上抗....你上抗就唔痛架la...上足75抗...都比人秒係你問題la......術攻係勁...勁既原因係 ...

請問你咩職 ??? 你應該不是布袍的吧 ~

很多流星都是物攻的 ~ 布袍的沖不到 減傷吧

同埋~ 有邊個布袍既 可以 全75%抗 ?? ec 御靈 ?? ec ??
作者: sarkel125    時間: 2012-3-30 16:42:31

mr_kaho 發表於 2012-3-30 10:30
呢隻game好似有得上抗....你上抗就唔痛架la...上足75抗...都比人秒係你問題la......術攻係勁...勁既原因係 ...

可惜有物爆雲狩都好勁,你上抗都無用@@
作者: tomtom35    時間: 2012-3-30 17:23:21

流星要CD,又要系直線技,高攻都好合理,中狀態郁D就CUT技,LAG機又食埋招技,你比人秒應該系你冇上抗
作者: badbear    時間: 2012-3-31 09:47:18

tomtom35 發表於 2012-3-30 17:23
流星要CD,又要系直線技,高攻都好合理,中狀態郁D就CUT技,LAG機又食埋招技,你比人秒應該系你冇上抗 ...

物攻流星 ~ 請問應該上咩抗石呢 ??
作者: tomtom35    時間: 2012-3-31 14:18:26

我物攻流星打同LV扣幾百血,你又想上D咩野?
作者: badbear    時間: 2012-3-31 14:29:56

tomtom35 發表於 2012-3-31 14:18
我物攻流星打同LV扣幾百血,你又想上D咩野?

請問你幾攻~ 打咩職 ??

公會朋友 12000物攻 ~ 打布袍既 12000up 禾 ~

你不是說 打個 75%減傷既~ 同我講 扣幾百吧 =_=
作者: tomtom35    時間: 2012-3-31 18:57:57

5X打5XLV,大家都系+5裝
作者: lok_42    時間: 2012-4-1 10:52:29

流星,話就話直線技,但係你見到佢出招既時候..你想走都難,近職大部份人都跑速慢既,甚至係0%...咁點避?+上流星招技既範圍唔只係佢射出黎既果支箭..仲要比較大少少範圍,話就話出技要等..但有幾多人可以係0%跑速底下逃過呢一招技?
PS:改弱就唔需要既,但我覺得有需要係出各職任何技能既同時..注意番平衡~
作者: 笨笨~    時間: 2012-4-1 12:26:11

lok_42 發表於 2012-4-1 10:52
流星,話就話直線技,但係你見到佢出招既時候..你想走都難,近職大部份人都跑速慢既,甚至係0%...咁點避?+上流 ...

講到咁神雲狩單P點樣??
比人暈打2野死
比御靈冰1野 當比雲狩打到1下又係雲狩死(因為反彈傷)
比霸星喱個唔洗講啦企定定開招SP 又係雲狩死
咁都可以叫做屈機??
作者: 笨笨~    時間: 2012-4-1 12:30:45

如果話要改弱雲狩咁不如改到陰陽力士反傷先
如果佢地2個冇左反傷我諗玩雲狩果D都可以唔要招
流星
作者: lovemaster    時間: 2012-4-5 18:03:24

我想講.戰場點【詞語過濾】樣避流星呀?遠一遠射過黎,你睇到幾遠呀?又玩封門咁.一出去行前兩步就死左啦.
上抗?坦就話姐,0cd就話姐,ec就話姐.有幾多個打手走去上抗架?除咗打副換套抗裝之外,有d有0cd唔q換添
爆擊無視閃避要閃避命中做咩?鷹眼符文閃速符文要黎做咩?官方做咩唔將呢d冇用既del左佢?
金裝5件效果就全部力轉爆才轉術爆算啦.
改弱唔得咁改強其他都得掛?改弱自己玩既職梗係個個都唔願意啦.
作者: ckkpig0904    時間: 2012-4-6 01:39:14

秋葉原戰場功績榜頭10名有8個都係雲守
招流星太遠~人都未見到已經被秒
作者: 笨笨~    時間: 2012-4-6 12:14:56

笨笨~ 發表於 2012-4-1 12:30
如果話要改弱雲狩咁不如改到陰陽力士反傷先
如果佢地2個冇左反傷我諗玩雲狩果D都可以唔要招
流星 ...

咁如果真係冇左 我冇左招流星射擊都唔計要
我點都係砲轟1下打死人
作者: 秋明    時間: 2012-4-11 13:27:26

其實我都係玩雲狩但係唔係隻隻職都秒倒  13500血以上反傷70%以上就秒唔倒
仲有秒倒又點 PVP可以走位 咁幾高攻都冇用
作者: sarkel125    時間: 2012-4-11 14:20:40

雲狩招流星通過唔到阻礙物~~同埋!!!你上抗...+10陰C都唔會比佢秒
作者: sarkel125    時間: 2012-4-11 14:22:19

補充少少野~~你唔加抗.塔王我射過.射得佢8千幾血...仲有1m幾血....
作者: boppychan255    時間: 2012-4-12 02:20:29

改左既話  大把人唔玩
作者: 神之初    時間: 2012-4-12 04:18:06

重點係範圍極大...每1.5秒出一次..就算一次唔死..第二次都死
射程根本唔止40公尺LOR..
作者: 呀FunG    時間: 2012-4-14 12:39:31

其實唔平衡既應該係術攻vs物攻吧?
你試下搵隻+10物攻雲狩pvp放流星就知
作者: wing91811    時間: 2012-4-25 12:33:56

射程比超符想像,實在太遠~~

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2