AGAMES 討論區

標題: gm入一入黎...thz [打印本頁]

作者: lokman528    時間: 2012-3-13 13:14:08     標題: gm入一入黎...thz

晴空小左好多人玩啦
點解你地吾理-_-
講真等你地開65lv...等到d人走得7788-_-你先黎開
會5會真係耐左小小呢過65lv/.\
你地狂出新時裝都冇咩用....好小人拎錢出黎抽野....
失望了
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-3-13 17:05:48

我地冇可能唔理,放心啦~~~
作者: bravecollection    時間: 2012-3-14 10:21:01

你地D更新.....真係沒新意到極...一星期出1,2款新時裝就算....
幾時先有D震撼性更新...
打副又難組人..
升級又難組人....
星空又限時間又悶..(唔限都沒咩人玩,十幾分鐘都開唔到局..)
D商城品又貴又唔保值....(今日買2800金既狼,過2日一街都放1600...)
釣魚系統只係鼓勵人掛機.....
真係悶到.........
過幾日玩吞食3算.....
作者: pgchicken    時間: 2012-3-14 11:29:03

下星期會有10 vs 10既星空武鬥場,死左既人唔係淨係訓係度,仲可以變做王怪擾亂對手,幾過癮架
作者: kalar2112    時間: 2012-3-14 12:11:32

有少少覺得係比多D機會D人掛機,,
王怪MODE初時夠過癮,
無幾耐咪變返掛機...........
作者: yo-yo    時間: 2012-3-14 12:17:23

我都覺得星空時間幾難就~ 其實下午12點之後至早上2點左右全日開放咪仲好~
而且到左頂LV既時候又齊左星空裝既玩家~ 講真入去都覺得浪費時間LA~改下戰勝戰敗既禮品吸引D人入去玩比較易留住玩家們的心~
仲有戰場1年不變的玩法~的確玩到唔想玩~入去吹水多過打交
作者: pgchicken    時間: 2012-3-14 12:58:02

如果全時間開放個時間會仲難搵齊人
獎品果度有建議過台灣,但似乎無咩消息
作者: yo-yo    時間: 2012-3-14 14:20:52

時間唔同你爭議~先前要改善既係吸引和方便玩家們進入
其實要按加入星空戰埸先知道等待中有幾多人~呢個問題之一
作者: pgchicken    時間: 2012-3-14 15:18:08

yo-yo 發表於 2012-3-14 14:20
時間唔同你爭議~先前要改善既係吸引和方便玩家們進入
其實要按加入星空戰埸先知道等待中有幾多人~呢個問題 ...

如果唔按加入就睇到幾多人,個個未齊人都唔加入,個問題唔係仲大?

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2