AGAMES 討論區

標題: 我想問...... [打印本頁]

作者: 乂絕乂    時間: 2008-8-5 23:00:59     標題: 我想問......

hi^^..大家好呀..又係我臭絕呀><...我想問...版主個位係唔係空決中?如果係的話我想做^^
作者: QvQ    時間: 2008-8-5 23:03:39

我想問你想做邊個版既版主??

作者: 乂絕乂    時間: 2008-8-5 23:04:51

我想做呀....就緊偽吹水區個版主啦^^*::
作者: QvQ    時間: 2008-8-5 23:06:19

我都想做呀 同你掙先^^呵呵
作者: 乂絕乂    時間: 2008-8-5 23:08:29

- -........唔好la....其他都有啦^^係唔係先^^*
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-5 23:16:13

做版主.....
咁請問一下2位做左版主之後會做d乜野呢?
搞活動?繼續同班會員一齊吹水?
如果有會員質疑你地既處事方法,你又會點回應呢?
如果有會員反對你地繼續做版主,會點做呢?
仲有2位相信你地都仲係學生
你地會每日會抽幾多時間去管理自己個版呢?
如果版入面有人做埋d違規野..你地又會點樣處理?
仲有..訂立版規你地係跟返哥斯拉定果個,定係自己再定一個呢?
如果真係成功上任,應該做一個好榜樣比會員學習,言行呢方面一定要改的!
同埋...請問2位對論壇既設施,代碼既用法,點樣拎積分又熟唔熟呢?
記得樓主你係係過吹水區度問點樣先拎到積分,即係證明左你對論壇既認識唔夠,又試問點樣去做一個版主去幫助會員解決呢d問題?
而且我睇返之前係po相區發一個叫「ttt」既帖,先睇到原本你都係唔識點貼圖(http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=7232)
仲有你有問我咩叫做「精華」...咁請問你連基本野都唔識,點做一個可以幫助到會員解決問題既版主呢=0=?
仲有最重要既係.......做左版主之後會唔會做野公平公正,唔會優待 / 針對某會員!
以上既野唔係串你地..而係講事實

作者: 笨BE    時間: 2008-8-5 23:21:10

之前G字頭好似講過- -
子版冇得申請-0-
作者: QvQ    時間: 2008-8-5 23:25:42

算了 都系唔做了 廢事搞到個版亂晒 冇甘多時間去理
我對論壇既認識仲未夠,呵呵
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-5 23:26:50

原帖由 QvQ 於 2008-8-5 23:25 發表
算了 都系唔做了 廢事搞到個版亂晒 冇甘多時間去理
我對論壇既認識仲未夠,呵呵

做版主之前都係諗清楚好d
唔好話想做就去做...
作者: QvQ    時間: 2008-8-5 23:30:04

諗的好清楚啦 唔做了 呵呵
做版主好似好辛苦甘
甘多野做
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-5 23:33:14

原帖由 QvQ 於 2008-8-5 23:30 發表
諗的好清楚啦 唔做了 呵呵
做版主好似好辛苦甘
甘多野做

係......有會員違規要即做野...
做左版主之後講野,行為乜都要改
同埋講野5可以大大聲聲咁講
所以都係做普通會員比較好
另外等緊樓主既回應= =

作者: QvQ    時間: 2008-8-5 23:35:55

嗯嗯
我回覆了
樓主你怎睇呀 快D來回覆吧 呵呵
作者: 乂絕乂    時間: 2008-8-6 17:40:31

我一定會做...我既決心好大....做版主係我既志願^^
作者: 笨BE    時間: 2008-8-6 17:44:52

都話- -子版好似吾申請得- -
你一係申請曙光版= =
作者: lamxdxd    時間: 2008-8-6 17:52:43

原帖由 乂絕乂 於 2008-8-6 17:40 發表
我一定會做...我既決心好大....做版主係我既志願^^

咁你對論壇既野唔熟,咁點樣去解釋呢?
決心大呀.....咁請問你為左d乜野先會做版主呢?
我玩左論壇成年幾..都未夠膽去申請版主..你真係勇氣可加喔!
你連點樣取得積分都唔識,咁即係你對論壇既認識唔夠,咁請問你點夠經驗做版主呀@@?
我唔睇返你個「ttt」,我都唔知原來你原本係唔識貼圖,你都係睇左我個貼圖教學之後先識貼圖姐,識小小就好勁@@?
仲有你問我咩叫「精華」,都證明左你唔熟!
你係過主版同吹水區問點樣拎積分,你係主版問果次我都答左,你都唔明..係吹水區果個
你就寫你自己比人教過都唔識...你連呢d咁簡單既野都唔識,夠咩資格做版主呀@@?
你真係咁想做呀嗎
咁請你回答我問你既問題!

1.請問一下你做左版主之後會做d乜野呢?
2.你做左版主之後會唔會又係成日係吹水區發言呢?
3.如果有會員質疑你既處事方法,你又會點回應呢?
4.如果有會員反對你繼續做版主,會點做呢?
5.相信你都仲係學生,你會每日會抽幾多時間去管理自己個版呢?
6.如果版入面有人做埋d違規野,你又會點樣處理?
7.版規依樣野係每個版一定要的,咁請問如果你上任後,會跟返以前哥斯拉訂立既版規定係自己訂立一個呢?
8.請問你對論壇既設施,功能,代碼既用法又熟唔熟呢?
9.你做左版主之後會唔會做野公平公正呢?
10.你為左d乜野而去申請做版主呢?

樓主你咁叻,應該答得出架?

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2