AGAMES 討論區

標題: 香港跟唔跟台灣改0CD好? [打印本頁]

作者: sklove411    時間: 2012-2-23 19:10:42     標題: 香港跟唔跟台灣改0CD好?

唉-   - 玩野咩,0仙無限大回又得?

疾風無限龍捲風又得?
龍牙無限震撼又得?
御0無限復活就唔得?
咩道理

作者: 星月神話xD    時間: 2012-2-23 19:54:08

改番0CD 就好啦/口\ 絕對反對冇0CD
作者: iamahtung    時間: 2012-2-23 20:49:38

AGREE樓主:(
道法分兩路, 天道係打手, 靈仙係補c
陰陽亦分兩路
奇怪在應屬輔補既御靈...除了爆盾以外啥嘛對補輔助的都沒有:X復活已是作為陰陽補的出路:(
當初2轉, 靈仙一招恩惠之雨, 靠, 心涼了一半...
再靠, 大回-35%cd?! 變身-50:(本身大回也比陰陽的活血快
大回能0cd...陰陽補能怎樣:(? 不用玩了
2轉出左咁耐, 大家0cd左咁耐, 你2轉技出左咁耐, 50法速gm預左有沖裝既人都會做到架啦
而家先黎改, 個個沖哂裝, 向住呢個方向進發哂先黎改, 吸金新法?
作者: tomtom35    時間: 2012-2-23 22:16:00

佢系都要跟既,咁不如全職所有技能鎖定最短CD30秒囉,有技=冇技復活系御靈既優點黎,改左咁御靈仲洗玩?
作者: playcoo    時間: 2012-2-24 17:16:57

香港代理應該冇權出聲
作者: badbear    時間: 2012-2-24 18:52:40

playcoo 發表於 2012-2-24 17:16
香港代理應該冇權出聲

都唔係~你見膠囊就已經 改左啦 
作者: 乂婗嬉乂    時間: 2012-2-25 12:08:45

100% 反對修改0cd. d技話改就改  bug左幾個月喇.依家先黎講?.搵鬼玩咩. 我用左200粒防增沖橙裝全+10 .
金裝又吾岩用.已經比你地迫到要用橙裝!! 一係回水比我地先改..如果吾係搵鬼人同你再買點..改又吾改其他職 係改御0, 0cd係幫人復活 吾係令自己變強 係為人地囉.你仲話改.有冇諗下御0玩家既感受
完全係吾公平..
作者: Prince_Secret    時間: 2012-2-25 13:08:56

完全同意樓上,硬係要改我冇所謂,最多唔再玩御靈,但唔該官方check返個D+10御靈補既用戶,查返晒記錄,賠足返防增,防爆,七色......唔係你預一大班肯俾錢既御靈玩家一個又一個閃人啦!
作者: 紫凝*    時間: 2012-2-27 13:38:33

若然想晴空快速滅亡,
那麼官方就改吧...(自取滅亡)
說到底, 感覺晴空真的有點奇怪,
由開GAME到現在, 不同職的職業技能就是不斷的修改,
這樣公平嗎? 好像喜歡就改強, 不喜歡就改弱似的
作者: sklove411    時間: 2012-2-29 08:14:52

睇定d先啦gm ,改黎改去實整走好多人
作者: badbear    時間: 2012-2-29 18:34:46

sklove411 發表於 2012-2-29 08:14
睇定d先啦gm ,改黎改去實整走好多人

gm 講過 ~ 呢個星期都唔會改住 ~

台灣個邊字面話改左 ~ 但事實上繼續 0cd
作者: daniel19    時間: 2012-3-4 22:54:50

0CD戰場PK又真係惡左D
但副本0CD O既幫助非常大
我持中立
作者: sklove411    時間: 2012-3-5 08:37:55

daniel19 發表於 2012-3-4 22:54
0CD戰場PK又真係惡左D
但副本0CD O既幫助非常大
我持中立

其實改唔緊要,但要公平lor
由始至終,隻game既setting就有好大漏洞..
改改下,都無人有心機玩啦
作者: rachelgreen    時間: 2012-4-30 11:07:57

睇下邊點風水好,就好了!!
Qian's Tree大包生活苦澀的記憶 Pocket Diary健康瑜伽瘦身人生美容黑髮美白護膚傳家一花一世界
彩色吸管
走進秋天轉角遇見愛

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2